Treasure X – verrassingsspeelgoed voor stoere kids

Treasure X – verrassingsspeelgoed voor stoere kids

Je kan het zo gek niet bedenken of er is ondertussen verrassingsspeelgoed van te vinden! Poppetjes, slijm, monsters en meer. Ergens vind ik het vreemd dat het zo lang heeft geduurd om het concept ‘verrassing’ speelgoed verder uit te werken, want die eieren zijn er al zoooooo lang! 😉  Toch vind ik ook dat het meeste van dat speelgoed vooral op meisjes gericht is. Ik ben helemaal voor gender gelijkheid en spelen waar ze mee willen spelen, maar onze zoon heeft ab-so-luut niets met poppen of dergelijke. Maar nu is er ook verrassingsspeelgoed dat wel in zijn straatje past: Treasure X

 

Treasure X review

Voor schattenjagers

Treasure X is gemaakt voor echte schattenjagers! Als je het doosje open doet, vind je een schatkaart. Met de munt die erbovenop ligt ga je schuiven tot je gevonden hebt welke schat jij zal gaan zoeken. Met het gereedschap ga je dan in de blok zoeken naar alle onderdelen van jouw skelet. Na alle graafwerk heb je de stukjes om jouw verzamelobject in elkaar te puzzelen. Dan kap je verder in de blok, op zoek  naar jouw mini schatkist! Deze open je en duw je onder de kraan. Het blokje in de kist begint dat te bruisen en ook daar vind je een leuke schat in.

Treasure X verzamelen

Er zijn 24 verschillende schattenjagers te vinden en naast wapens, ook zeer bijzondere schatten. Misschien vind je wel een ‘gouden’ object in het schatkistje, samen met je schattenjager! Hoe cool zou dat dan wel niet zijn?

Op zoek gaan naar jouw schattenjager figuurtje en zijn wapen is al spannend en dan de schat er ook nog uit gaan halen is helemaal super. Wees gewaarschuwd, je zal er heel wat kunnen verzamelen! 🙂

Treasue X inhoud

Tips voor het spelen met Treasure X

  • Ga ergens zitten waar wel een beetje rommel gemaakt mag worden. De krijtblok knoeit wel wat. Het is maar krijt, dus je veegt het makkelijk weg!
  • Vergeet de blok niet 30 seconden onder water te houden, dat maakt het kappen echt wel makkelijker!
  • Ge niet met het gereedschap kappen in het schatkistje! Hou het gewoon onder de kraan en laat de bruisbal, waar de schat eigenlijk in zit, zijn werk gewoon doen!

 

WINACTIE

Wil jij ook iemand eens laten spelen met de Treasure X? Wij mogen een doosje weggeven! Lees even de voorwaarden.

  • Reageer onder deze blog met een geldig e-mail adres
  • Kreanimo op instagram volgen, de foto van de actie delen op je stories en ons taggen geeft je ook een kans (extra)
  • De actie delen op facebook geeft je ook een extra kans.
  • Op 1 mei maken wij de winnaar bekend, deze moet binnen de 48 uur antwoorden, anders kiezen we een andere uit! Anna Wienen – ik stuur je een bericht

Kan je niet wachten? Ga dan jouw Treasure X in de speelgoedwinkel halen of koop hem online.

Take care en tot snel

Liefs Ilse

 

We kregen treasure X om te testen

 

 

5 Replies to “Treasure X – verrassingsspeelgoed voor stoere kids”

  1. Dit ken ik nog niet. Het klinkt erg leuk en uitdagend. Mijn zoontje is wel een schattenjager daarom doe ik hem er graag mee verrassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.