Hairgoals – de L.O.L surprise poppen kregen haar!

Hairgoals – de L.O.L surprise poppen kregen haar!

De voorbije feestperiode kon je er écht niet naast kijken. De LOL poppetjes waren overal! Bij ons in de lokale speelgoedwinkel waren ze zelfs op een gegeven moment uitverkocht. Was ik even blij dat de Sint op tijd een bestelling bij een webshop had gedaan, zeg! Want ze stonden hier dus wel op het verlanglijstje. Nu is de LOL familie nog groter geworden, ze hebben nieuwe poppetjes in de collectie en deze hebben haar! Ze werden Hairgoals genoemd!

 

Waarom zijn die LOL poppetjes nu zo leuk?

Wel voor mij zijn het de surprise eitjes van de 21ste eeuw! Het is zoooooooo spannend welk popje of welke kleertjes en attributen er uit de verpakking gaan komen! Het uitpakken is zeg maar zeker de helft van het plezier! Toch is het meer dan enkel het surprise effect dat deze speelgoedpopjes zo leuk maakt! Ze zijn ook gewoon schattig. Hun grote ogen en hoofdje kijken zo lief. Als kind was ik er zéker ook voor gevallen. En wat vroeger al leuk was bij poppen, dat is het omkleden. En ook dat kan je met deze kleine popjes doen. Uiterst schattige schoentjes, kleertjes en attributen maken het spelen helemaal leuk. Tot nu toe hadden de poppen al ‘haar’ dat uit plastic bestond en je kon ze een pruik opzetten. Met de hairgoals generatie is dat niet meer het enige!

Hairgoals

Zoals ik al zei hebben de hairgoals poppetjes echt haar om te kammen. De verpakking is ook super bijpassend. Het is een koker die op een haarlakbus lijkt. Elk van die haaklakdoosjes bevat maar liefst 15 verrassingen om uit te pakken. Je kan een ketting aan de bus maken en dan kan je LOL surprise popje mee op stap, want daarmee kan je het dragen! Maar je kan de bus ook als vitrinekastje gebruiken voor je pop of zelfs als handtasje
In water krijgen de popjes een andere kleur.

Welke verrassingen zitten er dan in de haarlakdoos?

  • Het LOL surprise popje
  • de magische spiegel met geheim bericht
  • stickers
  • krulspelden
  • een zeteltje
  • een flesje
  • kammetje
  • accessoire
  • vermomming
  • schoenen
  • outfit

Verzamelen

Er zijn 12 verschillende hairgoals LOL poppen. Twee daarvan zijn ‘glitterati’ popjes en daar zal je dus, zoals je kan verwachten, glitters bij aantreffen.

Spelen

Hier in huis zijn ze vaak snel uitgekeken op speelgoed. Ik had bij de LOL poppen dus eerst twijfels. Ze zijn te duur om er dan niet mee te spelen, eens dat het plezier van de verrassing eraf is. Maar gelukkig is dat niet het geval. De poppetjes worden ook nu, drie maand na de Sint, nog uit de kast gehaald. En nu dat er de hairgoals bijgekomen zijn nog eens extra natuurlijk!
Omkleden, shoppen en nu ook zeker naar de kapper gaan, komt er aan te pas. Mijn dames zijn er gek op.

De huidige verzameling zal dus nog wel groeien…

Het bedrag van één Haigoals LOL surprise zit trouwens bij mij rond het budget dat ik voor verjaardagsfeestjes reserveer! 😉

 

Heb jij LOL poppen fans in huis?

Meer verrassingsspeelgoed om te verzamelen? Lees ook ‘Disney Doorables’

Take care en tot snel

Liefs Ilse

 

One Reply to “Hairgoals – de L.O.L surprise poppen kregen haar!”

  1. Volgens mij hebben je kinderen er veel plezier mee en dat is leuk om te zien. Het is altijd lastig met van die trends om te bepalen hoe snel ze erop uitgekeken zijn, dat zie ik bij anderen nl. Ook vaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.