Cadeautje 7: Play doh town speelset – Gelukkig nieuwjaar!

Cadeautje 7: Play doh town speelset – Gelukkig nieuwjaar!

Gelukkig nieuwjaar allemaal! De eerste dag van 2018 zit er ook bijna op! En omdat de facebookpagina van Kreanimo de 1234 likes vlotjes heeft overschreden, kan ik ook cadeautje 7 weggegeven! De play-doh speelset! Daarover later meer!

Play-Doh Pro

Zoals sommigen zich misschien nog herinneren heb ik meegedaan aan de Play Doh Pro wedstrijd een tijdje geleden. Ik won zelfs die wedstrijd, maar ik nam afstand van de titel omdat ik door mijn job niet zomaar even ergens anders workshops kan gaan geven! De echte Titel van Play Doh Pro werd dus mooi doorgegeven aan een paar dames die wel de bijbehorende taken op zich konden nemen.

Omdat ik het toch zo goed gedaan had, dankzij mijn achterban, kreeg ik een hele grote doos vol met Play Doh speelgoed. Mijn kinderen hebben er al heel wat mee gespeeld. Toch hield ik uit de grote doos één doos apart! Omdat ik vond dat ik ook wel iets kon terugdoen voor de vele volgers en kennissen die mij gesteund hadden tijdens de campagne.

Daar komt cadeautje 7 dus vandaan! 😉

Cadeautje 7: Play Doh Town

In de stad van Play-Doh kan je alles zelf maken. De kapsels van de figuurtjes bijvoorbeeld, maar ook de vogels op het dak. De onderdelen van de autootjes kunnen ook worden aangepast. De ventjes kunnen kapsels en baarden krijgen. Er kunnen taartjes of Pizza worden gegeten… Met andere woorden uren speelplezier!

[bol_product_links block_id=”bol_5a4a97e478cd9_selected-products” products=”9200000058617286″ name=”play-doh town” sub_id=”” link_color=”54D688″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC95C5″ deliverytime_color=”8F8F8F” background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”0″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Bedankt en gelukkig nieuwjaar!

Ik wil jullie allemaal heel erg bedanken voor twee jaar van reacties en enthousiasme op mijn blog! Het waren twee bewogen jaren, maar ik zou het zo overdoen! Bloggen is een stukje van mezelf geworden. Jullie reacties betekenen enorm veel voor mij! Weet goed dat jullie voor mij nooit ‘zomaar een nummertje’ zullen zijn! Daarom ook dat ik de voorbije winweek graag wilde doen voor jullie!

De winweek cadeautjes

Je kan nog tot 2 januari meedoen aan de volgende winacties:

Cadeautje 7 winnen?

 • reageer op deze blogpost

De winnaar van cadeautje 7 maak ik bekend op zondag 7 januari!

Ik hoop dat jullie allemaal een goed begin van 2018 hebben gehad en dat jullie dromen mogen uitkomen!

Take care en tot snel

Liefs Ilse

Gefeliciteerd Lori – ik stuur je een bericht voor je gegevens! 

62 Replies to “Cadeautje 7: Play doh town speelset – Gelukkig nieuwjaar!”

 1. Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar.
  Mijn dochtertje is dol op kleien en Play-doh is favoriet. Deze Town-set biedt natuurlijk weer voor vele uren uitdaging en kleiplezier dus ik maak graag kans.

 2. Proficiat met het behaalde resultaat… alweer een zeer leuke prijs… daar ik een creatieve bij in huis heb, is dit zeker een superleuk kado.

 3. Happy 2018 ✨?? leuk van de play doh wedstrijd en lief je deze weggeeft. Proficiat met zoveel likes kunnen er alleen maar meer worden ?
  Wij maken heel graag kans op deze mooie prijs. Dochter vind het heerlijk om te kleien en mama stiekem ook 🙂

 4. Ons zoontje heeft de klei van Play-Doh pas ontdekt en is er helemaal gek van! Het zou super zijn als hij zich er nog meer mee zou kunnen uitleven!

 5. De beste wensen voor 2018 met veel geluk, liefde en gezondheid gewenst. Ik wil heel graag kans maken op de Play doh doos. Mijn meiden zijn dol op kleien en van deze doos zullen ze veel plezier gaan hebben. Ik ga hopen en duimen.

 6. Ook voor jullie de beste wensen! Met deze doe ik graag mee, klei blijft ook bij ons een topper

 7. Uiteraard de beste wensen! Ik zou graag meedoen aan deze superactie voor mijn zoontje. Van tekenen en knutselen houdt hij niet, maar met kleien kan hij zich uren vermaken 🙂

 8. Gelukkig Nieuwjaar! En van harte met de likes! Graag maak ik een kansje op deze leuke kleiset voor onze kapoen!

 9. Ik ontdekte je blog nog niet zo lang geleden, en ben al relgelmatig teruggekomen. De vorige cadeautjes waren voor wat grotere kinderen, deze zou mijn zoontje Loïc geweldig vinden, dus ik waag graag een kans. Veel succes in 2018!

 10. Dit zou voor mijn lieve nichtje Saar
  Een echte verrassing zijn voor haar verjaardag.
  Wat lief dat je dit wilt gaan weggeven.

  Liefs Madelon

 11. Wat goed, op naar een nieuw jaar met nieuwe volgers. Ik loot heel graag mee voor dit fijne pakket van klei. Kan de kids hier ook geen groter plezier doen dan lekker de bak klei op tafel zetten

 12. Mijn kleinkinderen zijn gek op spelen met klei. Deze prijs zouden ze dus heel blij mee zijn. Ik heb trouwens aan alle loterijen meegedaan, maar ben vergeten te vermelden dat ik op FB met mijn meisjesnaam sta, Alice Peters en mail staat op Alice Garritsen.

 13. Mijn beste wensen voor het nieuwe jaar!
  Graag zou ik ook meedoen aan de leuke wedstrijd om een playdoh set te winnen omdat kleien zooooo leuk is,niet alleen voor mijn kindjes maar ook voor mezelf.Het geeft je weer even dat gevoel van kind te zijn ?

 14. Leuk! We hebben wat klei in huis maar niet echt leuke materialen om echt lekker te kleien. Dit zouden mijn kinderen fantastisch vinden

 15. Gelukkige nieuwjaar en Proficiat met het behaalde resultaat..
  Ik doe graag mee mijn kinderen vinden het geweldig!

 16. Wauw leuk dat je won! Leuk dat je 1234 volgers haalde en dus leuk dat je nog een extraatje weggeeft ?
  De beste wensen voor het nieuwe jaar!
  Ik doe graag mee voor fe playdoh?

 17. Onze kleinzoon vraagt klei voor zijn verjaardag .Zo’n groot pakket zou wel heel mooi zijn natuurlijk !

 18. Dag Ilse
  Ik wens je een creatief 2018! En neem meteen deel aan de alweer fijne wedstrijd! Play-doh zorgt altijd voor creatieve animo ? (KREANIMO dus ?✨)
  Grts, trouwe volgster Inge ?

 19. Wauw … wat een gave prijs. Hier zouden al mijn drie kids leuk mee kunnen spelen. Ik doe dus graag mee!

 20. Yeah. Gefeliciteerd met je 1234 volgers! Leuk getal en een heel goed begin van het nieuwe jaar.
  Doe heel graag mee. Mijn.meiden en ik zijn fan van Play Doh. Heb thuis een hele bak vol Play Doh klei en accessoires maar we willen heel graag een mooie uitbreiding. Ook te gek voor mijn gastkinderen.

 21. Wauw, bij ons stond ook Play Doh op de verlanglijstjes, maar dat is hem niet geworden. Hoe tof zou het zijn als ik deze prijs nu zou winnen!

 22. Toen mijn kinderen nog vrij jong waren gaf ik hen de Play Doh potjes. Geweldig vonden ze het. Maar de mooie kleurtjes werden al snel bruin-groenachtige mengelingen. Ook op de vloer, tafel, stoelen… was het een echt ‘kleifestijn’. (Joepie, zo had mama ook nog wat aan die klei!)
  Bij het zien van dit cadeautje bedenk ik me dat mijn kinderen sinds lange tijd niet meer met Play Doh gespeeld hebben. Hoog tijd dus om daar wat aan te doen! Ik doe dan ook graag mee met deze winactie.

 23. Dit is echt een topprijs zeg!onze jarno speelt echt elke dag met klei; hij is er gek op maar daardoor moet ik het ook geregeld vernieuwen en deze is wel heeeel leuk dus ik doe graag mee

 24. Wauw, je had dus eigenlijk die wedstrijd gewonnen? (Ik kom voor het eerst op je blog) Gaaf!
  Ik ding graag mee naar de Play Doh set voor mijn kleifanaatje van 2,5.

 25. Ik doe graag mee voor mijn dochter. Ze heeft zelf nog niks van Play doh, dus dit zou ideaal zijn om haar collectie mee te beginnen.

 26. Zo heerlijk, hoe je (soms hele drukke) kinderen wat klei geeft en ze zich urenlang geweldig kunnen vermaken…
  Ik waag dus ook graag een kansje 🙂 Gelukkig nieuwjaar!

 27. Mijn kleinkind houdt heel veel van kleien en dit zou hij ook graag doen bij oma en dan kan ik hem daarbij helpen.

 28. Wat een leuke Play Doh set! Deze kende ik helemaal nog niet. Ik heb hier 2 liefhebbers van Play Doh, dus ik doe natuurlijk heel graag mee met deze giveaway!

 29. Zo! Wat ontzettend gaaf dat je een supermooie prijs had gewonnen! En dan afstand doen… wat knap.
  Leuk dat ze je niet vergeten waren, en je toch wat welverdiend hebben gegeven.
  Lief dat je dit dan nog wilt delen ook. Doe graag mee voor onze kleine meid <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.