Woody Pyjama winnen met de hele klas op 9 maart?!

Woody Pyjama winnen met de hele klas op 9 maart?!

Ik weet niet of jullie fan zijn van de Woody Pyjama’s, maar wij dus wel. Zelf heb ik er ook één, maar die is nog van de periode dat ik 15 kilo zwaarder was, dus een maatje minder mag er ook wel eens in de kast komen! 😉
De styling is zo héérlijk kleurrijk en de dieren altijd zo mooi geïllustreerd! Ook mijn kinderen zijn blij met hun apen pyjama en de struisvogel collectie. De lichtgevende details blijven grappig! Ik vond zo mijn baby in het donker! 😉
Ik heb zelf ook tweedehands pyjama’s gekocht, want doordat de kwaliteit zo goed is, blijven de pyjama’s ook goed in vorm! Top product, als je het mij vraagt!

Woody steunt Bednet

Moet ik Bednet nog aan iemand voorstellen? Ik hoop dat het initiatief ondertussen héél goed bekend is bij iedereen. Bednet zorgt ervoor dat langdurig zieke kinderen van thuis uit, via de computer met internet les kunnen volgen van bij hun thuis!

Op 9 maart is het weer nationale pyjamadag en Woody heeft beslist om bednet te steunen en een wedstrijd uit te schrijven. Klassen die op 9 maart hun foto uploaden op de speciale site van Woody, kunnen namelijk héél toffe prijzen winnen.

Wat moet je doen om met jouw klas mee te doen?

  • Maak een super toffe, originele klasfoto in pyjama. Enkel deze komen in aanmerking! Deze wedstrijd is enkel voor klasfoto’s. Woody zal geen firma, crèche of schoolfoto laten winnen, maar ze mogen wel meedoen om hun sympathie te betuigen, natuurlijk!
  • Op 9 maart post je de foto op de speciale site en deel je de foto op social media met de hashtag: #pyjamadag18 @bednet. Dit is vooral ook super tof voor de kinderen die effectief thuis in pyjama de les aan het volgen zijn! Het tovert gegarandeerd een lach op hun gezicht! Ga dus voor een super orginele/grappige foto!
  • Er zijn drie categorieën: Kleuter, lager en secundair! In elke categorie zijn er super prijzen te winnen, waaronder bijvoorbeeld een pyjama voor de hele klas!
  • Maar reclame voor jouw foto en zorg dat de omgeving gaat stemmen op je pareltje!
  • Bednet zal de foto’s enkel gebruiken voor reclame rond pyjamadag!

Woody

Zin om mee te doen aan de toffe campagne?

Super! Alle informatie kan je vinden op de website van bednet over de pyjamadag!

Je kan er vinden hoe je moet inschrijven, stemmen, welke prijzen er te winnen zijn en je kan inspiratie opdoen bij de foto’s van vorig jaar!

Laat me gerust weten of jullie mee gaan doen, maar hou je creatieve ideetjes nog even geheim!
In ieder geval super veel plezier bij het maken van de pyjama foto en wie weet wint er wel iemand van mijn lezers een prijs! Zeker laten weten hè!

Take care en slaapwel – euhm goedemorgen 😉

Liefs Ilse

 

Dit artikel werd geschreven al reactie op een persbericht dat Kreanimo heeft ontvangen. Omdat ik het zo passend vond voor mijn blog en omdat het zo een tof initiatief is, heb ik beslist om er een artikel aan te wijden 

Dit artikel is ook 4/40 van 40 dagen bloggen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.