Contact of samenwerken

Wat leuk dat je contact met me wil opnemen. Heb je een vraag of een suggestie voor me? Wil je met mij samenwerken!

samenwerken Kreanimo

Hieronder vind je alvast wat meer informatie over mijn lezers, mijn blog en hoe ik tegen samenwerkingen aankijk:

Lees ook: wat vind je op Kreanimo?

Wie leest er op Kreanimo?

Mijn lezers zijn vooral vrouwen tussen 18 en 65 jaar oud. Op mijn blog vind je een grote variatie aan onderwerpen terug omdat ik zelf een breed interesseveld heb, zeker als het aankomt op creatieve onderwerpen. Ik zie ‘creatief zijn’ breed en vind het ook belangrijk mijn persoonlijke toets altijd toe te voegen aan de artikelen die ik schrijf.

Mijn doel is mensen inspireren, ervaringen van onze tripjes in binnen en buitenland te delen,  om speelgoed uit te proberen en mijn mening aan mijn lezers voor te leggen, om creatief bezig te zijn en tips mee te geven hoe je dit thuis of in de klas het best kan aanpakken. 
Educatieve materialen, leerrijk speelgoed, leuke bezoekjes om met kinderen te doen, tutorials, knutselprojecten en lessen beeldopvoeding. Ik deel ze allemaal op dit creatieve plekje op het internet. 

Recente cijfers:

Unieke bezoekers augustus: 6663
Unieke bezoekers september: 7163
Unieke bezoekers oktober: 6932

Facebook: 1395
Twitter: 475
Instagram: 1675
Pinterest: 6420 (waarvan 10.5 K maandelijks engagement)
Domain Authority: 37
Page Authority: 44

Linkpizza Mediakit kan u via deze link bekijken. 

Voorwaarden voor het samenwerking:

 • Melding van samenwerking:
  Er zal altijd melding gemaakt worden dat het om een samenwerking gaat! Ik zou niet anders willen ten opzichte van mijn lezers.
 • No-follow – do follow:
  Over het algemeen bevatten mijn betaalde artikelen no-follow linkjes, zeker als het product al bij heel veel bloggers is verschenen.
 • Advertorials
  Ik laat geen advertorials toe die door anderen geschreven worden, tenzij het kan worden aangegeven als een gastblog. Ik heb een héél herkenbare schrijfstijl en mijn lezers weten perfect als ik iets niet heb geschreven, daar doe ik dus niet meer aan mee. Wat wel kan is dat de belangrijke informatie in key points wordt doorgegeven en dat ik zelf het artikel schrijf.
 • Affiliate links
  Bij een barterdeal behoud ik me het recht om affiliate links in te voegen in het artikel, tenzij er naast het product een factuur bedrag tegenover heeft gestaan.

Kreanimo kon al succesvol samenwerken met:

Coolgift, Tropilex, telefoonhoesjestore.nl, Ockyz, Lovy luxe kindersieraden, Kinderplezier, Gynoii baby monitoren, SES creative, Dokter Leenarts, Fotofabriek, names4ever, VTech, Studio 100, Papercloud Magazine Kerst, Houten Kerststal, smartphoto.be, Uitgeverij droomvallei, dekbeddendiscount.nl, Papercloud magazine Lente, studentendrukwerk, Ditverzinjeniet.nl, Vegaoo.nl, Zeilschool ’t Garijp, Nintendo, HemdVoorhem.nl, kinderdekbedsets.nl, careplus, Uitgeverij Trichis, De Kunstboer, Het wolhuis, Uitgeverij Bazalt, Blabloom, PeeWee kattenbaksysteem, Lampen24, Doodle Clay, Mobiel.nl, Disney Channel, Bulbby

Contact:

Mail: Ilse@kreanimo.be
Adres: Hoevenstraat 150, 3900 Overpelt, België
Telefoon: 0032 474 92 46 14 (mobiel)
Bedrijfsgegevens: Kreanimo is een handelsnaam van Blue-gate Consulting VOF
BTW-nummer: BE-9733 5156 0770