Vtech Storio Max XL 2.0 – Winactie afgelopen

Vtech Storio Max XL 2.0 – Winactie afgelopen

Vtech bracht opnieuw een super coole kindertablet uit: de Vtech Storio Max XL 2.0! Hij bestaat in roze en in blauw. Om dit nieuwe gadget te lanceren bedachten ze een heuse bloggershop waarbij 10 bloggers dit nieuwe item mochten testen en mogen weggeven. Tien dagen lang is er op tien verschillende blogs een review van deze coole tablet te lezen en kan je er ook één winnen. Vandaag is het dag 9 en is het onze beurt. De winkelwaarde van deze tablet voor kinderen is 149,95! Zeg nu zelf, die kans kan je toch niet laten liggen?

Als jij al wist dat er een Vtech bloghop aan de gang was de voorbije dagen, dan kom je hier vast via Fleur van Mama’s liefste. Zij geeft een roze weg, dus moest je daar je kans nog niet hebben gewaagd, kan dat nog altijd! Morgen sluit Esmée de bloghop af op haar blog website4mama.

Ondertussen is de blauwe versie van de nieuwe Storio Max XL een dikke drie weken hier in huis en is hij al echt grondig aan het testpanel onderworpen. Onze kinderen zijn 8, 6 en 4 en kunnen alle drie erg vlot met de kindertablet overweg. Ze hebben elk hun favoriete bezigheden gevonden.

De opstart van de Vtech Storio XL Max 2.0

Nadat we de Storio Max hadden uitgepakt, moesten er eerst nog wat updates gebeuren en de wifi moest nog worden ingesteld. Als je dus van plan bent om hem voor de Sint cadeau te doen of als verjaardagscadeautje, dan raden wij aan om hem eerst al even uit de verpakking te halen en te updaten.

Profielen instellen voor de kinderen

Elk kind krijgt een eigen profiel op de tablet. Super handig. Zo krijgen ze ook de vrijheid om bijvoorbeeld hun eigen agenda bij te houden en een eigen achtergrond in te stellen. Ze kunnen elk een eigen foto maken voor hun profiel.

Profiel voor de ouder

Als ouder kan je bepalen welke websites de kinderen kunnen bezoeken met de webbrowser. Vtech heeft zelf ook al een eerste selectie gemaakt. Onder andere het jeugdjournaal, Esa Kids, School TV en Zappelin zijn al in de toegelaten lijst gezet. Je kan zelf als ouder ook websites toevoegen die jij geschikt vindt en je kan kiezen voor welk van de kinderen je een bepaalde website toelaat.
Er is ook een mogelijkheid om een tijdslimiet in te stellen. Daar kan je bepalen hoe lang de tablet per dag gebruikt mag worden en zelfs op welke uren dat kan.
Als er dus de afspraak is om niet voor school op schermpjes te zitten, dan kan je gewoon zorgen dat de Vtech storio max XL 2.0  dan niet kan opstarten op dat uur! Uiteraard kan je als ouder altijd terug veranderingen aanbrengen, moest dat nodig zijn.

De apps:

Coole camera

Om super ‘coole’ foto’s te maken. Kadertjes, grappige scènes waar je jouw gezicht in kan zetten. Ook filmpjes kunnen hier worden gemaakt. Onze zoon vond vooral het filmpjes maken heel erg leuk. Hij is gek van Lego Star Wars filmpjes op YouTube en begon dus zijn eigen Lego Star Wars te filmen. Heel grappig om te zien, het is een echte YouTuber in de dop! 😉

Mijn album

Uiteraard staan in dit album alle foto’s en video’s die gemaakt werden. Maar ook de tekeningen die opgeslagen werden in de tekenstudio kan je hier bewonderen.

Ik vond het super grappig om door hun gemaakte foto’s en de filmpjes te scrollen. Het is wel handig om een extra geheugenkaartje toe te voegen als je kinderen, zoals die van ons, gek zijn op filmpjes en foto’s maken!

Lees ook: leren tekenen met het DigiArt bord van VTech

Verhalen

Bij verhalen staan boekjes die worden voorgelezen. Terwijl de stem leest, lichten de woordjes op die worden gelezen. Dit is dus ook ideaal voor beginnende lezer. Als de stem op het einde van de zin is, kan het kind zelf op het driehoekje klikken om naar de volgende pagina van het verhaal te gaan.

Spellen

Er staan al vier spelletjes op de rekken op uit de kiezen, maar je kan er zelf uiteraard nog bij kopen.

 • SamSam’s super adventurer game

 • Help H2O – Een druppeltje moet een weg afleggen. Het druppeltje moet soms bevriezen of smelten en opletten voor sponzen.
 • Snowboard gekte: Miauw de snowboarder moet de juiste weg afleggen en vissen verzamelen. De kinderen moeten de tablet kantelen om te bewegen met de kat (die snowboarder is)
 • Vingervriendjes: maak met je vingerafdrukken de figuurtjes af en leer ondertussen ook nog tellen.

Tekenstudio

De dames vinden de tekenstudio ook een hele toffe app. Vooral alle verschillende mogelijkheden uittesten en daarmee dan abstracte kunst maken is momenteel hip hier in huis.

Video’s

Via Explor@ park kan je leuke video’s toevoegen. Er staan een paar samples op die de kinderen warm maken. Tussen de video’s die je kan kiezen zitten onder andere Peppa Big, Dora en Bubble Guppies, maar ook sprookjes kan je er kiezen.

Muziek

Hier vind je klassieke muziek, maar ook ’twee kleine aapjes’. Dat laatste liedje kennen ze hier goed omdat ze ook het VTech Karaoke vriendje al hebben.
Ook hier kan je via Explor@ Park CD’s en liedjes toevoegen.

Animatie maker

Hier kunnen de kinderen stop motion filmpjes mee maken! Ik denk dat ik met hen hier eens samen aan moet beginnen, want daar hebben ze nog niet echt iets mee gedaan!

Mijn magische bonenstaak

Een spelletje dat hier heel erg in de smaak valt. De kinderen kunnen magische bonen verzamelen, planten, verzorgen en laten groeien. Het spel en de de bonen zijn hier al enkele keren het gesprek van de dag geweest!

Mijn verlanglijstje

Na een paar dagen kregen we een mailtje dat de oudste dochter een aantal dingen aan haar verlanglijstje op de tablet had toegevoegd. De kinderen kunnen je dus laten weten wat ze graag voor spelletjes bij zouden willen kopen voor de Vtech Storio Max XL 2.0

kid connect

Chatten in een veilige omgeving met je ouders… dat kan dus ook met de Kid Connect! 🙂

explor@ park

De winkel van de Storio MAX XL 2.0 die ik al een paar keer vernoemde! Liedjes, spelletjes, verhaaltjes,… je kan leuke extraatjes aankopen via deze shop!

internetbrowser

Dit spreekt voor zich natuurlijk. Wel is het zo, zoals ik hierboven al schreef, dat je zelf controle hebt over welke websites de kinderen kunnen bezoeken en welke niet.

Wat nog?

De kinderen kunnen notities maken, het rekentoestel gebruiken (opletten dus als er huiswerk rekenen moet gemaakt worden 😉 ), ze kunnen de klok bekijken en de kalender en hun eigen instellingen aanpassen.

De tablet heeft een stevige stootrand, waarvoor dank aan Vtech, want ik heb al een paar keer mijn hart vastgehouden! Hij kan echt wel tegen een stootje!
Met het staandertje zet je het schermpje ook mooi rechtop! Er is echt aan alles gedacht!
Is de tablet plat? Dan leg je hem gewoon aan de lader! Geen gezeul met batterijen dus! Dat vind ik ook echt wel een plus!

Lees ook: Mickey’s treinstation van VTech uitgetest.

Winactie Storio Max XL 2.0 blauw

Zou jij ook wel een blauwe Storio Max XL 2.0 inclusief de Paw Patrol game willen winnen? Volg dan de volgende instructies:

 • Laat een reactie achter en vertel me waarom net jij deze tablet graag wil winnen voor je kinderen. Laat deze reactie achter met een geldig e-mail adres, zodat ik contact met je kan opnemen.
 • Vtech op Instagram
 • Like Kreanimo op instagram en/of facebook. Dit is geen verplichting, maar ik vind het wel fijn en daarvoor krijg je dus ook een extra lootje!
 • Ik maak de winnaar op 5 december bekend, deze krijgt persoonlijk een mailtje. Zorg ervoor dat je binnen de 48 uur op dit mailtje antwoordt, anders kies ik een andere winnaar!

Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als wij en waag je jouw kans op deze super coole Vtech Storio Max XL 2.0! Veel succes alvast!

Take care en tot snel

Liefs Ilse

Dit product werd ons opgestuurd ter review

 

EDIT: de winnaar is E. Wout – deze persoon kreeg een mailtje. Binnen de 48 uur zou ik antwoord moeten krijgen, anders gaat de prijs naar iemand anders.

153 Replies to “Vtech Storio Max XL 2.0 – Winactie afgelopen”

 1. Ahhhh open net op tijd FB 🙂 want zie gelijk deze toffe winactie op mijn tijdlijn verschijnen. Heb nu al diverse reviews gelezen over de Storio en het maakt mij steeds enthousiaster. Een geweldig mooi cadeau voor onze boy die ook nog eens in december jarig is (zucht). En tja hij wil net als elk ander kind graag een eigen “ipad”. Deze is meer dan IDEAAL en alle functies en mogelijkheden. Waag dan ook heel graag een kansje!

 2. Wauw Kreanimo wat een dijk van een prijs.
  Mijn meiden willen al heel lang een tablet voor hun zelf.
  Ideaal die ouderinstellingen.
  Kunnen ze lekker gaan tekenen Of een ander spelletje doen.
  Ja dit cadeau is echt heel gaaf.

 3. Anhhhhh jaaa !!!! Wat zou dit een GEWELDIGE verrassing zijn voor mn lieve meisje! Ze heeft deze hoog op haar verlanglijstje staan zowel voor haar verjaardag als voor de sint 🤗 ze speelt heel graag squala dat is fijn want het is zo leerzaam! papa en mama zijn er ook helemaal weg van want wat is er nou fijner dan een kindvriendlijke tablet waar wij als ouders de meeste zicht op kunnen hebben🍀🤗

 4. wat een geweldig gebaar, verras mijn kleinzoon maar, met dit prachtige exemplaar
  zijn schoen staat al klaar #duimenmaar

 5. Jaaaaa wat zou noa hier blij mee zijn!! 😍😍😍
  Ze wil dolgraag een eigen tablet, maar mama vind het internet van tegenwoordig helemaal niks voor die kleintjes 🙈
  Maar een tijdslimiet, oudercontrole en bovendien ook leerzaam bezig zijn klinkt geweldig en hier zou ik haar dan ook heel graag mee willen verrassen 😍😍😍
  Het zou echt een supercadeau zijn voor haar 6e verjaardag 20 januari 🍀

 6. Oh wauw wat ern leuk toestel als ik je review zo lees!
  Hier ook 3 kids (6-3-1,5) en ze vragen nu zo vaak achter onze tablet Voor spelletjes en filmpjes en foto’s enz.. maar altijd houden we ons hart vast! Ze hebben bij de opa en oma al eens een tablet laten vallen en het scherm was helemaal stuk! Wat voelden we ons schuldig dat onze kids hun tablet kapot hadden laten vallen..
  Dus een eigen tablet komt iedereen ten goede haha. En laat blauw nu net de perfecte kleur zijn voor onze 3 jongens!
  Dus ik duim mee voor mezelf 😉
  Volg je nu ook op IG! De rest volgde ik je al 😉

 7. Superleuke winactie!
  Mijn peuter gebruikt nu onze oude (trage) tablet, die papa ingericht heeft met een kindveilige omgeving. Er zit al een barst in het scherm (deze heeft geen stootrand) en sommige nieuwere apps doen het niet. Maar hij is er dol op. Vooral (voor)lees spelletjes zijn favoriet op het moment, want hij leert (zichzelf) lezen. Zo’n gave tablet zou een grote verrassing zijn!
  Ik heb helaas geen FB of Instagram.

 8. Oh wauw wat een prijs! We hebben ook 3 kids (5-3-1,5) waarvan de 2 oudsten al maar al te graag eens de tablet pakken. Dan houden we ook steeds ons hart vast!
  Ze hebben bij oma en opa zo al eens een tablet laten vallen waarbij heel het scherm aan diggelen was. Wat voelden we ons schuldig dat obze kids de tablet hadden kapot laten vallen ..
  Dus het zou ideaal zijn dat ze hun eigen tablet hebben mét die stootrand 😉
  Laat blauw nu ook nog net de perfecte kleur zijn voor onze 3 jongens!
  Ik duim mee voor mezelf 😄

 9. Wauw, wat een super prijs, zou perfect zijn voor mijn oudste zoontje. Hij is zo jaloers op onze gsm. Hij mag er af en toe op spelen, maar ik ben dan altijd zo bang dat hij hem laat vallen! (Hij kan nogal lomp zijn met momenten… Heeft hij zeker niet van mij… Hihi) Maar een tablet zou dus DE oplossing zijn! Wij duimen!

 10. Wat een geweldige actie. Doe heel graag mee voor onze jongste dochter. Die heeft bijna elke dag ruzie met haar grote zus. De tablet van onze jongste dochter is na 45 minuten leeg!! Grote zus speelt dan nog even door. En dan wordt ze woest. Haha. Maar als ze allebei een goeie tablet hebben is iedereen blij in huis

 11. De tablet lijkt me fijn in gebruik. Kindvriendelijk door de ouderbegeleiding en de stootrand. Al zal dat laatste voor mezelf ook handig zijn 😂. Heeft ze dus wel van dr moeder. Haha! Wat de tablet ook leuk maakt zijn de verschillende dingen die je ermee kunt doen. Foto’s maken zou ze super leuk vinden! Gebruikt ze mijn telefoon wel eens voor en ja ook ik houd Mn hart vast. Ze tekent graag, luistert naar verhalen en filmpjes kijken vindt ze ook erg leuk! Leuk ook dat je kunt uitbreiden door in de app winkel iets te kiezen, maar ook uit de echte winkel. Zo zal Paw Patrol en Frozen hier als eerste op het verlanglijstje komen te staan.

 12. Met een tijdslimiet, oudercontrole en bovendien ook leerzaam bezig zijn klinkt geweldig.
  Nu ben ik altijd mijn tablet kwijt…. Het zou heel leuk zijn wanneer de kinderen er hier zelf eentje hebben.
  Wij maken graag kans🍀🍀🍀

 13. Wat een gave actie! Ik zou deze prijs graag willen winnen voor onze oudste dochter zodat ze veilig op de tablet kan spelen.

 14. Wowie! Dat heeft onze zoon Sem van 4,5 zeker verdiend!
  Vlak nadat hij op school is begonnen is zowel zijn zusje geboren als “tante” syl, een juf op school en beste vriendin van mijn mams onverwacht overleden.
  Dus allemaal nieuwe indrukken die hij kranig heeft doorstaan! Nu zit hij op onze oude tablet (beperkingen want traag maar belangrijk nog niet te beveiligen). Dus ik ga heel hard duimen dat hij deze tablet gaat winnen!

 15. Wauw zo een leule prijs te winnen. Op een gecontroleerde manier kinderen wegwijs maken met internet, dat wat zeker voor hun de toekomst is. Ik zie het wel zitten om zo eentje in de wacht te slepen voor een lief, deugenachtige dame . Dus met deze, waag ik mijn kans 😜

 16. Een heel compleet en leerzaam speeltje voor Suusje en Sem. Ik verheug me er op samen de tablet te gaan ontdekken en verkennen!

 17. Wat een leuke actie voor onze twee jongens van 4 en 6 jaar! Een tablet staat al even op hun verlanglijstje maar past niet in de sint of kerstman zijn budget want er is er nog eentje jarig op 16 december. Wat zou dit een super verrassing zijn voor zijn eigen feestje! Wij duimen alvast!

 18. Oh zalige actie!! Als ik de revieuw lees is hij zeker de moeite en het geld waard. Zeker voor max die soms nood heeft aan een time-out is deze ideaal ̀!! Ik doe graag mee.

 19. Lijkt me echt zo’n tof ding voor de kindjes….. een heerlijke manier om spelen en leren te combineren <3

  Bobbi zou hier DOL enthousiast van worden 😀

 20. Ik zou deze heel graag willen winnen voor de verjaardag van ons nichtje Tess zodat deze tante punten scoort 😍 uiteraard volg ik je via Instagram @lindaenbjorn

 21. Wauw! Hier zou ik mijn oudste zoon erg blij mee maken. Hij vraagt nu soms om mijn telefoon of tablet maar daar ben ik niet altijd blij mee, hij drukt overal op en of klikt dingen weg waardoor hij wel eens whats app betichten heeft gewist (onbewust ). Met een eigen tablet kunnen wij deels bepalen wat erop staat en wat hij ermee doet. Hij is dol op paw patrol en ik zag ook dat je app heb van toet toet auto’s

 22. Kinderen zijn tegenwoordig zo handig om allerlei dingetjes al dan niet per ongeluk te omzeilen als ze op een gewone tablet zitten. Ik vind dat als ouder wel eng, kinderen zijn wat dat betreft ook nog zo onschuldig naïef. “Maar waarom wil die persoon dan mijn geld hebben?” Je wil ze echter ook niet het plezier van leerzame spelletjes met een tablet afnemen. Dit biedt het beste van 2 dingen, dochters heerlijk (leerzaam) spelen en mama is er gerust op.

 23. Ik heb een haat-liefde verhouding met tablets. Mijn kinderen zijn 5 en bijna 7 jaar oud. We hebben nog geen tablet aangeschaft, gewoon omdat ik daar zo lang mogelijk mee wilde wachten. Maat nu merk ik aan de oudste, die in groep 3 zit, er wel behoefte is aan een tablet. Ik heb je artikel gelezen en deze tablet lijkt mij wel een hele fijne in gebruik. En ja, dan gaat deze moeder ook maar om😊. Hij is met kerst jarig dus het zou meteen een leuk verjaardagskado zijn!

 24. Oei oei, dit vind ik zo’n leuk cadeau voor m’n meiden dat ik alle mogelijkheden (liken, delen etc) aangrijp om kans te maken op deze tablet. Heerlijk als ik niet meer over hun schouder mee hoef te kijken, als ze met hun tablet in hun handen zitten, om te checken wat ze zien en doen. Lekker stootproof en 100% kindvriendelijk.
  Stop mijn lootjes dus maar in de hoge hoed😇🍀😉

 25. Wat een super gave actie! Ik heb 3 💙💙💙 die elke dag kort op een iPad zitten! Helaas kun je daar geen tijdslimiet instellen en ook niet op een makkelijke manier ervoor zorgen dat ze op bepaalde sites niet mogen komen! Deze storio Max XL 2.0 klinkt erg kindvriendelijk en makkelijk in gebruikt! Ik maak dan ook graag een kansje 🌟

 26. Wow, wat gaaf!! Hier doe ik graag voor mee voor mijn zoon. Hij doet zo zijn best op school met lezen in groep 3. Het komt hem niet aanwaaien, maar des te meer trots we zijn. Ook leuk om op spelenderwijs mee bezig te zijn hiermee! Zou super zijn!!

 27. Ik vind dat mijn kleindochter het verdient,ze heeft taalproblemen en is erg temperamentvol.
  In 1 jaar is ze al zo vooruit gegaan dat ze toch naar een gewone school mag gaan.

  Mijn trots

 28. Wauw deze zou ik graag voor mijn stoer zoon willen winnen Levi 😍.
  Hij is net een beetje bezig met de tablet alleen deze is laatst kapot gevallen.
  Dit cadeau zal zo geweldig zijn voor hem.
  Hij verdient het. (Dat vind natuurlijk iedere ouder LOGISCH)😊

 29. Wat een mooie winactie. Vtech is hier favoriet. Na jaren nog veel plezier van verschillende producten. Ik verwacht niets anders bij deze tablet met handige functies. Je hebt nog in de hand welke websites ze bezoeken. Ik ben ook erg enthousiast over je review. Ik waag graag een kans.

 30. Een tablet is niet leer weg te denken in ons gezin. Het keren omgaan met technologie is volgens mij een must. De Totia Max lijkt me daarom een ideaal kado voor onder de kerstboom! Onze kindjes van 3 en 5 zullen zeer blij zijn!!

 31. Ik heb wat goed te maken met Mn kleine meid! Ik heb haar van tafel af laten rollen 😰 Het is goed afgelopen maar ze is zo geschrokken, een cadeautje heeft ze wel verdiend.

 32. Wowww dit is een super coole actie 🤗ik doe graag mee voor mijn zoontje. Hij mag altijd eventjes op mijn telefoon maar een eigen kindvriendelijke tablet is veel cooler!! Ik ga hard duimen🍀👍

 33. Wauw dit is een gave winactie! Heel graag doe ik mee voor ons zoontje. Hij gaat al graag op ontdekkingsreis op onze telefoons en tablet, maar vind dit niet echt kindproof.. Met deze tablet zou onze zoon veilig op ontdekking kunnen gaan zonder dat papa en mama zich zorgen hoeven te maken.

 34. Heey wat een superleuke givaway
  Nu wou ik graag meedoen voor mijn nichtje
  Maar ik ken een ander kindje die dit echt wel mega hard verdiend. Ze vecht al dapper meer dan een jaar tegen leukemie, en mits ze vaak in het ziekenhuis moet verblijven zou dit toch het mooiste geschenkje zijn voor haar om te kunnen ontspannen tussen alle niet zo leuke onderzoekjes door alsook het lange verblijf in het ziekenhuis binnenkort bezoek in haar en het zou geweldig zijn dit te kunnen meenemen ze zou alvast in de wolken zijn mijn insta is emilyke21

 35. Jarne zou deze geweldig vinden! Hij maakt graag foto s en vind knopjes heel fijn om op te drukken. Daarom wagen wij onze kans! 👍

 36. Supergaaf en fijn dat je het allemaal zo helder beschrijft. En goed dat je de tip geeft om het voor het geven al even uit te pakken en te updaten, dat scheelt voor de kleine die er natuurlijk meteen na uitpakken mee aan de slag wil. Ik doe graag mee en kijk er naar uit om Jona heel blij te maken

 37. Ik zou deze heel graag winnen omdat de kinderen er zo veel mee kunnen doen, hij ook heel leerrijk is en omdat er zo’n goed oudertoezicht is!

 38. Ik heb jullie ervaringen gelezen en ik ben al om eigenlijk ..zo blijven de jonge oppaskindjes van onze tablet af en consoles van mijn grotere kids , niet meer bang zijn dat er wat fout gaat of kapot . Buiten de leuke dingen die ze kunnen als muziek , spelletjes , foto’s en filmpjes zijn er ook heel leerzame momenten en dat spreekt me ook erg aan .Vtech is eigenlijk altijd goed voor heel veel speel- en leerplezier. En natuurlijk altijd leuk voor de kleine kinderen van vrienden en beven en nichten . Bovendien zijn ze allemaal dol op Paw Patrol ; dus dat zit gelijk goed .Eigenlijk kunnen er dus heel veel kinderen mee spelen hier. Die stootrand vind ik evengoed een uitdaging ik denk dat ik toch vaak een keer schrik maar als het goed is kan hij echt tegen een stootje dus?

 39. Wauw, wat een winactie. Ik ben sinds augustus plusmama van 2 schitterende meisjes. Dit is wennen voor ons allemaal. De meisjes hebben het laatste anderhalf enorm moeten aanpassen op alle plaatsen (fulltime bij papa en plusmama wonen, Nieuwe vriend bij mama, andere school, verhuis van NL naar België,…) en hebben het hier soms moeilijk mee maar hebben dat allemaal eigenlijk heel goed gedaan. Daarom verdienen ze zo’n leuke en leerrijke tablet wel! Ze hebben alle recht op een momentje voor zichzelf zonder zich zorgen of druk te moeten maken over alle gebeurtenissen.

 40. Hoe geweldig is deze give away, we hebben hier onwijs leergierig kindje in huis en zal dolblij zijn met de vtech storio Max XL 2.0. Ik ben erg benieuwd hoe het werkt kunnen we samen lekker met zijn 2e het ontdekkend en dan kan de lol beginnen 😁 zijn eigen tablet

 41. Jaaaa deze zou ik super graag willen proberen voor onze zoon.
  Hij zit graag op de iPad maar kijk soms mee en dan klik ik snel een ander filmpje aan omdat het gewoon niet voor In doelgroep is.
  Dus als ik deze zou winnen dan kan hij gewoon lekker zelf kijken wat ik wil.
  Dat doet een moeder hart goed.
  Vtech is super!!

 42. Wat een super gave winactie! Na meerdere blogs te hebben gelezen en video’s te hebben gezien, is deze moeder van twee zoontjes helemaal verkocht!! Wat veel mogelijkheden heb je op deze kindertablet, en wat super dat je als ouders alles zelf onder controle hebt, haha! Onze oudste wordt alweer bijna 4, en gaat dus bijna naar school toe. Met de Vtech Storio Max XL 2.0 kan hij vele leuke leerzame spelletjes spelen. Deze mama gaat daarom hard duimen!

 43. Supergave actie van Vtech, hier 2 jongens van 2,5 en 4,5 jaar die verzot zijn op spelletjes, tekenen, filmpjes kijken etc. We gaan héél héél héél hard duimen dat we deze mogen winnen…

 44. Wat een geweldige winactie daar worden we blij van. Deze geweldige tab wil ik winnen voor mijn dochter van 5 en zoon van 5 zo kunnen ze samen leerzame spelletjes doen voor school en filmpjes kijken die mama ook goed vind ipv rare filmpjes op youtube. Duimen duimen🍀

 45. Heel graag zou ik deze willen winnen voor mijn kids. Met vier kids zou hier goed gebruik van gemaakt worden. De oudste is wel al te oud maar de andere drie boys zullen er denk ik wel heel veel plezier van hebben en als ik de revieuws lees ieder op zijn eigen leeftijdniveau verder ontwikkelen.

 46. Hoi Ilse, nee deze kans knn we idd niet laten schieten. Ik was al langer aan het twijfelen om deze aan te schaffen, maar na je review helemaal overtuigd! Gelukkig houden onze meisjes niet van roze 😉 wij hebben zelf enkel een computer van het werk en die is zo goed beveiligd dat ze er, buiten youtube kijken, helemaal niks op knn, wat zouden ze blij zijn met hun eigen kinderproof tablet!

 47. Niet voor mijn kinderen, die zijn er al wat groot voor. Ik heb echter wel een petekindje dat hier heel blij mee gaat zijn. Zijn eigen tablet en dus niet meer vechten met de broer 😀. En ik ben dan natuurlijk een coole meter met zo’ n cadeau!

 48. Hey Ilse!
  Wat een leuke actie. Ik ben er zeker van dat mijn metekindje en haar zusje hier heel blij mee zouden zijn. Meteen het ideale Sinterklaas of Kerst geschenk 🙂 Het is ook ren veel veiligere manier om kennis te maken met de tabletjes en smartphones van tegenwoordig. Hier kunnen ze het allemaal leren op hun tempo zonder dat je telkens moet ingrijpen omdat de sites/filmpjes niet geschikt zijn voor kinderen.

  Veel lieve groetjes, Lore xxx

 49. Een eigen tablet voor mijn zoontje zou geweldig zijn. Zijn grote broer heeft al eentje maar het is moeilijk spelen met ongeduldige vingertjes ertussen.

 50. Oh wat zou mijn zoon hier blij mee zijn! Hij is 4 en zit op onze oude iPad. Het scherm is helemaal stuk en hij surft overal heen. Ik zou hem graag zijn eigen geven waar hij vrij op kan spelen en toch binnen kaders. Deze zou dus top voor hem zijn!

 51. Wauw wat een toffe samenwerking! Ik doe graag mee voor mijn kleine meid. Haar tablet heeft het begeven. Succes iedereen! 🍀

 52. wat een geweldige actie! doe graag mee voor stiefzoontje omdat deze mij erg leuk en tegelijk leerrijk lijkt ne zo heeft hij zijn eigen “tablet” 😉

 53. Wat een meeeegaaaatoffe actie! Ik doe graag mee voor mijn kindjes, ik wou er eerst niet aan, maar deze is en leerzaam en fijn voor de ouders want veilig internetten en tjah een tablet hoort ook eel bij deze tijd eigenlijk he.

 54. Voor mijn lieve nichtje Yara, omdat ze mijn zonnestraaltje is – en met dit mooie speelgoed, slaat de Kerstman de plank zeker niet mis.
  Ze is zo lief, knap en braaf geweest – en daarom wil ik haar dolgraag met de V-tech kindertablet verrassen dat wordt dan gegarandeerd een feest.
  💝 #fingerscrossed

 55. Heel gaaf, voor ons zoontje,, nu pakt hij zo af en toe onze iPad en hoe fijn en veilig zou t zijn als hij zijn eigen tablet zou hebben! Doe heel graag mee en volgen beide op Instagram ! Wij gaan duimen!

 56. Wow wat een heerlijk uitgebreide review! Ik loot graag mee want dit zou een top cadeau voor mijn zoon zijn voor 5 dec.

 57. Oh wat een toffe prijs! Ik zou hem heel graag winnen voor mijn jongste kinderen. Niet alleen zij zullen er heel blij van worden maar ook zeker hun grote broers en zussen die nu angstvallig hun tablet opbergen. Eindelijk een voor henzelf waar ze veilig op kunnen

 58. Ik waag zeker een kansje! Als ik zie wat deze tablet allemaal en dat hij écht gemaakt is voor een kind…. dan durf ik het aan voor mijn zoontje van drie! Hij is ook nog eens fan van Paw Patrol dus hij gaat uit zijn dak met deze mooie prijs!!

  Ik like natuurlijk op Facebook en Instagram dus gooi het extra lootje er maar in 😉 Nu alleen nog duimen…

 59. Super leuke winactie! Wat zal mijn zoontje blij zijn met zijn eigen tablet. Hij zit bijna nooit achter onze telefoons en computers hebben we verder niet. Nu hij wat ouder aan het worden is is het toch ook wel leerzaam maar zeker gewoon super leuk 🙂 En stiekum handig omdat we druk zijn met verhuizing. Kan hij zich lekker vermaken als we druk zijn in ons nieuwe huis, en wij lekker door kunnen gaan;)

 60. Ohhhhhhh Daar zou mijn dochter Quincy Superblij mee zijn met haar eigen tablet, zo kan ze haar eigen spelletjes doe, en het ouderlijk gezag is daarbij erg fijn!!

 61. Nou, ondanks dat ons zoontje graag de iPad gebruikt, zienik liever dat hij een wat ‘kindvriendelijker’ tablet zou kunnen gebruiken, en ik hoop en denk dat Storio daar zeker aan voldoet! Ik denk dat ons zoontje enorm blij zal zijn met deze mooie tablet!

 62. Superleuk voor Emma, die is dol op computeren, maar ik vind wel fijn om er een timer op te kunnen zetten 😉

 63. Onze kleine meid is helemaal gek van onze tablet en van Paw Patrol, dit zou voor haar dus ideaal zijn 🙂

 64. Ik vond een tablet voor kinderen nooit zo nodig, maar als ik dit zo lees, begin ik mijn mening behoorlijk bij te stellen. Ons zoontje is gek op boekjes, maar met de komst van ons dochtertje heb ik niet altijd de kans/mogelijkheid/tijd om rustig met hem te lezen of te kleuren. En hij is zó ontzettend lief voor zijn zusje, dat hij dit absoluut verdient!

 65. Als ik dit zo lees kan ik alleen maar denken: echt iets voor onze Kids! Ons ipad scherm is gebroken en de ipad heeft gekke toeren… (Die dikke stootrand is dus echt geen luxe) … Hij opent zelfstandig nieuwe tabbladen… Dus duimen maar dat je onze naam trekt…

 66. Wauw, dit zou echt te gek zijn voor mijn zoon, die is helemaal into Paw Patrol, zo erg dat mijn tweejarige dochter het ook al kan zeggen 🙂 Maar dit zou wel echt heel leuk zijn zeg, nu hebben we vaak wel wat strijd over wie de tablet mag

 67. Ik wil het heel graag voor mijn kinderen winnen omdat ze nog geen Tablet hebben en nu beginnen ze er over te zeuren voraal als ze andere kinderen met een tablet zien willen ze graag ook één hebben!
  Hopelijk worden ze verasst ❤

 68. oohh deze zou onze kids zo blij maken! de oudste had een mooie kindertablet, totdat de jongste dacht dat deze tablet ook wel kon zwemmen in bad🙈🙊dat kon dus niet, nu hebben ze niks meer en zijn papa en mama regelmatig hun telefoon kwijt…. dus deze actie komt als geroepen, ik doe graag mee!!🍀🍀

 69. Met veel plezier lees ik telkens je creatieve en spitsvondig geschreven blogs! Als mama en leerkracht heb ik al vaak ahaaa momentjes gehad tijdens het lezen!
  Als mama van 3 jongens ( 8, 6 en 1) zou de blauwe versie hier heel welkom zijn!!! Ze zouden een gat in de lucht springen!

 70. Wat een mooi cadeau, dat zou super zijn voor onze kids, vooral het ouderaccount vind ik fijn want met mijn kleine onderzoekertjes is het zo gepiept dat ze op youtube filmpjes kijken waarvan ik liever niet heb dat ze die kijken. en al die kindvriendelijke spellen! Echt super, Vtech was voor mij iets voor kleinere kinderen, maar hiermee laten ze zien dat ze echt ook aan de grotere kinderen denken.

 71. Ik was even terughoudend en aan het bedenken of ik mee zou doen of niet. Uiteraard een mega gave winactie, daar kan ik niet omheen! Helaas kan ik er niet helemaal onderuit, maar ik probeer mijn 2 jongens toch nog zoveel mogelijk de ouderwetse bordspelletjes te laten spelen met elkaar i.p.v. met alle spelcomputers. Er is zoveel tegenwoordig dat je door de bomen het bos niet meer ziet.
  Jouw review heeft er voor gezorgd dat ik toch een kansje wil wagen. Mede door alle mogelijkheden die deze storio heeft te benoemen. Niet alleen de leuke dingen voor de jongens zoals de spelletjes en foto’s, maar ook de (belangrijke) weetjes voor mij als mama. Ik ben helemaal fan van het feit dat ze hun eigen accounts kunnen aanmaken. Zo kun je er toch met meerdere kinderen op maar dan individueel aangepast op wens van ieder kind binnen het gezin. Daarnaast is het instellen van schermtijd ook een echte pre, want geef ze eens ongelijk als je ze hem stiekem mee naar boven zouden willen nemen of smorgens vroeg eerder opstaan om er mee te gaan spelen 🤣.
  Leuk hebbedingetje voor eigenlijk uiteenlopende leeftijden. M.i. zouden beide jongens (4 & 8 jr) hier genoeg uitdaging in moeten kunnen vinden, ieder gericht op zijn eigen leeftijd. Denk dat iets zeldzaams is om te vinden..

 72. Leuk!!
  Ik zou hem graag willen winnen voor mijn dochtertje.
  Haar tablet is kapot en kan geen nieuwe geven momenteel.
  Men dochtertje is altijd overdreven vroeg wakker (jajaja mensen ze is bijna 5 en slaapt nog niet door,) waardoor we haar smorgens dan de tablet gaven zodat we nog even stiekem een uurtje mee konden pikken. Ik weet het klinkt als een loedermoeder🤷‍♀️

 73. Ik zou zeker wel een Vtech Storio voor mijn zoon Jan willen winnen. Hij is naast spelen met zijn Vtech garage en Playmobil ook graag op onze ipad. Dat is zolang het niet te lang is ook helemaal niet erg. Hij is namelijk net vier en zit in groep 1. Even een eigen rustmomentje is op zijn tijd nodig. En na schooltijd zijn er toch geen leuke kinderprogramma’s om even bij te komen. Hope so!

 74. Dit is een superleuke actie en ik doe graag mee voor ons kleine meisje. Ze is gek op tablet en I-phone en die probeert ze mij altijd afhandig te maken. Zou fijn zijn als ze de Storio Max XL 2.0 zou krijgen omdat hij zo geschikt en betrouwbaar is voor kinderen. Ik hoop dat ik zo gelukkig ben om deze te winnen. Het is een schitterend cadeautje voor ons kleine meisje. Dank je wel voor deze kans.

 75. Ohhh… 😍 Dat zou echt super zijn voor onze zoon (9 jr) en dochter (bijna 7 jr)! 💝 En op het juiste moment… Onze “gewone” tablet is een familie tablet geworden voor ons gezin met 2 kids, maar die is oud en loopt steeds vaker vast. Waarschijnlijk gaat die niet meer lang mee. En een kindertablet zou sowieso veel beter en veilger zijn. En wat zitten er veel mogelijkheden op… Echt super leuk!!! Ik maak heel graag kans voor onze 2 kids. 💙💝🍀 En misschien gaat onze gewone tablet dan ook nog iets langer mee! 😉

 76. Hoi,

  Wat handig om de ervaringen te lezen.
  Onze jongste (jongen/4 jaar) heeft hem op z’n verlanglijstje staan. Zo te lezen een aanrader 😉
  Dan kan tevens z’n zus van 8 jaar er gebruik van maken.

  En met de animatie maker samen filmpje maken, die we dan vervolgens met het hele gezin onder het genot van warme chocolademelk gaan kijken (nu al zin in 😊)

  Bedankt voor je review!

 77. Dit is echt een cadeaudroom voor onder de kerstboom! Mijn zoontje heeft de tablet inmiddels helemaal ontdekt, mijn tablet… Daar ben ik echter niet zo blij mee en ik wil hem graag weer terug. Een goede kindertablet waar mijn zoon en dochtertje verantwoord mee aan de slag kunnen gaan is iets wat we goed kunnen gebruiken. Er eentje winnen is natuurlijk altijd leuker dan er eentje kopen 😉

 78. Hoi Ilse,

  Zo handige om die ervaringen te lezen.
  Onze jongste (jongen/4 jaar) heeft hem op z’n verlanglijstje staan. En wel zo fijn eraan dat je als ouder “de controle” hebt bij deze tablet.
  En z’n zus van 8 jaar kan er natuurlijk ook leuk gebruik van maken (dus eigenlijk een cadeau voor allebei)

  Ik zie ze samen al filmpjes maken met de animatie maker. En dan gezellig met het hele gezin onder het genot van warme chocolademelk de filmpje bekijken (kan ik nu al van genieten 😊)

  Bedankt voor je review!

 79. Oooo en ook dit is de allerallergrootste wens van ons kleine meisje, ze is dol op squala en hoe gaaf zou het zijn om dit te kunnen spelen op haar eigen tab😍😍😍 😍😍😍 ahhh ze wilt deze zo zo zo graaaaaag wat zou het te gek zijn om deze te mogen winnen voor mn lieve schat die dit jaar wel heel lief is geweest😍😍😍🍀🍀🍀

 80. Hoi Ilse,

  Zo handige om die ervaringen te lezen.
  Onze jongste (jongen/4 jaar) heeft hem op z’n verlanglijstje staan. En wel zo fijn eraan dat je als ouder “de controle” hebt bij deze tablet.
  En z’n zus van 8 jaar kan er natuurlijk ook leuk gebruik van maken (dus eigenlijk een cadeau voor allebei)

  Ik zie ze samen al filmpjes maken met de animatie maker. En dan gezellig met het hele gezin onder het genot van warme chocolademelk de filmpje bekijken (kan ik nu al van genieten 😊)

  Bedankt voor je review!

 81. Mijn kinderen gebruiken altijd mij tablet… niet zo veilig sn biet handig. Omdat ik het wel fijn vind dat het kidsproof is en ik het in de gaten kan houden wat ze doen, lijkt me dit een ideaal apparaat voor ze. En wat een geweldige functies zitten er op!

 82. Zou graag de storio willen winnen voor onze dochter. Dan heeft mama haar tablet weer terug. En kan de dame op haar eigen storio spelletjes en filmpjes kijken. Nu hard duimen

 83. deze papa waagt met veel plezier zijn kansje! zal ilias geweldig vinden om zich mee bezig te houden! zowel leerrijk als plezier maken, dat is ideaal 😉

 84. Ja echt helemaal te gek! Wij gaan juist voor de blauwe voor m’n dochtertje want dat is echt haar lievelingskleur !
  Zij verdient ook echt dit omdat ze de afgelopen 5 maanden haar aandacht heeft moeten delen met haar babybroertje van 5 maanden en dat niet altijd even makkelijk was voor haar. Een cadeautje voor onder de kerstboom zou dan ook echt fantastisch zijn en het mooie is dat haar babybroertje er dan iver 2,5 jaar ook mee kan spelen. Dubbel zoveel gebruik dus! Wij duimen heel hard.

 85. Wat gaaf zeg!! Mijn kleine meisje heeft deze op haar verlanglijstje staan, want nu ze in groep 3 zit wil ze niets liever dan leren rekenen, lezen en schrijven. Ze is nog maar 5 jaar dus dit vinden wij erg knap!! Dit zou wel een hele leuke verrassing zijn zeg!! Dan zou ze hier heel goed op kunnen oefenen en kunnen wij alles toch goed in de gaten houden 😀

 86. Hoi Ilse

  Wat een leuke actie!
  Zou hier welkom zijn voor onze 3 bengels 😊.
  Klinkt allemaal positief als ik jouw verhaal lees, en vooral leerrijk, iets wat we met onze Lenno zoveel mogelijk proberen te stimuleren omdat hij niet alles vanzelf opslaat vanboven in zijn kopje 😕. Hij moet getriggerd worden, en denk dat het op deze manier wel eens zou helpen.
  Ik merk dat ze op de nieuwe school ook veel meer bezig zijn met leerrijke apps en websites en dat interesseert hem zodanig dat hij thuis weer terug die programma’s wil bekijken op de iPad,
  Ze zouden hier alle 3 superblij mee zijn 🤗

 87. Hoi Ilse, wat een mooie en uitgebreide review heb je geschreven over de VTech Storio Max 2.0! Als ik al niet fan was van de Storio, dan ben ik het nu wel geworden! Mijn zoontje wordt bijna 3, hij begint nu steeds meer te praten en dingen te ontdekken. En de Storio Max zou echt een mooi hulpmiddel voor hem zijn om nog meer woordjes te ontdekken, vormen en kleuren leren kennen, en nog meer de wereld te kunnen ontdekken. De tekenen en muziek app zal hij zeker weten snel vinden en heel vaak gebruiken, want tekenen, dansen en zingen, daar is hij dol op! Nee, ik hoop echt dat mijn kleine ontdekker binnenkort aan zijn ontdekkingsreis op de Storio Max mag beginnen! Ik ga heel hard duimen! O, ja, ik ben je ook gaan volgen op Facebook, en heb daar ook nog een reactie geplaatst. Groetjes van mamma Paula

 88. Ow de kids hier willen deze zo graag .😘
  Jari 7 en Fajah 5 hebben hem op hun verlanglijstje staan.🍀

 89. Wat een actie! Ik vind het ontzettend leuk! Ik doe graag mee voor mijn oppaskindje! Ze zal een gat in de lucht springen als we hem winnen.

 90. Wat heerlijk deze blog en review en dat je hem ook nog eens kan winnen dat zou wel heel gaaf zijn.
  Ook wel fijn om.te lezen dat het handig is als je hem cadeau geeft dat je hem eerst uitpakt en update enz en de tijdslimiet en kunnen tegen een stootje vind ik echt wel een voordeel dus hier duimen we mee

 91. Wat een gave prijs, deze willen we graag winnen met al die mogelijkheden die er al opzitten. Onze oude tablet is ook nog eens kapot, een nieuwe is sowieso welkom, en dan zeker deze!

 92. Nu ik je review heb gelezen ben ik helemaal enthousiast! Wauw, wat een gave winactie! Mijn zoontje kijkt al een hele tijd mee op mijn laptop en wil heel graag zijn eigen apparaatje om te ontdekken. Ik wij bijna nooit iets, maar bij deze gave winactie wil ik jet toch eens proberen. Ik ga duimen! Bedankt voor de review! Groet Mariana

 93. Zou echt helemaal te gek zijn voor onze stoere vent, zou een rustplaats voor hem zijn.

 94. Lijkt me echter super leuk voor mn kleine meid van 18 maanden. Ze leert zo snel en wil zo graag meer kunnen. Dit lijkt me fantastisch voor haar!

 95. Zo een bloghop zorgt er toch voor dat je weer op andere leuke plekjes uitkomt. Super leuk! Ik zou graag mee willen doen voor ons zoontje die eigenlijk al toe is aan school maar nog niet mag. Dus dan kunnen wij hem vast voorbereiden met leuke efucatieve spelletjes en uitdagingen :). Wij gaan hier duimen en ga je zeker volgen. Groetjes

 96. Oh, ideaal voor mijn oudste zoon (5) en dochter (3). Nu hun babyzusje er is komt een beetje afleiding goed van pas. 🙊 Ze zijn allebei gek van Paw Patrol dus zouden wel heel blij zijn!

 97. Wauw wat een te gekke gave prijs! De kinderen willen heel graag een eigen tablet maar ik heb daar koeite mee omdat er 4 jaar tussen de oudste en jongste zit e dan kom je in elkaar filmpjes en wat de jongste te spannend vind vindt haar broer al leuk! Dit is dus een ideale tablet met ieder een eigen account zal ik maar zeggen. Kan je oom nog schermtijd instellen helemaal super hopelijk kan ik de kids verassen ik volg je op fb en insta

 98. Ik doe graag mee voor onze zoon Sil. Door zijn autisme en verstandelijke beperking is deze tablet perfect voor hem. Een gewone tablet is te lastig voor hem en dat vind hij er jammer (en wij ook natuurlijk) Sil is gisteren 12 geworden (Maar functioneert op leeftijd van ongeveer 6 a 7 jaar).
  Dit zou hem echt heel blij maken, Ik gun het hem zo

 99. Heel goede en uitgebreide review. Bedankt. Wij willen hem graag winnen voor onze twee kinderen. Dankjewelletjes!

 100. Danku voor deze fijne win actie.
  Ik zou die graag willen winnen zodat mijn zoontje op een veilig manier op een tablet kan spelen (en ook omdat hij de mijne laten vallen geeft en het scherm volledig gebarsten is) ik wens iedereen een fijne dag toe en succes met de win actie .

 101. Zo’n prachtig cadeau!! Ik doe dolgraag mee voor m’n dochtertje Lotus. Het is niet alleen leuk, maar ook nog eens rete leerzaam. Dus ik hoop zo dat ik haar hiermee mag verblijden❤️🍀🤞 op de basisschool werken ze zelfs al met tablets. Ze droomt van haar eigen tablet. En deze zijn zeker kindvriendelijk en veilig.

 102. Oh echt een geweldige winactie!
  Mijn schoonzus had vroeger altijd zo’n v-tech spelcomputer voor haar zoons. Nu was ik ook op zoek naar zoiets voor mijn zoontje. Die nu spelletjes aan het ontdekken is. Had dit nog niet gevonden tot nu… Wauw wat een geweldige tablet is dit!😍 Die zou ik dus wel heel graag willen winnen

 103. Oeeeee gaaf ik wil hem graag winnen voor mijn zoon en dochter. Die vinden de school ipad van hun broer zo leuk en interessant. Ik ga je ook volgende @insta en Facebook.

 104. Oh ja deze win ik echt heel graag! Mijn vriendin met ; kids kan dit echt goed gebruiken!!! Vergeug me al op die glunderende koppies!!!

 105. Wat fijn dat je met deze tablet als ouder zoveel zeggenschap kan hebben over de websites en de schermtijd van de kinderen, dat vind ik echt een pré in deze tijd! Ik weet zeker dat onze kinderen helemaal los zullen gaan met de camerafunctie. Ze willen nu continu op mijn mobiel op snapchat om lollige foto’s of filmpjes te maken. Het zou dus top zijn als ze hiervoor mijn telefoon niet meer nodig hebben. Dan houd ik hopelijk ook wat meer geheugen over 😉 Een echte win-win situatie dus !
  Aangezien wij onze families niet in de buurt hebben wonen, maar in deze drukke decembermaand wel iedereen langsgaan, lijkt het me heerlijk als ze zich met de tablet eindeloos kunnen vermaken op de achterbank!
  Wij doen dus graag mee, met deze gave actie.

 106. WoW wat leuk zou dat zijn voor mijn zoontje in de kleuterklas leren ze zoveel en dat zou mooi aansluiten. Hij zou er zoveel mee leren en verhaaltjes leren kennen, spelletjes spelen echt iets voor hem. We hopen met gans ons hart dat we dit mogen winnen🤞🤞🤞🍀❤️

 107. Ik twijfel soms als mijn zoon iets wil ‘kijken’ op mijn ‘foon’, maar laat het dan niet toe. Maar dit lijkt me een goede gulden middenweg… en vooral kindvriendelijk. Bovendien herhaalt hij me tegenwoordig tot vervelens toe dat hij heeeeeel flink is geweest en vraagt hij elke dag of de Sint nu ‘stlaks’ zal komen LOL (Loïc is 3,5). Maar mama is ook heeeeeeel flink geweest dus we verdienen dit allebe! (én ik zing enthousiast de Paw Patrol intro mee, als dat geen toewijding is… We zijn al onderwe-heg! Als er een probleem is, in Avonturenbaai… ok ok, ik stop.) (Chloé Nunes op Facebook, chloicnesc op instagram ;-))

 108. Hey,
  Natuurlijk waag ik graag een kansje voor Lotte. Ze is sneller weg met deze dingen als mezelf, hoe jong ze ook is. Het zou supermakkelijk zijn dat ze haar eigen “puter” zou hebben, zoals ze het zelf noemt. En makkelijk voor mij dan hoef ik de tablet niet te delen. En zo kan ze ook haar eigen spelletjes erop zetten en niet per ongeluk op mama’s Apps of bestanden klikken (en wissen).
  Hoewel ik zelf de” puter ” en laptop tijd probeer te beperken vind ik het in deze tijden wel belangrijk dat ze op de hoogte is en mee is ‘met haar tijd’. En ik heb al wel geleerd dat ze er ook wel dingen van leert!
  Leuk te lezen dat de dingen die me vaak interesseren in je blog voorkomen. (helaas niet altijd de tijd alles te lezen, maar de dingen die me aanstaan zeker wel!)
  Groetjes Sarah en Lotte

 109. Wauw dit zou echt een te gek cadeau zijn voor mijn dochter.
  Ze pakt altijd mijn telefoon, daar komt vaak het meeste onenigheid van tussen ons…. Dus een eigen tablet zou fantastisch zijN!!

 110. Dochterlief zou stuiteren van blijdschap!! Wat een mogelijkheden heeft dit toestel, daar zou ze erg veel plezier aan beleven.
  Dank je wel voor de kans!

 111. Ik doe mee omdat ik het een geweldig cadeau voor onder de kerstboom voor mijn twee kinderen vind. Ze willen al tijden graag een eigen tablet.
  Heel fijn dat ze allebei dan een eigen profiel erop kunnen hebben. En bijkomend voordeel, dan leren ze afspraken maken/onderhandelen, wie wanneer op de tablet mag. Verder kun je als ouder best wat zaken instellen en dat vind ik dan weer erg fijn.

 112. Dit zou echt super tof zijn voor mijn zoontje hij is 4 december jarig en naar heel wat tegenslagen en we zijn er nog lang niet zou dit echt een surprise voor hem zijn

 113. Geweldig Kreanimo! Wat een verwennerij :-D! Hopelijk maakt u mijn 3 kids met deze waanzinnig gave Vtech Storio Max XL 2.0 DOL gelukkig en blij!/ Wat een feest zou het zijn als mijn 3 kindjes deze geweldige allernieuwste Vtech tablet mogen verwelkomen! Daar kunnen we nu alleen maar van dromen. De mogelijkheden ,met de Vtech Storio Max XL 2.0 zijn eindeloos, hier raken ze nooit mee uitgespeeld 😉 Uren speelplezier gegarandeerd. Wat zouden ze hier gelukkig mee zijn!. Dank voor deze fantastische kans, met veel plezier heb ik geliked en gedeeld, en nu maar heel hard gaan duimen en hopen dat de Storio Max XL 2.0 heel misschien wel naar ons toe mag komen! De kans is klein, maar de wens is groot!

 114. Ik doe heel graag mee Om het geweldige cadeau te winnen voor mijn zoontje Omdat soms dingen voor hem te snel gaan en hij niet houdt van televisie kijken omdat hij gewoon daar de rust niet voor heeft kan niet zeg even terugtrekken met de Storio 💙

 115. Ik zou dit heel graag winnen voor de kindjes van een goei vriendin. Zou geweldig zijn als ik bij mijn volgende bezoek zo’n mooie kado kan afgeven aan haar 2 schatten van zonen

 116. Vic wordt half december 4 jaar, en zou hier reuzeblij mee zijn!! Kleine broer zal meer dan geinteresseerd over zijn schouder meekijken. Wat zou het fijn zijn hen hiermee te kunnen verrassen!

 117. Wat een gave actie! Dolgraag een kansje voor ons zoontje, lijkt me echt handig, een tablet speciaal voor kinderhandjes, waar je ook nog eens leerrijke spelletjes op kan spelen! <3 En dan lees ik Paw Patrol en weet ik dat ik helemaal goed zit 🙂

 118. Omdat mijn zoontje graag één zou krijgen. Elke keer als hij het in een foldertje ziet stralen zijn ogen en zegt hij: mama deze wil ik graag! Hij is 4jaar oud. Ik verschiet er elke keer opnieuw van hoe slim de kindjes zijn. Op 5minuten tijd zijn ze direct mee met iets nieuw en is het precies alsof ze het al maanden kunnen. En deze tablet zou wel een uitdaging zijn! We duimen en vooral mijn zoontjes duimen hard mee 😉 🤩😍

 119. ooow wat zou ik deze graag winnen voor mijn kids. toe aan nieuwe snufjess en duidelijk uitgekeken op hun eigen speelgoed

 120. Ik schrijf voor de zekerheid nog een reactie omdat ik niet zeker weet of mijn vorige reactie goed is verwerkt ivm me website dus bij deze ik doe onwijs graag mee voor me zoontje die gaat dit geweldig vinden

 121. Wat een toffe winactie!! En wat doen er al veel mensen mee. Ik waag ook graag een kans. Mijn peuter had een oude tablet via via, maar die is twee weken terug gevallen en zit nu vol met barsten. Deze lijkt me ideaal en iets geschikter voor kindjes haha.. en in mijn hoogzwangere (en energieloze) staat zou hij extra goed van pas komen!

 122. Ik kan wel 10 redenen verzinnen waarop ik deze zou willen winnen, maar geen enkele waarom niet! Daarom dat ik ook meedoe, haha. Ze zijn hier thuis dol op Paw Patrol en schermpjes, dus 1+1 is 2. Of in dit geval 3 want zoveel kinderen maak je blij moest ik uitgekozen worden tot winnaar. Ik duim alvast dat we eens geluk mogen hebben met een winactie want de Sinterklaas bloghop bracht helaas niets op. Maar we blijven proberen.

 123. Waaauuuw, Ilse! Wat sjiek dat je dit mag wegschenken via je blog. Hier zouden de kids het super vinden om een Vtech-tablet te winnen. Ze vinden het geweldig om naar verhaaltjes en muziek te luisteren… De oudste vindt het heerlijk om foto’s en filmpjes te maken van zijn kleine dansende (net lopende) zusje!😊 Ook de tekenfunctie zou hier gegarandeerd een succes zijn! Zelf vind ik vooral knap dat je als ouder toch ook wat overzicht hebt en kan bepalen waar die kleine aapjes overal op kunnen😉 Kortom, wij zouden het super graag winnen!🍀

 124. Waaauuuw, Ilse! Wat sjiek dat je dit mag wegschenken via je blog. Hier zouden de kids het super vinden om een Vtech-tablet te winnen. Ze vinden het geweldig om naar verhaaltjes en muziek te luisteren… De oudste vindt het heerlijk om foto’s en filmpjes te maken van zijn kleine dansende (net lopende) zusje!😊 Ook de tekenfunctie zou hier gegarandeerd een succes zijn! Zelf vind ik vooral knap dat je als ouder toch ook wat overzicht hebt en kan bepalen waar die kleine aapjes overal op kunnen😉 Kortom, wij zouden het super graag winnen!🍀🍀🍀

 125. Ik zou deze tablet graag voor ons zoontje willen winnen omdat we door een financiele tegenvaller hem maar een kadotje hebben kunnen halen. Dit is heel vervelend als ouders zijnde. Daarom heb ik hoop hem toch iets extra’s te winnen 🙏

 126. Heel heel graag voor onze Lotte . Die houdt ook naast roze van blauw en rood . Maar kleur doet er eigenlijk niet toe . Onze Lotte wil ontdekken . Wil weten wat er allemaal kan . Foto’s maken: wat doet dichtbij wat doet veraf. Video kijken : en dan vooral hoe word iets gemaakt : taart . Proefjes . Ze wil leren lezen met leuke apps … ze houdt van tekenen . En ook leuke spelletjes . Ze heeft ook echt de behoefte om ff lekker alleen op de bank haar rust te vinden met een tablet . Ik denk dat jullie hiermee mijn meisje heel erg gelukkig gaan maken . Lekker na het buitenspelen tijdens het eten koken een moment voor haarzelf .

 127. Doe heel graag mee voor mn kids. Lijkt me echt een super tablet voor kinderen. Die van ons doet het helaas niet meer. Onze dochter heeft nog wel een mobiel maar zoontje niet. Die is nu erg jaloers op zn grote zus. 🙂

 128. Klinkt goed de review! Mijn dochter heeft nog een hele oude versie van de Storio . Haar tantes kochten deze toen tweedehands ergens via Marktplaats en een van de tantes heeft met haar studentenOV toen nog het hele land afgereisd om het roze ding op te halen. Dat geluk heb je als je het enige nichtje nog bent zoals mijn dochter Emma!! Ze heeft er jaren plezier van gehad. Hoe korrelig de foto’s met de oude Storio ook waren, ze was er blij mee. Ook toen de Storio wat slomer werd (haar broertjes gooiden er nog weleens mee) was ze nog blij met de liedjes en spelletjes en liet ze het altijd trots zien aan haar vriendinnen.

  Dit is inmiddels alweer 3 jaar geleden en als ik zo deze review lees besef ik me dat ze toe is aan een nieuwe. De oude heeft het ook grotendeels al opgegeven…Deze nieuwe heeft echt top functies! Ze wordt bijna 6 jaar (op 29 december) dus als ik deze win dan krijgt ze de Storio voor haar verjaardag!!

 129. Ik wil dit super graag winnen voor de drie kinderen van mijn zus. Ik deel met hun mijn liefde voor gadgets. Zo heb ik weleens een mini robot uit Japan meegenomen en een drone gekocht om met hen te vliegen in het park. Ik merk dat ze dit soort dingen, net als ik, geweldig vinden. Volgende week ga ik een weekendje oppassen, zodat mijn zus en zwager voor hun dertigste verjaardagen weg kunnen. Het lijkt me geweldig als ik dan deze kindvriendelijk iPad mee kan nemen en cadeau kan doen aan zowel de kinderen als hun jarige ouders :-). Ook wordt mijn nichtje en naamgenoot Emma binnenkort 6, dus nog een reden om hen deze iPad cadeau te doen!

 130. een superprijs die ik mijn kids gun. Ze hebben veel meegemaakt het afgelopen jaar en ze komen beide tot rust als ze een filmpje kijken. Het leeftijdsverschil is vier jaar waardoor ze vaak niet hetzelfde willen zien. Een tablet is nog niet in huis en mamma’s laptop is verboden terrein. Wat zou mijn oudste zich groot voelen als ze een eigen tablet krijgt waarop ze van alles zelf kan doen en kijken. Een waanzinnige prijs

 131. Ik zou graag meedoen voor de oudste, christiaan van 3,5 jaar. Zodat hij een eigen tablet heeft om soms even lekker mee op de bank te kruipen als alle prikkels hem teveel worden en hij in zijn eigen bubbel wil kruipen. Hij deelt nu een hele oude telefoon van mij met zijn zusje en dat is nog wel eens vechten. En zo’n tablet is een hele investering.

 132. Ow nog net op tijd om mee te doen dit zou super zijn voor onze mannen. Vorig jaar een kinder tablet gekocht bij media markt van cars maat is weinig kindvriendelijkheid aan gaat niet lang mee. Snelle lege accu geen vergrendeling op sites of youtube mogelijk en stuiteren kan hij ook niet dus ik denk dat dit perfect is.

 133. Wouw een super geweldig cadeau voor mijn bijna jarige dochter vandaag een zeer goede rapport gehaald en wat ben ik trots op haar! Ze verdient en gun haar deze prachtige cadeau!

 134. Wat een mooi cadeau, Ilse! Mijn kerel kijkt zo nu en dan wel eens een filmpje op mijn ipad. Enkele weken geleden zat hij ineens stiekem een filmpje te kijken, hij had de ipad zelf unlocked. Je kunt bij apple een kinderslot opzetten, maar helaas kent hij die code nu dus ook. Ik kan het wel elke keer wisselen, maar dat is voor mezelf ook niet makkelijk te onthouden natuurlijk. Ik las ik je review dat je bij de Vtech Storio Max XL 2.0 zelf de websites kan bepalen voor je kind. Dit vind ik echt heel erg interessant! Wij zijn ook een grote fan van Vtech, aangezien het speelgoed erg duurzaam is en makkelijk in gebruik. Stach is binnenkort ook jarig, na de komende feestdagen, dus dit zou een ideaal cadeau zijn! We wagen graag een kans. We houden onze fingers crossed🤞🏼

 135. Jaaa! Deze zou ik heel graag willen winnen voor mijn dochter Linn! Ze heeft haar Ipad van de week kapot laten vallen 😓

 136. Dit zou super tof zijn voor onze grote paw patrol fan! Met zijn verjaardag in het verschiet, zou dit cadeau meer dan welkom zijn.

 137. Oh wat een leuke win axtie. Mijn zoontje is 3 en speelt nu vaak op mijn telefoon. Zou super zijn als die zelf een tablet heeft.

 138. Oh hopelijk ben ik nog op tijd! Wat een leuke actie! Ik doe heel graag mee, dan kunnen we de verjaardag van mijn zoontje deze vrijdag nog extra leuk maken 🙂

 139. Omaaaaaaa deze wil ik zoooooo graag ahhhh asjbliefffft🤗 zei ze pas in de speelgoedwinkel 😅 wat zou het een leuke verrassing zijn ook voor haar vijfde verjaardag 😍🍀

 140. WoW wat gaaf! Nog even op de valreep meedoen
  Dit is echt geweldig voor mijn mannetje ,, hij is zo leergierig maar moet helaas nog ruim een jaar wachten tot hij naar school kan , hij kan hij zich weer uren mee vermaken … duimen maar dat tie deze kant op komt

 141. Oh nog snel waag ik mijn kans 🙏🙏🙏
  3 kids op 3 jaar tijd en onze oudste zoon is 3 .
  Hij begint stilaan de iPad te gebruiken van ons maar aangezien hier verschillende apps opstaan waar we hem niet op willen zien zoals bankzaken , … ( heeft daar momenteel nog geen aandacht voor ) gingen we op zoek en al snel vonden we wat we zochten !!
  Net daarom willen wij graag eentje winnen want niet alleen Lucas 3 jaar zal deze fantastisch vinden ook Simon 1,5 j als binnen enkele jaren julie 8 weken.
  Onze kids zien opgroeien met een verantwoorde tablet/spelcomputer …
  kan je als ouder de dag van vandaag alleen maar toejuichen .
  De maatschappij verlangt dat onze kids meekunnen met hun tijd ! Wel dankzij vtech kunnen ze dit …
  hopelijk heeft Lucas snel een storio max xl 🙏🙏🙏

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.