Cadeautje 1: 2 jaar kreanimo – winweek

Cadeautje 1: 2 jaar kreanimo – winweek

Zo, even tussen het opruimen van mijn huisje na het Kerstfeest door, kom ik een artikeltje schrijven, want dat was natuurlijk beloofd! Al jaren vieren we Kerst bij ons thuis. Als de snotneus van het gezin, ben ik ook de laatste die aan kinderen begon en die dus nog met kleine kinderen zit. Het handigste is dus dat we gewoon thuis vieren. Als dan mijn kinderen moe worden, dan kan ik ze gewoon in hun eigen bedjes steken! Opruimwerk is er nog genoeg, want de chocoladefontein deed een gekke sprong zijwaarts! Ze begon op een gegeven moment chocolade te zwieren. Met als gevolg dat heel mijn keuken en mijn man onder de chocolade zaten…  Maar goed, jullie kwamen hier voor cadeautje 1:

Resultaat chocolade zwier!

Kreanimo 2 jaar

Ooit begon ik een blogger blog en gooide ik daar wat tekeningen op en wat tekenlesjes. Omdat ik dan vond dat de persoonlijke stukken daar niet op thuis hoorde, begon ik nog een tweede met mijn persoonlijke verhalen. Ik dacht toen voor twee man en een paardenkop, want wie zou nu komen lezen wat ik te vertellen had? Schrijven deed ik gewoon graag en daarom begon ik te bloggen.

Bleek zo’n dikke twee jaar geleden dat er al wat meer mensen kwamen lezen dan twee man en een paardenkop. Toen begon ik te denken: zou ik nog meer mensen kunnen bereiken? Zou mijn blog kunnen groeien?!

Natuurlijk bleek ik een heel deel dingen ‘fout’ te doen! Ook kon het blogger platform niet meer echt wat ik ermee wilde en dus stapte ik over op een WordPress blog. In het begin heb ik daar op gesakkerd! Ik geef het toe! Blogger was toen in mijn ogen echt nog wel gebruiksvriendelijker hoor! Nu kan ik echt niet meer zonder WordPress.

De blog groeide en de twee aparte blogs bijhouden werd een opgave. Want twee blogs dat is ook twee keer zoveel sociale media en promoten en schrijven … Daar kwam een heel belangrijke beslissing uit voort: voeg de twee blogs samen!

Man wat was dat een werk! Eigenlijk ben ik er nog steeds niet helemaal mee klaar! Tja, een blog – het is veel meer dan gewoon wat tekstjes en fotootjes online gooien! 😉

Wanneer is mijn blog ‘jarig’?

Vaak zie ik bij collega’s dat ze hun blogverjaardag vieren! En weet je dat ik zelfs niet meer kon vinden wanneer mijn blog in zijn huidige vorm is ontstaan?!  Vooral omdat oudere artikels van de twee andere blogs over waren gezet en ik niet meer goed kon zien wat dan het eerste artikel op Kreanimo juist was!

Google Analytics

Via Google analytics, dat we de dag van het samenvoegen hebben geïnstalleerd, kon ik dan opmaken dat mijn blogverjaardag 26 december is.
Mijn eerste gedacht was: “Bleh!” nog meer cadeautjes in december?! Daar zit geen kat op te wachten. Maar mijn trouwe volgers zeiden dat cadeautjes altijd leuk waren. En eigenlijk is dat ook wel zo!

Dus – tromgeroffel! 

Cadeautje 1:

Een pop van 50 centimeter in aardbei kostuum! Onze dochters hebben er ook één in dezelfde stijl. Ze zijn zo schattig en lekker groot en zacht!

Dus liefhebbers van poppen, aardbeien of beiden… waag je kans!

cadeautje 1

Wat moet je doen?!

 1. Reageer op dit artikel. (Da’s alles!)

De winactie voor cadeautje 1 loopt tot en met 2 januari – winnaars worden hier bekend gemaakt.

Elke dag tot en met 1 januari komt er een winactie online. Als er op de facebookpagina van Kreanimo 1234 likes zijn, geef ik nog een heel grote prijs extra weg. Ik ben benieuwd of we dat gaan halen!

Take care en tot snel!

Liefs Ilse

Liesbeth, bezorg je me jouw gegevens? Jij hebt de pop gewonnen, proficiat!

37 Replies to “Cadeautje 1: 2 jaar kreanimo – winweek”

 1. Hier een dochtertje die dol is op aardbeien en wat zal ze gelukkig zijn als ze die schattige aardbeienpop krijgt.
  Ik waag graag een kansje

 2. Proficiat al 2 jaar super ??????
  Wat een super schattige pop erg leuk voor onze dochters Noor en Lotte ❤

 3. Van harte gefeliciteerd met het 2-jarig bestaan! Leuke pop! Wij houden hier allemaal van aardbeien en mijn dochtertje houdt ook van zachte popjes. Loot dan ook graag mee

 4. Ik zag je blogverjaardag en wilde sowieso een berichtje gaan plaatsen, maar dat er nog een toffe winactie aan zit is helemaal leuk! Ik doe graag mee voor een nieuw familielid wat een van deze dagen geboren gaat worden.httt En dat je dus al zo lang aan het bloggen bent, tof hoor! Het is een hele ontdekking met alles wat erbij hoort maar super dat je vol houdt en groeit. Dat dat maar lekker zo mag blijven. Gefeliciteerd!

 5. Als kind had ik maar één pop, waar ik dol op was. Bij mijn dochter is het een ander verhaal… Maar ze worden wel allemaal even vertroeteld en élk krijgt een zoentje voor ze gaat slapen. Graag ook een kansje dus!

 6. Oh wat een snoesje… Heel erg lief voor ons jongste meisje. Ze had een aardbeienvlekje bij de geboorte. Deze is nooit 100% weggegaan. Hiermee noemen we haar dan ook ons aardbeitje. Ze is er gek op 😉 De pop past natuurlijk helemaal bij haar! Vandaar dat ik graag kans maak Leuk

 7. Van harte gefeliciteerd! Ik heb je blog leren kennen door de blogfeestjes van Janske en heb jullie avonturen in Macau met plezier gevolgd. Ik doe ook graag mee met deze winactie, mijn dochter zou hier erg blij van worden

 8. Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd! En wat een leuke winactie! Deze pop zou mijn dochter van 2 helemaal geweldig vinden dus we wagen zeker een kansje!

 9. Nou allereerst natuurlijk GE-FE-LI-CI-TEERD! ??????????❤

  Ik ga dat niet elke keer overal doen. En ik had je ook al van tevoren gefeliciteerd omdat je niet in bijgeloof geloofd hihi. Dus bij elk kadootje dat online komt ga ik het niet nog eens zeggen. Dat wordt zo irritant dan. Maar over de pop even. Die vind ik zo cute. Wauw. Mijn kleindochter vast ook!

  ?

 10. Ohhh wat zou ons meisje hier blij van worden, ze is dol op poppen en op “beitjes” zoals ze ze noemt dus de mix hiervan vind ze prachtig

 11. Wat leuk dat je dit doet! Ik hoef niet te winnen, want mijn kids hebben meer dan genoeg mogen ontvangen met de feestdagen. Dan gun ik het liever iemand anders. Maar ik reageer om te laten weten dat ik het leuk vindt dat je dit doet voor je volgers. En dat ik je graag volg. Op naar een mooi nieuw (blog) jaar!

  1. Hey Sheila! Ik volg jouw blog ook graag! Al lukt het met minder om te reageren de laatste weken, iets met een zoon die energie vreet! 😉
   Maar ik vind jouw artikels en blog super fijn en ik wens je ook een heel fijn nieuw blogjaar!

 12. Gefeliciteerd! Wat een leuke prijs … mijn kleine Teun (die vorige week 2 is geworden) mag graag knuffelen met poppen en knuffels. Hij zou heel blij zijn met deze aardbei-pop.

 13. Aardbeitjes… Dat zijn toch echt de lekkerste fruitjes die er zijn.
  Heerlijk zoet en mooi rood. Een speelgoedje gebaseerd hierop kan dan ook alleen maar succes hebben bij kinderen.
  Ik ben er zeker van dat mijn dochtertje, Lena, dat ook zal vinden. (En stiekem vind deze mama het Aardbei-popje ook wel erg leuk 🙂 )

  En Ilse: proficiat met de verjaardag van je blog! Een fijne ontdekking voor me via mama’s Liefste. Zowel voor mezelf als juf en voor mijn beide kids heb ik al leuke ideetjes opgedaan. Mercikes hiervoor!

 14. Sensationeel voor oog én keel !
  Twitter volg ik onder MissMomzy
  instagram onder Momzymom
  Pinterest onder DinyG

 15. Oeh, nog net op de valreep, wat een superleuke pop!
  Mijn kleinste meisje is dol op aardbeien, en vindt poppen ook steeds leuker. Ik maak dus graag kans! 🙂
  En gefeliciteerd! 😉 Ik lees je blog met veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.