Hobbymaterialen stockeren met Leitz MyBox

Hobbymaterialen stockeren met Leitz MyBox

Ik heb belachelijk veel hobbymaterialen, eigenlijk zelfs gewoon te veel als ik eerlijk ben! En tot voor kort had ik ook nog het probleem dat ik niet één vaste plek had om al die spullen te laten. Overal in huis had ik wel een plaats waar ‘ook nog wat’ stond. Dat resulteerde dan soms in het feit dat ik helemaal niet meer wist waar ik iets had gelaten en of ik het überhaupt nog wel had en dan kocht ik het opnieuw… Dat moest dus beter! Dat moest anders! Op Blogger By Nature stond toevalling Leitz op het netwerkplein en zij hadden hun nieuwste product bij om te showen: Leitz MyBox.

Een hobbykamer!

Er moest een hobbykamer komen. Eén plaats waar alles gestockeerd kon worden. Alles samen in één ruimte en ook liefst nog alles netjes in gelabelde dozen en opbergruimte! Toen onze oude badkamer eindelijk werd gesloopt op de bovenverdieping en de nieuwe badkamer beneden klaar was, werd het tijd om de ‘studio’ te gaan inrichten.

Studio? Ja, het is ook de bedoeling om van daaruit te gaan filmen voor de blog en om filmpjes in de klas te kunnen gebruiken! Dus het werd een studio.
Ik wilde vooral veel licht. Er werd dus LED verlichting geplaatst en een camera met arm boven mijn werkvlak.
Er werden rekjes geplaatst en er werden bakken gekocht om de spullen in te doen.

Design door Leitz Mybox

De nieuwe reeks van opbergers van Leitz zijn een mooi stukje design en passen ook in elk interieur. De MyBox is gemaakt van hoogwaardig kunststof dat BPA vrij is. Het is dus duurzaam, waterafstotend en makkelijk school te houden. Dat laatste heb ik ook meteen getest. Want de dozen hebben een tijdje in een kartonnen doos staan wachten en waren nogal bestoft. Maar dat kwam echt meteen goed!

Het leuke aan deze boxen is dat ze stapelbaar zijn en dat je de verschillende maten kan combineren.

De MyBox zijn mooi wit, met een detailkleur voor de afwerking. De dozen bestaan in blauw, roze, groen en grijs. Ik ging voor groen! Dat paste het best bij de inrichting van zowel de hobbykamer als de bureau, waar ik ook ooit de dozen mee naartoe neem!

Wat deed ik er mee?

Wel ik gebruikte de MyBox met de tray en deksel voor mijn meest gebruikte stiften in te doen.

De grote met het hangbakje (zoals ik dat dan noem), was dan weer ideaal om mijn haakproject bollen in te steken. Want die is echt wel ruim!

 

Het leuke aan de dozen is dat ze zo mooi stapelbaar en combineerbaar zijn!

Waar bewaar jij je hobbyspullen in? Ik ben echt benieuwd! Laat het me zeker weten in de reacties!

Winactie Leitz MyBox

Vind jij de boxen ook zo leuk en wil je ook zo een mooie groene, zoals die waar ik mijn stiften in heb opgeborgen? Waag dan je kans en doe mee met de winactie! Laat me weten wat jij in de MyBox met tray zou willen opbergen! Reageer hieronder met een geldig e-mail adres en wie weet heb jij binnenkort ook zo een mooie design doos van Leitz MyBox.

De winnaar krijgt een persoonlijk berichtje van mij, dus zorg dat het e-mail adres werkt!

Leitz MyBox

Doe je ook mee aan deze actie? Super tof! 

Wedstrijd afgelopen! De winnaar Sindy Bollen krijgt een mailtje! 

Take care en tot snel.

Liefs Ilse

 

Deze Leitz MyBox werd mij aangeboden ter review. Ik heb de doos getest en zal altijd eerlijk mijn menig geven over een product dat mij wordt aangeboden. 

 

31 Replies to “Hobbymaterialen stockeren met Leitz MyBox”

 1. Ik doe mee voor mijn moeder. Ze is heel creatief maakt veel kaarten en heeft heel veel knutselen spullen. Ook breit en haakt ze nog en het ligt in allerlei bakjes mandjes. Dit is veel mooier hopelijk kan ik haar verassen

 2. 😍 oh leuk, naaigerief genoeg, en deze box lijkt me lekker hoog zodat er voldoende in kan en niets meer langs valt zoals bij mij 😜 ik xaag mijn kans 😊

 3. Il zou hem gebruiken voor onze kraanvogelarmbandjes materiaal in te bewaren. Dan heb ik alles bij de hand als ik even tijd heb om er aan te werken

 4. Wij zijn recent verhuisd en nu heb ik ook eindelijk een vaste plek voor al mijn hobbyspullen. Daar zou deze box een prima plekje kunnen krijgen. Ideaal voor een lopend haakproject

 5. Dat is nog eens fijn voor de rondslingerende knutselspullen, fijn alles bij elkaar opgeruimd! Ik loot graag mee

 6. Voor mijn bujo-spullen. Nu in verschillende doosjes, pennezakken … Zou wel handig zijn samen in 1 bakje 🙂

 7. Mijn dochtertje laat haar knutselmaterialen altijd slingeren, of weet er geen goed plekje voor. Dit lijkt me de oplossing, doe daarom graag mee!

 8. Voor peuters spulletjes heb ik opbergdozen, maar mijn eigen ‘rommel’ ligt los in een doos en een paar lades. Ik hoor al vaker dat mensen enthousiast zijn over deze opbergers, dus ik maak graag kans!

 9. doe graag mee voor de hobbybox, zou er ook al mijn kleurtjes en viltstiften in kwijt willen zitten nu in verschillende pennenzakjes en doosjes, zou leuk zijn ze allemaal in box te kunnen leggen

 10. leuke box, mijn vrouw is begonnen met diamond painting, deze box zou ideaal zijn om al haar doosjes met kleurtjes weg te bergen

 11. Ik zou dit superhandig kunnen gebruiken om mijn materiaal in te plaatsen,als ik van klas naar klas moeten lopen voor mijn PO lessen.😂

 12. Lijkt me wel een handig dingetje om uit te proberen, hoewel ik in mijn chaos wel mijn orde terug vind. Ik wil het wel een kans geven, dus ik probeer even mee te dingen, wie weet.

 13. Ideaal voor dochterlief die een creatieve opleiding doet op het SintLucas. eindelijk kans op een opgeruimd bureau…

 14. O Yes. Doe graag mee voor mijn naaigaren / knutselspullen etc spulletjes. Nu slingert het allemaal los in de kast verspreid in allemaal bakjes.
  Zo netjes en overzichtelijk zijn om het in een bak op te ruimen.

 15. Doe graag mee, heb nu alles in 1 box gegooid en alle klein spul ligt natuurlijk altijd onderin, deze box zal me wat tijd besparen met het in en uitladen van de grote box.

 16. Mijn schilderspullen, de kwasten en de tubes verf etc. dan kan ik het zo meenemen naar les en heb ik alles in een keer bij de hand. Wanneer ik dan een werk klaar heb kan ik de opbergbox mooi afwassen en kunnen de spullen er weer in! Ideaal en ik doe reuze graag aan de verloting mee!

 17. Hoi Ilse, wat een leuk blog met informatie over de Leitz MyBox Designdoos! Ik kaligrafeer graag, dus een hoop pennetjes, vullingen, doekjes die allemaal in verschillende bakjes zitten. Ook maak ik zelf kaarten. Om een beetje eenheid te creëren in de hobbychaos ben ik helemaal enthousiast geworden na je verhaal! Fijn dat ze stapelbaar en afwasbaar zijn. Ik doe graag mee met deze mooie actie!

 18. Alle los slingerende pennen, potloden, paperclips, stiekjes kortom al mijn “kantoorartikelen” die nu nog her en der in kasten en lades verspreid liggen

 19. Ik doe graag mee voor mijn vrouw. Mocht ik winnen dan is dit een verrassing voor haar. Dus psttt…. Zij is graag creatief bezig. Zo heeft ze brei, haak en naaispullen over de hele tafel verspreid liggen maar daardoor duurt het even om die ene ding te vinden die ze nodig heeft. Het zou erg handig zijn om deze spullen allemaal in zo mooie box te zetten . Zo bespaart ze ook tijd met zoeken. Vind je niet 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.