Samenwerken?

Zou je graag willen samenwerken met mij via mijn blog? Dat vind ik echt super fijn! Ik sta open voor veel, zolang ik het mijn eigen eerlijke, creatieve invulling kan geven en zolang het product of het bedrijf bij mijn blog past.

Mijn lezers zijn vooral vrouwen tussen 18 en 65 jaar oud. Op mijn blog vind je een grote variatie aan onderwerpen terug omdat ik zelf een breed interesseveld heb. Zeker als het aankomt op creatieve onderwerpen. Ik zie creatief zijn breed en vind het ook belangrijk mijn persoonlijke toets altijd toe te voegen aan de artikelen die ik schrijf.
Mijn doel is mensen inspireren om op pad te gaan, om dingen uit te proberen om creatief bezig te zijn en van cultuur en reizen te laten genieten!

Recente cijfers:

Unieke bezoekers: 4774
Facebook: 1367
Twitter: 475
Instagram: 1070
Pinterest: 6100
Domain Authority: 38
Page Authority: 42

Voorwaarden voor het samenwerken:

Er zal altijd melding gemaakt worden dat het om een samenwerking gaat! Ik zou niet anders willen ten opzichte van mijn lezers.
Over het algemeen bevatte mijn betaalde artikele no-follow linkjes, zeker als het product al bij heel veel bloggers is verschenen.

Kreanimo kon al succesvol samenwerken met:

Coolgift, Tropilex, telefoonhoesjestore.nl, Ockyz, Lovy luxe kindersieraden, Kinderplezier, Gynoii baby monitoren, SES creative, Dokter Leenarts, Fotofabriek, names4ever, VTech, Studio 100, Papercloud Magazine Kerst, Houten Kerststal, smartphoto.be, Uitgeverij droomvallei, dekbeddendiscount.nl, Papercloud magazine Lente, studentendrukwerk, Ditverzinjeniet.nl, Vegaoo.nl, Zeilschool ’t Garijp, Nintendo, HemdVoorhem.nl, kinderdekbedsets.nl, careplus, Uitgeverij Trichis,

Wie is het kreanimo Team?

Ik, Ilse, schrijf content, beheert de social media kanalen en mailt met bedrijven.
Wouter, mijn man, staat in voor de hosting en optimalisatie van de site.

De kinderen: Het testpubliek voor de blog zijn een zevenjarige jongen, een meisje van vijf en één van drie.
Cindy is een vriendin, is een onthaalmoeder en mede tester van producten. Cindy kan in haar opvang ook producten voor baby’s en peuters uittesten.

Dit is dus in het kort wat meer informatie over wat een samenwerking met Kreanimo zou kunnen betekenen voor jouw product of het bedrijf waar je voor werkt!
Heb je nog vragen of een voorstel, dan mag je me altijd contacteren via bovenstaande e-mail adres of uiteraard via de social media kanalen.

samenwerken