Uil in gips gieten en beschilderen. DIY pakket van SES!

Uil in gips gieten en beschilderen. DIY pakket van SES!

Vandaag laat vertel ik meer over de uil in gips… of ja beter, ik laat iemand anders vertellen over de uil in gips! hahahaha!

Uitbreiding van het team

Mijn blog groeit! En een blog die groeit, dat wil ook zeggen dat er meer tijd in gaat kruipen. Je krijgt meer aanvragen tot samenwerking, je krijgt meer producten toegestuurd,… Het kwam zelfs op een punt dat ik heb gedacht om gewoon te stoppen. Er kwamen ineens zoveel mailtjes binnen! Pfoe zeg!

Ik wijs nog steeds meer samenwerkingen af dan dat ik aanneem. Selectief zijn is wel belangrijk, want niet alles past hier op mijn blog. Het moet wel ‘Kreanimo Content’ zijn. Die content is best breed, maar ook weer niet zo breed dat er reclame voor waterpijpen op moet verschijnen! 😉

Er zijn nog bloggers die een team rond zich hebben opgebouwd. Een team van mensen die voor hen dingen uittesten en voor hun blog evenementen gaan bezoeken. Meteen dacht ik aan de onthaalmoeder van mijn drie kinderen.

Mag ik jullie voorstellen: Cindy

Cindy is van hetzelfde geboortejaar als ik! Ik ken haar al van in de kleuterklas en ze in de onthaalmoeder geweest van onze drie kinderen. Ze is altijd héél creatief met die kleine gastjes geweest en kan dus de producten voor de hele kleintjes (0 tot 3 jaar) uittesten!

Pluspunt is dat ze ook (plus)kinderen heeft van heel wat verschillende leeftijden. Ideaal dus om van alles en nog wat uit te testen!

Ik vroeg Cindy of ze het zou zitten om af en toe eens wat spulletjes uit te proberen voor de blog en haar bevindingen te noteren. Ze vond dat een geweldig voorstel.

Een tijdje terug heb ik haar dus wat producten bezorgd om eens uit te proberen. Vandaag deel ik met jullie haar eerste review! Dat van de uil in gips van SES Creative!

Een uil in gips van SES creative

Cindy vertelt:

Het was heel leuk om te doen met een meid die super graag knutselt. Vol enthousiasme werd de doos dan ook open gedaan.
Helaas zat er in onze doos geen gebruiksaanwijzing hoe je het gips moest maken ? maar we lieten ons niet ontmoedigen en gingen toch aan de slag ( Dankjewel YouTube ? )

Aanvulling Ilse: Het zou kunnen dat die handleiding er oorspronkelijk wel in zat hoor, maar hier zijn nieuwsgierige kinderen aan het rondneuzen geweest in de doosjes voor ik ze naar Cindy ging brengen! 😉 

Het gips moest 24 (voor Nora lange ) uren drogen. Dag nadien was het dus al vanaf het opstaan afwachten tot ze aan het schilderen mocht beginnen. Heel precies ging ze aan het werk en het resultaat mag er toch wel wezen. Het uiltje pronkt op onze kast ?

Op het verlanglijstje staat alvast een dino setje om te maken ?

 

Pakketten om gips te gieten:

SES creative heeft een hele reeks leuke pakketten om gisp te gieten en te beschilderen.

Er zijn dino’s, paarden, katten en honden en nog veel meer! Goed voor uren speelplezier!

Ik wil alvast Cindy bedanken om te willen meedoen aan het team! Ze heeft dat super gedaan, vind ik! 😉

Take care en tot snel!

Liefs Ilse

Deze blogpost is 5/40 van 40 dagen bloggen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.