Cadeautje 4: Dokter Leenarts producten voor droge huid.

Cadeautje 4: Dokter Leenarts producten voor droge huid.

Zoals trouwe volgers weten ben ik echt geen beautyblogger. Toen ik dan het aanbod kreeg om de producten van Dokter Leenarts te testen en ook weg te geven zat ik dus een beetje met een dilemma. Aangezien ik niets van beauty ken, kan ik er ook niet over bloggen… of tenminste dat dacht ik! Want ik heb er op mijn eigen creatieve manier een draai aan gegeven. Sommigen van jullie hebben die ‘draai’ al gelezen een paar dagen geleden.  Hier is dus Cadeautje 4!

cadeautje 4

Baby-lijn

Dokter Leenarts is dermatologe en heeft al een tijdje een productenlijn voor baby’s. Die had ik al eens laten uittesten door één van mijn testmama’s. Zij gaf een dikke duim voor de producten en ook het boek over huidaandoeningen bij kinderen werd zeer gesmaakt!

De draai aan de beautyblog

Omdat ik zelf echt geen beauty kenner ben, wilde ik eerst niets met het aanbod doen! Maar zoals je kan lezen in het artikel Kreanimo goes beautyblog, heb ik er toch een oplossing voor gevonden!
Wil je weten wat mijn nichtje, met psoriasis en dus ook een droge huid van de producten vond? Dan kan je dat daar dus lezen! 😉

Ik sta zelf wel helemaal achter het idee van Marjolein Leenarts om geen onnodige dingen in een verzorgingsproduct te steken. Niet bij baby’s, maar ook niet noodzakelijk bij volwassenen. Het hele concept van de producten van Dokter Leenarts staat me dus wel zeker aan! En dat kan ik ook vertellen als non-beautyblogger! 😉

Cadeautje 4 winnen?

Cadeautje 4 is een pakketje met de herstellende bodycrème en de drogen handen crème van Dokter Leenarts! Je kan via de link hierboven lezen wat mijn tester ervan vond. Zij heeft droge huid en psoriasis. Hoe kan je nu meedoen voor deze producten?

  1. reageer op deze blog (Ja, dat is echt alles! 😉 )

Heb je de andere cadeautjes al gezien?

Cadeautje 1: De aardbei pop
Cadeautje 2: De reeks boekjes met luister CD
Cadeautje 3: De lego city bouwdoos

En wist je dat als mijn blog voor 1 januari 1234 likes haalt ik ook een hele grote doos play doh weg ga geven?! Op het moment dat ik ‘publiceren’ klikte, waren er 1232 likes! Dat moet toch lukken?!

Take care en tot morgen voor winactie 5 – Die gaat ook later op de avond online komen!

Liefs Ilse

Deze post bevat producten die ons ter review werden opgestuurd. 

 

Ageeth, jij mag me jouw gegevens bezorgen. De onschuldige hand zorgt bij jou voor zachte handen! 😉

25 Replies to “Cadeautje 4: Dokter Leenarts producten voor droge huid.”

  1. Oo dit lijkt me heerlijk. Vooral nu het kouder wordt is mijn huid zo droog en trekkerig. Ik zou deze producten heel graag eens willen testen. Mijn handen voelen altijd als schuurpapier aan in de winter. Tot bloedens aan toe. Dr. Leenarts schijnt fantastisch te zijn, maar ik vind de producten nogal prijzig.

  2. Ik loot heel graag mee om eens kennis te maken met deze fijne producten. Mijn huid kan, vooral nu in de winter, zo droog zijn. Wie weet geeft het mij ook wat verlichting

  3. Ik kan eigenlijk tegen weinig beauty producten omdat ik overal jeuk van krijg. Zou deze graag eens willen proberen.

  4. Fijne producten hebben ze! Ik kan niet alles gebruiken omdat ik een zeer gevoelige huid heb. Deze gelukkig wel, dus ik loot graag mee!

  5. Ik heb al veel over deze producten gehoord. Doe graag mee om ook ervaring op te doen met deze producten. Klinkt veelbelovend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.