Vasten?! We gaan weer 40 dagen bloggen!

Vasten?! We gaan weer 40 dagen bloggen!

Ja, ik ben weer zo gek geweest om me in te schrijven voor 40 dagen bloggen. Met heel veel andere bloggers ga ik proberen om binnen de vastenperiode 40 artikels online te zetten. De vasten duurt wel 46 dagen, maar we mogen op zondag rustdag houden! Yess! 😉
Vorig jaar deed ik mee om te zien of ik het zou kunnen, elke dag een blogje online zwieren. En wonderwel lukte me dat welgeteld 45 van 46 dagen! Whoaw! Als ik dat wil evenaren, moet ik er dus wel tegenaan! Hahahaha!

Waarom in Godsnaam?

Wel vorig jaar heb ik er veel uit geleerd. Ik heb ook hele fijne nieuwe blogs en hun schrijvers leren kennen. En NA 40 dagen bloggen (ja, je leest het goed NA!) zat ik echt in een flow. Ik bleef een hele tijd trouw elke dag een blogje schrijven.

Kwaliteit en kwantiteit.

Voor mij blijft kwaliteit toch primeren op kwantiteit. Maar ik heb nog heel wat kwaliteitsvolle ideetjes in mijn hoofd zitten die er wel eens uit mogen! Over de uitstapjes in Kroatië bijvoorbeeld en over boeken die ik gebruik om onze hoogbegaafde zoon toch aan het lezen te krijgen als visueel ruimtelijk denker.

vasten

Afleiding

Ik heb trouwens ook echt iets nodig om me positief op te focussen op dit moment. De kinderen hun verandering van school, de hoogbegaafdheid van onze zoon, het stoppen als ambassadrice van de inktvisjes, geen voorzitter meer zijn van de lokale oudervereniging, mijn man zijn iets gewijzigde werksituatie, … er is veel veranderd in mijn leven op korte tijd.
Een constante die wel gebleven is, dat is de blog! En ik doe het nog steeds heel graag, maar naar mijn gevoel heb ik hem een beetje verwaarloosd. Tijd om er terug meer energie in te pompen. En hoe kan dat beter in de vasten? Hoe kan dat beter dan in 40 dagen bloggen?!

Gaat het lukken tijdens deze vasten?

Geen idee of ik deze vasten periode net zo goed ga gevuld krijgen als die van vorig jaar, maar ik ga in ieder geval wel weer een poging wagen! En het leuke aan dit vasten project is dat er zoveel andere leuke blogs meedoen!
Ik heb gezien dat er veel nieuwe deelnemers zijn, dus ook voor mensen die graag nieuwe blogs ontdekken is dat lijstje een geweldig idee, lijkt mij!

Dus we vliegen er weer in met heel veel goesting en we zien wel waar het eindigt op 1 april (nee – geen mop! 😉 )

Take care en tot snel!

liefs Ilse

13 Replies to “Vasten?! We gaan weer 40 dagen bloggen!”

  1. Ideale energie! Geen 40 dagen zonder suiker maar 40 dagen vol leuke blogs! veel succes en ik kom regelmatig eens piepen 😉

  2. Oei 1 april wat klinkt dat ver weg. Ik wens je heel veel succes en een positief gevoel met deze challenge.
    Wat leuk trouwens, ambassadrice van de inktvisjes. Dan heb ik je ongetwijfeld weleens online langs zien komen op een blog, site of filmpje. Ik haakte er 4 jaar geleden 2 voorde kleinkinderen. Voor de couveusebabies durfde ik het net aan met onze langharige katten die graag door mijn haakwerk heen lopen 🙂

  3. Ik kijk er uit naar uit… naar jouw 40 dagen!
    Ik heb me net als vorig jaar ook ingeschreven. Hopende om zo af en toe eens een leuker onderwerp te hebben om over te bloggen 😉
    Succes Ilse!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.