Cadeautje 2 – 2 jaar Kreanimo. Boekjes voor kleuters.

Cadeautje 2 – 2 jaar Kreanimo. Boekjes voor kleuters.

Is iedereen ondertussen opgeknapt van de Kerstdagen? Ik nog steeds niet. Of beter, ik voel me niet zo geweldig de laatste dagen. Grieperig en vooral ook moe, moe, … het is alsof er maanden van vermoeidheid nu pas uitkomt. Leuk is anders. Ik zit hier te typen met het zweet op mijn voorhoofd. Maar ik moet natuurlijk cadeautje 2 komen voorstellen. Het was de bedoeling geweest om vooruit te plannen, maar ook dat is door de drukte van de laatste maanden helemaal misgelopen…. Maar daar zitten jullie natuurlijk niet op te wachten.

Boekenkindjes

Onze kinderen zijn boekenkindjes. Ze vinden boeken leuk, dat is altijd al zo geweest. Er wordt hier in huis nog steeds veel voorgelezen. De oudste heeft het wel niet zo op lezen. Hij zit in het tweede leerjaar, maar we krijgen hem niet gemotiveerd. Heel moeilijk is het! We kregen al honderden tips, niets lijkt te werken. Hij ‘moet’ lezen, maar ik wil hem ook geen afkeer van boeken laten krijgen… Op dit moment zit hij met zijn oren in het eerste boek van Harry Potter en dat vind hij geweldig. Tja, het lezen, daar moet hij echt nog een klik voor maken. Al zijn boeken wel altijd zijn ding geweest. Vreemd, toch?!

‘Ik mis papa’ boekjes

Zoals trouwe lezers wel weten, is mijn man de laatste twee jaar voor zijn werk vaak in Azië geweest. Daaruit vloeide een aantal lievelingsboekjes van de kinderen. Boeken die ze spontaan meer uit de boekenkast nemen als papa er niet is.

Boekenabonnement

Omdat wij zo’n fans van boeken hebben, is hier in huis ook nog altijd het boekenabonnement bij kinderboekenplezier. Elke maand sturen zij voor één van onze drie kinderen om de beurt een pakje boeken op. De boekjes zijn zorgvuldig op leeftijd uitgezocht.

cadeautje 2: Leesbeestje van Averbode

Voor de meisjes hebben we via uitgeverij Averbode ook nog een jaarabonnement op ‘leesbeestje’. Vier boekjes die ideaal zijn voor kleuters en waar ook een luister CD bij zit.
Nu is daar iets misgelopen, want ik kreeg er 2 aan. Eén op naam van beiden dames. Ik had dus dus twee pakketten en twee CD’s en dat is helemaal niet nodig. Vandaar dat ik nu jullie cadeautje 2 kan voorstellen, want ik geef het pakket dat ik dubbel heb aan jullie weg! De boekjes zijn ideaal voor kindjes van de derde kleuterklas.

cadeautje 2

Het pakket bevat vier boekjes:

 • Mina is vies (over vies mogen worden)
 • De held van de boerderij (over talenten)
 • Waar is mijn koekje? (over de zintuigen)
 • Njam njam – dodo (over vriendschap en samen spelen)

cadeau 2

Wat moet je doen om cadeautje 2 te winnen:

 1. Reageer onder dit bericht.

Deze actie loopt tot en met 2 januari – winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht op het e-mail adres waarmee ze meedoen aan deze actie.

Heb je de winactie van gisteren al gezien? We geven ook een mooie aardbei-pop weg.

Take care en tot snel

liefs Ilse

‘Zij’ je mag me jouw gegevens bezorgen, de boekjes komen dat zo snel mogelijk jouw kant op! Proficiat!

27 Replies to “Cadeautje 2 – 2 jaar Kreanimo. Boekjes voor kleuters.”

 1. Leuk ik waag graag een kansje voor mijn zoontje van 3de kleuterklas die luistert heel graag naar verhaaltjes.
  Het pakketje is hard welkom hier

 2. Ik heb geen kleine kindjes meer. Enkel twee kleinzoontjes. Eentje van 5 en eentje van 8.
  Vooral die van 8 jaar leest enorm graag en daardoor was hij veel verder, dan zijn klasgenootjes. En nu trouwens nog 🙂
  Hij zal de aard hebben naar zijn oma, want die leest ook graag 😉

 3. Hier wordt ook elke dag voorgelezen. Heerlijk knus bij elkaar. Wat afwisseling in de boekjes zou leuk zijn.

 4. Ik doe ook graag mee om te gebruiken voor mijn kapoentjes in mijn klasje 😉 Fijne feestdagen nog!

 5. Hoi Ilse, hier in huis lopen twee boekenlezertjes van 8 en 6. Daarbij loopt nog een lieverd van 3 jaar die zijn eigen boekjes stiekem wegsteekt in ‘zijn’ schuif… Deze zouden echt leuk zijn om samen in te bladeren met de kleinste… 🙂

 6. Hier ben ik weer met een gedichtje ?
  ***
  M’n allergrootste schat ?
  het mooiste wat ‘k ooit had
  Oh als hij naar me lacht ??,
  z’n stemmetje zo zacht
  Hij is nog zo’n klein mensje ?
  dus ‘k heb een hartenwensje:
  een eigen boekensetje ?
  dat lijkt me ècht een pretje
  daarom dit laatste lijntje:❤️:
  dit verdient mijn “kleintje”

 7. Leuk Zeg , boekjes zijn altijd Goed,en super handig dat er een cd bij zit. Ik doe graag mee. Veel beterschap nog

 8. Ons zoontje wordt vijf in februari en gaat volgend jaar naar de derde kleuterklas, perfect dus, en opvolging verzekerd door zijn kleuterzusje van bijna drie!

 9. Lekker boekjes lezen. Heerlijk met dit weer. Erg leuk om een nieuw boekje te lezen en hoe leuk als je die gewonnen hebt.

 10. Ik doe graag mee voor mijn zoon. Doordat de familie ver weg woont, zitten wij regelmatig lang in de auto. Dit lijkt mij een prima vermaak voor mijn zoon onderweg.

 11. Oooo… hoe lief!
  Ik win nooit iets.. dus dit maakt me echt uitzonderlijk blij!
  Dankjewel lieverd!
  Mijn derdekleuterklassertje zal nog blijer zijn!
  Ik stuur je een e-mailtje met mijn adres. 🙂

 12. Dankjewel lieverd.
  De postbode bracht het pakje.
  Ik ben er reuze blij mee en mijn kleuterkleinzoontje gaat dit vast ook zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.