Zoef zoef dieren Pluche Vtech – 25 jaar VTech – winactie

Zoef zoef dieren Pluche Vtech – 25 jaar VTech – winactie

Wauw! Het is al dag 13 van de Vtech 25 bloghop. We zijn niet bijgelovig, want 13 gaat één van jullie geluk brengen! Een aantal van jullie zijn hier dan ook gekomen via Malou, die gisteren een Tuut tuut speelstuurtje mocht weggeven. Ik wil Malou alvast bedanken om jullie door te sturen naar hier. Toch zullen er ook onder jullie zijn die helemaal niet weten waar ik het over heb. Dus toch nog even de uitleg voor ik de Zoef zoef dieren in pluche ga weggeven!

Vtech 25

Het bekende speelgoedmerk VTech bestaat 25 jaar! Ze wilden dat groots vieren. In plaats van zelf cadeautjes te krijgen geven ze er gewoon 25 weg. Elke dag in november één op een blog in Nederland of in België via 25 bloggers. Een bloghop noemen ze zo omdat je van de ene blog naar de andere kan ‘hoppen’. Op het einde van dit artikel stuur ik jullie door naar een andere collega blogger, waar jullie dan morgen weer een kans kunnen wagen op een ander speeltje van VTech.
De winnaars worden bij de meesten nog ‘op tijd’ bekend gemaakt om eventueel voor die héél belangrijke verjaardag van een Heilige man in december te kunnen dienen. En zeker ook op tijd om onder de kerstboom te komen liggen, dat kan natuurlijk ook!

Zoef Zoef dieren Pluche

De Zoef zoef dieren van Vtech zijn met velen! Zebra’s, krokodillen, koeien en schildpadden en nog zoveel meer! Wij mochten Simone Schaap en Koko Konijn voor jullie uittesten.
Koko en Simone zijn pluche Zoef Zoef dieren. Dat maakt hen extra knuffelachtig voor de kleintjes.

Ik ben Simone Schaap.

zoef zoef dieren Simone

De jongste eigende zich Simone Schaap toe. Simone heeft onderaan een aan-uit knopje. De kinderen hadden dat sneller gevonden dan ikzelf! (Ik dacht eerst dat ze niet uit te zetten waren. Je kent ze wel, van die speelgoedjes met geluid die je in de speelgoedkist gooit en waarvan je ’s avonds dan denkt: “Oh nee, die is nog steeds aan het zingen!” – Gewoon omdat het knopje nog wat ingedrukt is!)
Gelukkig is er dus een aan-uit knopje. Maar Vtech had er sowieso al wel rekening mee gehouden, want er is ook een automatische uitschakeling. Als er dus lang geen handjes aan de knopjes komen, zwijgt Simone vanzelf na een tijdje!

Simone vertelt van alles. Ze zegt dat ze een schaap is, dat haar vacht lekker zacht is (dat rijmt, hè mama!) en ze gooit er af en toe een ‘Mèèèèèèèè’ tussen. De gezongen stukjes zijn super makkelijk te onthouden. De driejarige zingt ze ook al vrolijk mee!
Simone speelt graag met haar vriendjes in de wei. Ze gaat graag op reis en ze wandelt graag in de bergen. Ze vertelt ook aan de kinderen dat ze graag gras eet.

Ik ben Koko Koniijn

zoef zoef Koko

De oudste dochter ging met Koko Konijn spelen. Ook Koko heeft een aan-uit knop en automatische uitschakeling. Hij heeft ook een lekker zacht vachtje.
Koko maakt een springeluidje en zegt dat hij een konijn is. Hij huppelt graag. Koko eet ook graag wortels en sla en eet altijd alles op. (Flinke Koko! ) Net als Simone speelt Koko graag met zijn vriendjes. Met zijn lange oren hoort Koko ook goed en ook dat vertelde hij aan de kinderen. Koko vindt het fijn als je hem aait en door zijn zachte vacht nodigt hij de kinderen zeker uit om dat te doen.

Ook leuk zonder speelset?

Zijn die diertjes dus ook zonder speelset leuk? Zeker weten! Wij hebben namelijk geen speelset en ook zonder de boomhut of de dierentuin speelset van Vtech vinden de kinderen ze super. Persoonlijk vind ik de pluche versies echt wel leuker dan de ‘gewone’ Zoef Zoef dieren. Gewoon omdat de aaibaarheidsfactor zo echt wel omhoog gaat.

De diertjes reageren wel op de sensoren van de Toet Toet auto’s en Zoef Zoef dieren speelsets. Dus als je wel een setje hebt of van plan bent om eer één te kopen is dat zeker een leuk extraatje!

zoef zoef dieren winactie

Zoef zoef dieren winnen?

Denk je nu: “Wat zijn die leuk en wat is hun vacht vast echt lekker zacht” 😉 dan kan je jouw kans wagen om zelf Koko en Simone te winnen. Wat moet je doen?

 • geef een reactie onder dit blogbericht of
 • schrijf een reactie onder het bericht op de facebookpagina van Kreanimo over de winactie of
 • geef een reactie op het instagram bericht van deze winactie

De winnaar wordt bekend gemaakt op de facebookpagina van mijn blog EN op instagram op maandag 21 november.

Nog meer ….

Omdat hier nu veel mama’s voorbij komen wil ik ook nog even vertellen dat op 18 november er nog een Sinterklaas hop online komt bij een heleboel creatieve bloggers. Zowel op deze blog als op de blogs van mijn deelnemende collega’s kunnen jullie dan super leuke DIY artikelen vinden rond Sinterklaas en ook weer leuke dingen winnen.
En… mijn blog bestaat op 26 december 2 jaar in zijn huidige vorm. Daarvoor heb ik ook al heel wat spulletjes bij elkaar om aan mijn lezers te geven. Kom dus zeker nog een keertje langs! 😉

Verder hoppen

Morgen, dinsdag 14 november, kunnen jullie bij Monique van moonoloog kans maken op de ballenbulldozer.

Veel succes aan alle deelnemers en veel hop-plezier de komende dagen!

Voor nu

Take care en tot snel

Liefs Ilse

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met een bedrijf. De producten werden ons opgestuurd ter review. Dit in onze eerlijke mening over het product.

116 Replies to “Zoef zoef dieren Pluche Vtech – 25 jaar VTech – winactie”

 1. Wil heel graag kans maken op de Vtech zoef zoef dieren. Onze jongste gaat deze erg leuk vinden, ze is een echte dierenvriend.

 2. Geweldig. Dat zouden ze hier ook super vinden. Past dan bij hun toet toet auto’s en vrolijke vriendjes speelset.

 3. Leuk dat ze een vachtje hebben gekregen! Zo zijn ze nog net wat aaibaarder. Al hoeft Krokodil Koen die wij hebben niet echt zacht te zijn. Ik denk dat mijn zoontje van 2 in de wolken zal zijn van Koko Konijn (want hij is dol op onze echte konijnen). Ik doe dus graag mee!

 4. Wat een super leuke actie! Ik doe graag mee voor mijn lieve kleine meid die helemaal dol is op der zoof zoof collectie! Daar mogen deze NATUURLIJK ? niet ontbreken.

  Liefs,

  Rianne

 5. Super leuk! Ik doe graag mee! Wat zal mijn zoontje blij zijn als hij dit krijgt van “sinterklaas” een leuke aanvulling voor bij zijn toet toet auto’s!

 6. Wat een heerlijke knuffelbare vriendjes zijn dit zeg! Ik doe graag mee voor onze dreumes die ze heel lief zal vinden!

 7. Wat zijn de leuk zeg, ik ben benieuwd hoe ze reageren op de sensoren van onze Toettoet collectie. Ik doe graag mee om mijn kindjes hier in december mee te verblijden

 8. Wat leuk!! Ik doe heel graag mee voor onze kindjes Ylva en Arvin ? zou super zijn als cadeautje voor in
  De zak van sinterklaas ? dit word Arvin zijn eerste sinterklaas feest?

 9. Dit zou echt mega geweldig zijn als uitbereiding op de zoef zoef boerderij die dochter van sinterklaas krijgt!

 10. Heel erg leuk voor in de zak van die man met de witte baard! Mijn dochtertje is net jarig geweest en heeft een speelset van Zoef Zoef gekregen. Ze heeft al een paar dieren maar nog niet deze leuk zachte pluche dieren. Simone schaap wordt vast favoriet want haar tante heet ook Simone 😉

 11. Ik weet zeker dat onze Lynn deze super zou vinden, ze speelt al zo graag met haar Zoef Zoef dieren en nu wordt het dan helemaal een feest!

 12. Wat zijn ze schattig! Onze zoon Ties kreeg dit weekend voor Sint Maarten (11november) voor het eerst een zoef zoef diertje. De panda en dat is een groot succes! Ik denk dat deze aaibare diertjes hier ook in de smaak zal vallen.

 13. Deze pluche dieren zijn zeker leuk! Fenna heeft vorige maand voor haar eerste verjaardag het boomhuis gekregen en een aantal ‘gewone’ dieren’.
  Deze leuke aaibare dieren mogen wel in ons boomhuis komen wonen hoor 🙂

 14. Wat leuk zeg; deze dierenvriendjes zijn wel heel schattig; daar kan ik ze bij ons zeker blij mee maken dus ik waag graag een kansje. ik volg via fb en ig. liefs melissa

 15. Leuke diertjes waarmee ik mijn metekindje graag een plezier doe. Ze is nu al helemaal zot op het schaapje, een vriendje voor het schaapje zou geweldig zijn!

 16. Super leuke actie ik doe graag mee voor me meisje die de zoef zoef diertjes geweldig vind! Ik volg je op instagram(angeliquexmila) en ook op Facebook.. Ik ga hard duimen voor me meisje

 17. Graag doe ik mee voor onze kleindochter, als ze zo een schattig diertje bij haar heeft gaat ze vake en moeke veel minder missen.

 18. Wat enorm leuk. M’n zoontje heeft er al een klein beetje van en is er helemaal gek op. Elke ochtend direct gedag zeggen tegen zijn diertjes! Hij zal het helemaal fantastisch vinden! Doe super graag mee!

 19. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje. Ze speelt graag met de boomhut en is echt een knuffelkont, dus deze staan op haar wishlist!

 20. Leuk! Wij sparen de boerderij compleet voor onze zoon en zijn verwachte broertje. Verjaardag, Sinterklaas of een leuke aanbieding gespot, dan breiden we weer uit. Deze wollige beestjes passen goed bij de verzameling die we al hebben 🙂

 21. owwww w deze zijn zo schattig onze kleine meid heeft nu al Nelly nijlpaard en de Hamster waar ze super lief mee speelt maar ze zou er met liefde nog meer opnemen in haar lieve huisje..

 22. Ik hou zo veel van dieren
  als ik met ze speel gaan we een feestje vieren
  van knaagdier tot roofdier
  van olifant tot mier
  kat of rat
  hoe hoog leg jij de lat
  hoeveel huisdieren wil jij
  pas na 100 ben ik blij
  biggen of fretten
  maar wie zou er ook op letten
  niet iedereen is een dieren vriend
  maar ik vind dat elk dier een goed leven verdient

 23. Ik doe heel graag mee voor mijn kleindochtertje Fleur die geboren is op 17 maart en die nu dus haar eerste keer de Sint zal zien. Ik hoop dat ze met deze mooie knuffels zal mogen spelen

 24. Dit zijn zúlke leuke beestjes! Wij hebben nu enkel Gigi, en dat is echt 1 van de favoriete speelgoedjes van onze zoon Thijs, zelfs zonder baan! Voor zijn verjaardag krijgt hij een Toet Toet Auto’s baan, maar daar kunnen deze diertjes ook perfect op rijden… Dus ik doe heel graag mee! Deze knuffelversies zijn namelijk nog veel leuker dan degene die hij al heeft!

 25. ik ben een absolute fan van V-tech het is stevig, kleurrijk en leerzaam speelgoed, voor onze kleinzoon Nolan (2,5j) kocht ik vorig jaar de Toet toet auto’s parkeertoren een schot in de roos! ondertussen gaat nu zijn kleine broertje Senn die net 1 jaar is ook met de autootjes aan de haal, het favoriete speelgoed van beide nu, k denk dat de zoef zoef diertjes echt iets voor de kleinste zouden zijn en een leuke uitbreiding bij de autootjes 🙂

 26. Wat zijn ze leuk en schattig!! Mijn dochtertje zal hier helemaal blij van worden.. Heel leuke verrassing voor sinterklaas

 27. Wat een snoezig schaapje; ik weet zeker dat ons meisje van 4 dit echt leuk speelgoed vindt om te vertroetelen…ter afwisseling van de popjes of om ermee te gebruiken in haar rollenspel….

 28. Mijn dochter is helemaal dol op de zoef zoef dieren. Ze knuffelt graag met Daan de dalmatier, dus wat zou het leuk zijn als Simone Schaap of Koko Konijn hem gezelschap komen houden!

 29. Wat leuk, een aaibaarspeeltje in de toet toet/zoef zoef serie?? eentje die geen gescheurde wenkbrauwen oplevert als die opgevangen wordt met het hoofd……. driftige dreumes in huis ?

 30. Ik doe heel erg graag mee. Wij hebben ook nog niets van V-tech zoef zoef…. maar deze kijken me zo leuk.

 31. Wat een ontzettend leuke winactie! Ik doe graag mee voor mijn nichtje. Hier zou ik haar echt heel erg blij mee kunnen maken. Naast dat sinterklaas er bijna is is ze ook nog eens over 2 weken jarig! Duimen maar dus!

 32. Zoef zoef speelgoed is heel erg leuk. Milou heeft Simone en Koko nog niet, dus we hebben geen voorkeur. Wat zal ze blij zijn met een nieuw zoef zoef diertje !

 33. Deze zoef zoef dieren zouden helemaal leuk zijn voor mijn kleine draak van bijna 1.5jaar. Hij is helemaal weg van dieren ?

 34. super leuk voor mn dochtertje! zon zachte zoef zoef hebben we nog niet… alleen die gladde plastice 🙂 Super leuk dus!

 35. Wat een leuke combi van de geweldige ZoefZoef diertjes met een lekker zachte knuffelvacht!! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje die beide wel kan waarderen!

 36. Lief!!!
  Lekker knuffelen met Koko en snoezelen met Simone!
  Zulke wollige Zoef Zoef dieren heeft mijn dochter nog niet, ik weet zeker dat ze er super blij mee zou zijn!

 37. Oh wauw!! Nog schattiger en nu gewoon ook knuffelig!!! Love it!! Zou ze graag winnen voor onze dochters van 2,5 en 5 maand. Super cute. Lijkt me gezellig speelgoed met af en toe een méé’éé’h en een liedje…

 38. Mijn dochter Mila speelt dolgraag met haar zoef zoef boomhut. Deze pluche speeldieren zijn wel heel erg gaaf. Ik had ze nog niet gezien en wil ze dolgraag voor haar winnen!

 39. Superleuk! Ik doe mee voor mijn jongste dochter. Zij heeft al het een en ander van Zoef Zoef en Toet Toet, maar de dieren vindt ze echt het leukst. Duimen dus maar!

 40. Mijn dochter is dol op zoef zoef dieren! En deze nieuwe zijn ook nog knuffelbaar! Dat zou een leuke verassing zijn!

 41. Ik ben voor het eerst op je blog en zie dat ik hier Zoef Zoef pluche V-Tech( V-Tech van harte gefeliciteerd met de 25 jaar!) diertjes kan winnen voor mijn kleindochtertje.
  Graag zou ik mee willen doen, maar ik heb om privéredenen geen Facebook , Instagram en Twitter meer.
  Alleen ga ik je volgen op Bloglovin.
  Ik hoop dat ik mee mag doen met deze bloghop.

 42. Leuk! Wij hebben net alle toet toet auto’s en zoef zoef dieren aan ons kleine neefje gegeven. We hadden nog wat van de vrolijke vriendjes bewaard en dat heeft onze dochter nu net (her)ontdekt. Deze zachte aaibare vriendjes zouden een mooie aanvulling zijn voor haar!

 43. Ow wat een lieve diertjes. Ze zouden super zijn voor mijn twee lieve nichtjes waar ik elke weer op moet passen.

 44. de sint zat te denken wat zij aan haar zoontje moest schenken, en wat zag ik op jou site staan? ik ben uit mijn bol aan het gaan. want deze staat op mijn zoontjes verlanglijstje, hij kan toch ook voor een jongetje zowel als een meisje. hij past zeker in de schoen maar wij gaan deze met 5 december doen! het idee van de reactie van mijn kleine man, dat is alles wat een moederhart verwarmen kan. daarom is de vraag maak je ons blij en zit dit kado van de sint er voor semmetje bij?

 45. Voor mijn kleinzoon van 2 jaar die bijna wekelijks in het ziekenhuis ligt en dan zo hard een knuffel nodig heeft. Het schaapje ziet er zo lief uit en zo vertrouwd! Wat gun ik hem dit schaapje. Hij is geen zielig jongetje maar als hij daar ligt en allerlei onderzoeken moet ondergaan heb ik zo met hem te doen. Allerlei neurologische onderzoeken zijn voor niemand leuk en zeker niet voor een tweejarig kind!Ik duim!

 46. Wat een leuke sinterklaascadeautjes zijn dit, ik denk dat ze die meteen nooit meer los zouden laten!

 47. Oh zo lief, leuk, schattig, knuffelbaar. leuk! Hier maak ik heel graag kans op voor mijn lieve nichtje. Wat een leuk cadeau zal dat zijn voor haar.

 48. oh wat een leuke actie
  zoef zoef dieren kon ik nog niet
  maar nu ik ze gezien heb weet ik zeker dat mijn dochter van 1 hier heel graag mee gaat spelen

 49. Ik waag graag een kansje voor mijn 3 jarige zoontje die erg veel van knuffelen en dieren houdt. Hier zou hij erg veel van gaan houden en erg blij mee worden.

 50. Zo lief! Zowel zoon als dochter spelen hier heel graag met de 3 verschillende sets, maar pluche diertjes hebben ze nog niet. Ik zie ze zo al een schoonheidsbehandeling ondergaan na eerst enkele keren van de stuntbaan te zijn gelanceerd.

 51. ???Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij wordt mijn lieve nichtje zeker helemaal blij zou heel graag dit prachtige beestje graag voor haar willen winnen zodat ze deze elke dag heerlijk spelend kan beginnen doe graag mee en ga heel hard hopen dat er veel geluk onze kant op mag komen ?????? #Spannend fijn weekend ?

 52. O wat is dat leuk zeg! Ik zou heel graag mijn zoontje Bas willen verrassen met deze leuke pluchen dieren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.