Baalkatoenen tas versieren met Letters – DIY Pakket

Baalkatoenen tas versieren met Letters – DIY Pakket

Soms begrijp je toch niet hoe de Action (en andere low budget winkels) sommige dingen aan van die belachelijk lage prijzen kunnen aanbieden! Een collega van mij laat al jaren leerlingen op een baalkatoenen tas sjabloneren. Het is geen goedkoop grapje. De tas, de verf, de sjablonen….
En dan kom ik in de action een pakketje tegen…

Ik weet de prijs niet meer, maar het was, zoals vaak in de Action, belachelijk goedkoop! Dit wilde ik dus wel even uitproberen!

Vandaag is het ook weer donderdag, dus staat er onderaan dit artikel een linkparty met als thema: “Letters”! Linken – linken – linken via de blauwe knop onderaan is de boodschap! aan alle bullet journalisten en handlettering goeroes…. waar zitten jullie! 😉

Baalkatoenen tas

Ik haalde het doosje leeg. Op de achterkant stond de inhoud ook: Sjablonen met hartjes, pijlen, bolletjes. Een groot sjabloon met de gekozen tekst “Shopping is always a great idea”, de tas, een spons en vier kleurtjes verf in kleine tubes.

Klein

De baalkatoen tas was wel klein! Dom van mij om ook niet even de afmetingen op de doos te lezen. Maar ik had de grote tas van mijn collega in mijn hoofd natuurlijk! Veel zal er dus niet in dat tasje gaan! Het is meer een maatje voor mijn dochters! 😉
Alhoewel, een A4 blad past er wel net in, dus wellicht kan ik er zelf ook nog een functie voor vinden! 😉

Spons

Ik vond de spons persoonlijk ook niet zo heel handig. Liever tamponneer penselen of sponzen penselen, want nu moest ik de hele tijd de spons gaan uitspoelen tussen de kleurtjes door!

baalkatoenen tas

Tips voor het sjabloneren van baalkatoenen tas

Deze tips zijn natuurlijk van toepassing op het DIY pakket van de action, maar kunnen ook als je zelf een baalkatoenen tas koopt en eigen sjablonen ontwerpt.

  • Leg altijd een stuk plastic (of zoals op de doos staat een stuk bakpapier) tussen de tas zodat de kleurtjes niet doordrukken!
  • Neem niet te veel verf op je spons / tamponneer borstel, want die loopt dan onder de randen van je sjablonen in!
  • Als je de spons of de penseel hebt uitgespoeld met water, zorg dan dat je deze goed droog maakt!
  • Laat goed drogen voor je aan een ander onderdeel begint.

Mijn mening over de baalkatoenen tas van de Action

Het pakketje is best leuk voor de prijs dat ik het betaalde. Het tasje is klein, maar voor bepaalde doeleinden kan het wel dienen. De spons had ik liever als tamponneer penseel gezien, maar werkt ook prima!

Linkparty – Letters!

Vandaag worden Melanie en ik bijgestaan door Natascha. Zij ging aan de knutsel om letters voor de kinderkamer te maken. (Deze blog komt wel pas om 11 uur op 15 februari online, maar vergeet er dus niet even langs te surfen!
Melanie is uiteraard ook weer van de partij! Ga zeker op haar blog BMellow even kijken wat zij voor letterproject voor jullie heeft!

Hebben jullie zelf nog een tof letter project? Gebruik de blauwe knop!

PS: ik doe ook mee aan 40 dagen bloggen en dit is dus ook post 2! 😉

[inlinkz_linkup id=766119 mode=1]

8 Replies to “Baalkatoenen tas versieren met Letters – DIY Pakket”

  1. Die is gaaf! Jammer wel dat ie zo klein is. Op de foto op het pakket lijkt het best een flinke tas. Hebben ze vaste teksten of kun je echt zelf een quote maken met de sjablonen. Moet dus toch nog eens terug naar de Action, had deze helemaal niet zien liggen.

  2. Wat een gaaf pakketje! Wist niet dat ze dat bij de action verkochten. Je kunt die tas misschien wel gebruiken om iets op te bergen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.