UV-beschermende zwemkleding – Ik ben fan!

UV-beschermende zwemkleding – Ik ben fan!

Een hele tijd terug kreeg onze jongste UV-beschermende zwemkleding cadeau.  Wat een gemak is dat geweest zeg! Schoudertjes en rugje mooi bedenkt, langer broekje. Ik was helemaal fan!  Je hebt ook minder tijd nodig om in te smeren en dat is zeker op het strand een pluspunt!

Toen we echter een paar weken geleden in de kleedkamer stonden bij het zwembad werd het duidelijk dat haar leuke flamingo setje echt wel te klein geworden is. Het aan en uitdoen gaan niet meer zo vlot, ze zit met haar armpje vast… Tja, begrijp de hint mama! Toch wilde ik heel graag opnieuw UV-beschermende kleding en als het kan, dan liefst ook nog een beetje hip… Ik ging dus op zoek naar toffe UV-beschermende zwemkleding

Mijn zoektocht bracht me tot bij Beach and Bandits. Hun collectie ziet er cool uit, er worden toffe opschriftjes gebruikt en de collectie is UPF50+ beschermend.

Wat zit er zoal in hun collectie bij de UV-Beschermende zwemkleding van Beach and Bandits?

Vrolijke UV-badpakken
Denk maar gerust aan palmboompjes, zwart-wit voor de liefhebbers, maar ook regenbogen en strandprints.  De badpakken zijn er met korte en met lange mouwen. Ze hebben ook een rits wat super makkelijk is om aan en uit te doen en ook heel belangrijk ze hebben platte naden, die huidirritatie voorkomen. Dat laatste is voor de hoogsensitieve kinderen natuurlijk erg belangrijk!

Beach and Bandits brengt hippe UV-beschermende zwemkleding voor kids

Trendy zwemshorts
Voor de jongens zijn er coole shorts! Onze zoon zou meteen voor de zwemshort met kwallen gaan . 

 

Beach and Bandits brengt hippe UV-beschermende zwemkleding voor kids

Extra bescherming

Je kan kiezen voor extra bescherming en je kind een UV werend zwemshirt aandoen. De shirts in deze collectie zijn van lichtgewicht materiaal, dat wil dus zeggen dat ze snel drogen en ook goed ademen!

Beach and Bandits brengt hippe UV-beschermende zwemkleding voor kids

Beach and bandits van UV-fashions

Het merk Beach and Bandits is één van de merken van UV-Fashions. De bezieler van UV-fashions is Jan Willem van der Sterre. Hij verloor zijn vader aan huidkanker. Het werd zijn missie om mensen beter te beschermen tegen de zon.  Het blijkt blijkt nog steeds dat veel mensen te weinig smeren tegen zonnebrand, dus UV-beschermende zwemkleding is dan zeker geen overbodige luxe.
UV-fashions is ondertussen de grootste aanbieder van UV-beschermende kleding, zwemkleding en accessoires in Europa geworden. Die missie van Jan Willem lijkt me dan ook meer dan geslaagd!

Lees ook huidbescherming aanleren met de nivea pop

Hoe bescherm jij jezelf (en je kinderen) tegen de zon?

Take care en tot morgen

liefs Ilse

11 Replies to “UV-beschermende zwemkleding – Ik ben fan!”

    1. Echt?! Wat een fijne reactie dit! Ik kreeg namelijk ook al te horen dat Decathlon een optie was, maar ik heb geen idee of de kwaliteit dan ook zo goed is. De prijs zal wel heel anders zijn!

  1. Ik ben ook al jaren fan van uv-beschermende zwemkledij. Mijn zoontje vindt insmeren met zonnecrème niet leuk en met zulk soort kledij moet je toch al een heleboel minder smeren.

  2. Oh wat een leuke pakjes! Ik ben helemaal fan van dat mintgroene pakje met oogjes. Die zou leuk zijn voor mijn dochter. Waar kan ik die kopen? Ik kan hem namelijk niet op de site van UV-Fashions vinden.

  3. Wat een leuke printjes! Ik moet eerlijk bekennen dat ik het nog nooit gebruikt heb, maar dat we ook altijd uit de zon proberen te blijven. Maar misschien met nr 2 onderweg toch maar eens naar kijken!

  4. Ook ik ben een fan van de werende kleding. Mijn dochter heeft een lichte zonneallergie. De kinderarts heeft mij ook aangeraden de uv werende kleding uit te proberen. Nu kan zij gewoon lekker in de zon met haar vriendinnetjes spelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.