Reporterstas: wat moet daar nu allemaal in dan?

Reporterstas: wat moet daar nu allemaal in dan?

Ik heb sinds kort een reporterstas. Een hele mooie, opvallende, rode tas met de naam van mijn blog erop! Zo blij ben ik er mee, want als blogger mag je al eens naar events en dan is het wel handig dat mensen meteen zien wie je bent en van welke blog. Het valt me trouwens op dat mensen digitaal volgen en real life ontmoeten niet hetzelfde is. (Duh, zie ik je denken, maar ik bedoel echt dat ik soms mensen totaal niet herken in het ‘echt’). Ik heb soms zo een gevoel van: “Hé, ik ken die blogger, maar wie is dat ook weer?”. Als er dan kinderen bij zijn, dan helpt het vaak om de persoon wel te kunnen plaatsen! Dus die tas met ‘Kreanimo’ erop is super handig. De enige die zo rondloopt ben ik ook absoluut niet, er zijn er meer die de handigheid van je blognaam op een tas hebben ontdekt! 

Beetje nieuw

Eigenlijk ben ik nog ‘best nieuw’ op die events. Veel bloggers worden dagelijks uitgenodigd op van alles en nog wat van bedrijven uit. Ik heb er  nog maar een paar waar ik op uitgenodigd ben geweest. Al waren dat wel allemaal super toffe om te doen!

Over twee weken, mag ik nog een keer naar een event dat helemaal binnen mijn niche past: Kreadoe 2018.
Ik mag in de bloggersspot gaan zitten en live bloggen vanuit de Jaarbeurs in Utrecht.

Weet je dat ik dat belachelijk spannend vind. Want hier thuis kijkt er niemand op mijn vingers hè. (Buiten de kat en de kinderen en sporadisch mijn man). 

Reporterstas inladen

Wat moet er dan allemaal mee in die tas over twee weken. Met mijn chaotisch brein denk ik daar echt best van ter voren even over na. Hier ben ik tot nu toe op gekomen:

  • MIjn Surface computer en mijn Surface Pen
    Als ik daar live wil bloggen, moet er ook wat te typen vallen hè. Dus de computer moet sowieso mee! Misschien ook mijn muis er maar in zwieren! 🙂 
  • De telefoon, uiteraard, want ik moet wel op instagram stories iedereen op de hoogte kunnen houden!
  • Mijn powerbank en mijn laadkabeltje.
  • Een notaboekje en pen om ideetjes op te schrijven.
  • Mijn beurs met identiteitskaart EN bankkaart (hallo ik zit daar in het walhalla van de DIY, dat gaat me een duit kosten vrees ik!) 
  • Visitekaartjes, want ook de bedrijven die er staan situeren zich binnen mijn blogniche. 

Personaliseren

De tas heb ik zelf samengesteld op de webshop van Bulbby. Je kan er de leukste dingen laten personaliseren. Ik ben aan het denken om voor de Sint een Sinterklaas zak te laten maken. Die zijn ook zo leuk! Maar er is sowieso inspiratie genoeg te vinden op de site.
Van geboortestickers, dierenbenodigdheden en tassen tot kleding. 

Moest je Bulbby nog niet kennen, dan is het zeker de moeite om er eens te gaan snuisteren voor cadeau ideetjes voor de decembermaand! 

Gouden tip

Heeft er nog iemand een gouden tip voor de inhoud van mijn reporterstas? Laat maar komen!
Wat zou jij er in steken of wat ben ik volgens jou totaal vergeten?!

Take care en tot snel!

Liefs Ilse 

De reporterstas werd me aangeboden door Bulbby. Ik heb ze zelf mogen kiezen en samenstellen en ik ben er erg tevreden over.

10 Replies to “Reporterstas: wat moet daar nu allemaal in dan?”

  1. Super leuk dat je daar gaat bloggen! Ik zou ook zeker een schetsboekje met potlood en gum meenemen voor uittekenen van ideetjes. De kans is groot dat je er onwijs veel inspiratie opdoet. Ikzelf teken die ideetjes dan graag uit, zodat ik ze niet vergeet…met opschrijven is het beeld gewoon niet echt duidelijk.

  2. Wat gaaf, veel succes alvast! Wij hebben al jaren weekendtassen van Bulbby voor de kinderen, met ieder hun naam er op, echt superhandig! Ze zien er cool uit en de kwaliteit is ook goed 😊

  3. Ik heb dezelfde tas en ben er ook erg blij mee. Bij mij zit er ook altijd een klein make-up tasje in, kauwgom, een flesje water en reep voor onderweg. Veel plezier op de Krea Doe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.