Cadeautje 5: Geen feest zonder Pinata!

Cadeautje 5: Geen feest zonder Pinata!

En we zijn op dag 5 beland van mijn winweek voor het tweejarig bestaan van mijn blog. Vandaag is het artikel wat later online omdat we een familiedagje hebben gedaan met het gezin. Héérlijke kwaliteit tijd! Toch echt niet te onderschatten hè! Maar goed dag vijf, dat is ook cadeautje 5!

Cadeautje 5

Eigenlijk is de titel helemaal fout hè, want jaaaaaaaaren lang hebben wij gewoon feest gevierd zonder dat er ook maar ooit een piñata aan te pas is gekomen! Het heeft zelfs enorm lang geduurd voor ik wist wat dat was.

Tegenwoordig vind je de opvulbare beestjes overal en in alle kleuren en maten. Zou Dora the Explorer er voor iets tussen hebben gezeten?

Mama, ik wil ook zo een ding!

Toen mijn zoontje 6 werd, hebben wij zo’n ezel piñata uitgetest en dat viel erg in de smaak! Nu vragen de dames of ze op hun feest er ook één gaan krijgen. Misschien wel, maar dan ben ik eerder geneigd om er zelf één in elkaar te steken, want volgens mij is het maken nog veel leuker!

cadeautje 7

Ondertussen is ook cadeautje 7 op de hoop gelegd, want de facebookpagina haalde 1234 likes en dus gaat de grote doos play doh er ook nog uit begin 2018! Bedankt om te delen en likjes te sprokkelen! Ik ben blij dat er zoveel enthousiaste volgers bij zijn gekomen! De winactie van cadeautje 7 komt dus op 1 januari online! Gelukkig nieuwjaar! 😉

Alle cadeautjes

Ondertussen zijn er dus al heel wat winacties lopende! Hier zijn ze nog eens allemaal op een rij:

Als je nog graag meedoet voor één van de andere prijzen of voor cadeautje 5 dan kan dit nog tot 2 januari! Winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht en onderaan de winacties vermeld.

cadeautje 5

Cadeautje 5 winnen?

 • Reageer op deze blog (dat is echt alles! 😉 )

Veel succes!

Liefs Ilse

Kim Geelen, proficiat! Je dochter mag een ezeltje slaan binnenkort! Bezorg je me jouw gegevens? Alvast veel plezier!

 

23 Replies to “Cadeautje 5: Geen feest zonder Pinata!”

 1. Waaw reuzeleuk voor een feestje. Ik heb het nog nooit geprobeerd. Lijkt me echt cool om te doen met kinderen.

 2. Daar hebben de kids bij ons ook al eens om gevraagd. Wat zouden ze dat leuk vinden als we die straks bij een verjaardag mogen gebruiken. Ik loot graag mee

 3. Leuk! Iets kapotslaan zonder boze mama-blik ?! Ik ga me moeten inhouden om zelf niet te beginnen meppen ?

 4. Wanneer ze zo’n piñata in de winkel ziet liggen, zoals vandaag nog vraagt mijn dochtertje (5 jaar) : dit is toch zo schattig, deze wil graag voor mijn verjaardag. Dus dit zou zeker super zijn

 5. Mijn zoontje Derek wordt 8 januari 10 jaar! Lijkt me super leuk om te doen op zijn feestje! Doe graag voor hem mee, want hij heeft het al een paar keer gezegd dat hij wel graag een pinata op zijn verjaardag wil. Gefeliciteerd met je 2 jarig bestaan!

 6. Ik kan het helemaalniet en ben dus heel erg benieuwd wat het is . We hebben 7 kleinkinderen, dus het komt vast en zeker van pas op een van de verjaardagen

 7. ¡Quiero ganar la piñata! ?
  Jeugdsentiment van mijn man, maar onbekend voor mijn kinderen. Daar moet maar eens verandering in komen!

 8. Ik kijk al uit naar je beschrijving, wanneer je er zelf ééntje gaat maken.
  Misschien lukt het me dan om er ook eentje te maken voor de verjaardag van mijn kleinkindjes 😉

 9. mijn zusje wilt graag kinderfeestje geven en lijkt ideaal om samen met haar vriendinnen kapot te maken en lekker te smikkelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.