Wat koop je voor natuurliefhebbers als cadeau?

Wat koop je voor natuurliefhebbers als cadeau?

Nog heel even en de goedheilig man is weer naar Spanje. Dan komt de kerstsfeer pas echt in huis! En meestal begin ik ook dan pas echt na te denken over cadeautjes voor onder de kerstboom. Uiteraard is het belangrijk dat de cadeautjes die je kiest ook passen bij de persoon waarvoor je ze koopt. In mijn familie zitten nogal wat mensen met een groen hart die bezig zijn met hun ecologische voetafdruk. En het zijn bijna allemaal echte buitenmensen, natuurliefhebbers dus! Voor mij het ideale moment om eens te gaan zoeken naar ecologische cadeautjes binnen een redelijk budget. Of pakjes die helemaal passen bij natuurliefhebbers, dat was ook een mogelijkheid!  

Woutlander voor natuurliefhebbers

Puur toevallig kwam ik in contact met de webshop Woutlander.nl.  Ze vroegen of ik voor hen een paar outdoor producten wilde testen en er mijn mening over wilde geven. Ik was best benieuwd welke producten het zouden zijn en stemde toe. Altijd fijn om inspiratie op te doen en dan ook nog eens met jullie te kunnen delen! Ik weet dat er onder mijn lezers ook heel wat natuur mensen zitten! 

woutlander

Spork’n straw

Een van de producten in het pakket was de spork’n straw. Een spork is, zoals de meesten wel zullen weten een vork en een lepel in één. Dat woord komt van de samentrekking van het woord spoon (lepel) en fork (vork) in het Engels. Super handig zo een ding! Want nu moet je nooit nog wegwerp bestek nemen. Ik kan me daar vreselijk aan ergeren als we ergens op een festival of een evenement wat te eten kopen en daar liggen weer van die plastic gevallen! De spork is licht van gewicht en mag ook in de vaatwasser. 
Er zat ook een rietje bij (straw). Heel fijn dat ook dit een herbruikbaar rietje is dat gewoon kan worden afgewassen. Nu in Europa het verbod op plastic bestek en rietjes gaat opleggen, zullen we sowieso moeten nadenken over alternatieven en deze Sprok’n straw is daar al een héél mooi voorbeeldje van! 
Deze spork’n straw is mooi mooi ecologisch cadeau voor natuurliefhebbers met kinderen die er graag op uit trekken. En voor jezelf is het ook gewoon super handig om bij te hebben! 

Spork'nstraw

Pinewood coolmax sokken

Ik heb er zelf niet zo’n last van, maar mijn man en twee van mijn kinderen zijn echte zweters. Ook als het winter is en er wordt goed doorgewandeld, dan komen er zweetparels tevoorschijn. Goedkope sokken van een dunne kwaliteit komen er hier in huis niet in voor hem. In het pakje zat ook een set sokken van Pinewood. Het merk zal outdoor liefhebbers niet onbekend in de oren klinken. Maar die coolmax, daar was ik toch wel wat sceptisch over! Door die coolmax zou het overtollige zweet naar buiten worden gebracht en sneller verdampen. Een beetje zoals een loopuitrusting voor je voeten dus! 
Nu blijkt dat het ook echt werkt! Ik denk dat mijn man nu geen andere sokken meer wil! 

Kuksa beker

De favoriet van mij persoonlijk is de traditionele Finse Kuksa beker in eikenhout. Deze mooie beker kan je met de musketon haak aan de buitenzijde van je tas vast klikken. Zo heb je altijd een duurzame beker voor onderweg bij de hand. Omdat je hem na gebruik gewoon terug hangt aan je tas, heb je ook geen natte plekken in je tas! Handig dus! Maar vooral ook mooi en duurzaam! 

Muts in camouflage kleuren

De muts die ook in het doosje zat, werd meteen door onze zoon toegeëigend! “Whaaaa, mama, een legermuts!” riep hij. Ik denk dat ze hem tijdens de boswandeling met de klas goed hebben moeten kijken waar hij gebleven was! 😉 

cadeautje voor jullie

Zijn jullie ook zo blij geworden van deze producten, net zoals wij? Heb je ook natuurliefhebbers in de familie? Of heb je misschien gewoon zelf echt zo’n spork of mooie Finse beker nodig? Dan kan je met de kortingscode Kreanimo15 cadeautjes kopen met 15 procent korting! Geniet ervan! En laat me zeker weten wat je gekocht hebt en of je ook zo’n fan bent geworden als wij!

Take care en tot snel

Liefs Ilse

 

De producten werden ons opgestuurd ter review. 

4 Replies to “Wat koop je voor natuurliefhebbers als cadeau?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.