Mickey’s treinstation van Vtech uitgetest

Mickey’s treinstation van Vtech uitgetest

Ouders met peuters en kleuters moet ik vast en zeker de Zoef Zoef dieren en de Toet Toet auto’s van Vtech niet meer voorstellen! De mooie banen en de leerrijke diertjes en voertuigen zijn voor de kinderen altijd leuk! Maar Vtech zou Vtech niet zijn als ze niet met iets nieuws binnen het gamma zouden komen natuurlijk. En deze keer zijn ze een samenwerking aangegaan met Disney! Er is nu onder andere een baan met Ijssalon van Minnie en de autootjes hebben de bekende Disney figuurtjes als chauffeur. Mickey heeft dan weer een treinstation gekregen! Vtech en Disney samen, hoe leuk is dat?!  Wij hebben Mickey’s treinstation voor jullie getest.

Mickey’s treinstation

De doos was al een uitnodiging op zich. Maar mijn kinderen weten ondertussen dat als er speelgoed aankomt, ze daar af moeten blijven! (Mama wil eerst foto’s maken!)


Ik haalde dus alles uit de doos, plakte alle stickertjes er netjes op en liet toen de cavalerie komen om het station van Mickey te laten ontdekken.

Meteen viel op dat Mickey ook de ‘echte’ Mickey stem heeft! “Rijden met de trein de trein is fijn, Tjoek tjoek, tuut tuuuuuuut”. Maar dat is niet het enige. Er zijn wel veertig geluiden, zinnetjes en liedjes te horen. Net zoals bij de Toet Toet banen zitten er vier magische sensors in de baan die leuke reacties geven als Mickey erover rijdt.

De trein heeft een wissel, die het kindje moet draaien in de juiste richting om ervoor te zorgen dat de trein erover kan. De slagboom kan open en dicht worden gedaan. Als er op de hoed van Goofy wordt gedrukt, komt deze echt piepen in de popcorn bar! Dit alles is natuurlijk super goed voor de motorische vaardigheden van de peuters.

Lees ook de uitgebreide review van de Vtech Storio Max XL 2.0

De hele collectie

De baan kan makkelijk omgebouwd worden in een andere door de stukken los te klikken en te verplaatsen. Hier werd dat lustig toegepast! Mickey’s treinstation kan gekoppeld worden aan Minnie’s ijssalon.
Heb je al een Toet Toet baan, dan kan je ook gewoon de losse wagentjes aanschaffen!

Wat vonden onze kinderen ervan.

Dit speelgoed is gericht op kinderen tussen de één en de drie jaar! Onze jongste is vier. Toch vond ze het super leuk om mee te spelen. Ze heeft de baan omgebouwd en herbouwd en samen met haar zus van zes ontstonden er heuse rollenspelen. Ze hadden geen Minnie wagentje, maar wel een Minnie figuurtje van een andere speelset. Al snel werd die, samen met Dora en Boots, die ook in het wagentje pasten, erbij gehaald. De figuurtjes werden tot aan de popcorn bar gebracht en terug of gingen bij Donald de tickets kopen. De liedjes werden als snel meegezongen!

Hoewel dus onze kinderen er net te groot voor zijn hebben ze er wel uren mee gespeeld. Zelfs de oudste van achte stiekem! Hahahaha.
Ik denk Vtech en Disney hier en schot in de roos hebben met deze samenwerking!

Ben jij ook een Disney en/of Vtech fan? Zouden jouw kinderen dit leuk vinden? 

Take care en tot snel

liefs Ilse  

PS: De producten van Vtech zijn onder andere te koop bij Bol.com via onderstaande knoppen.

 

mickey's treinstation

Koop bij bol.com

Minnie's ijssalonKoop bij bol.com

 

 

 

12 Replies to “Mickey’s treinstation van Vtech uitgetest”

  1. Ziet er echt heel erg leuk uit! Ik had het nog niet eerder gezien bij iemand anders, maar leuk voor op het lijstje voor 5 december 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.