Disney Doorables: Mini Disney figuurtjes om te verzamelen

Disney Doorables: Mini Disney figuurtjes om te verzamelen

Verrassingsspeelgoed is hip en trendy! En Disney is al super lang hip en trendy! Dus als je verrassingsspeelgoed met Disney combineert, wat krijg je dan?!
Dan krijg je: Disney Doorables!

Achter elke deur een verrassing

Wat zijn Disney Doorables? Het is een nieuwe reeks verrassingsspeeltjes in het Disney thema!

De Disney Doorables hebben, zoals de naam al doet vermoeden, deurtjes. Kleine deuren waar zich Disney figuren achter verstoppen. In de naam ‘Doorable’ hoor je het Engelse woord ‘adorable’ en dat klopt ook echt helemaal. De kleine Disney verzamelobjecten die tevoorschijn komen, zijn absoluut super schattig. Met  hun grote, glimmende oogjes kijken ze je liefjes aan als ze achter hun deurtje uit komen! De kinderen zijn dus onmiddellijk verkocht!

Er zijn wel 78 verschillende figuurtjes om te verzamelen en ze horen thuis in de verschillende Disney films.  Natuurlijk moeten de figuurtjes ook ergens kunnen wonen, dus zijn er ook bijpassende huisjes voor die je op elkaar kan stapelen. Zo bouw je jouw eigen Disney Doorable appartement! 😉

Disney Doorables

Disney Doorable sets:

Er bestaan verschillende doosjes met de schattige Doorable figuurtjes. Zo is er Rapunzels toren, het Frozen ijskasteel, een mini-display set (waarin je een houder, een plug-in, 2 speelstukken, twee figuren en een figuurstandaard met verzamelgids kan vinden).
Die mini-displays bestaan met Belle en het Beest, Haaks Piratenschip, Lilo’s hangplek, Alice Theekopje, Boe’s slaapkamer, Rapunzels creatieve hoek, Mickey’s huis en Jumbeaux’s café.
Er bestaat ook een multi-verpakking, waarbij je lekker veel deurtjes kan openen! En voor het kleine cadeautje bestaat er ook een ‘klein kijkje’ – daar zitten dan twee figuurtjes in.

Disney Doorable

Doorables unboxen

We maakte een filmpje waarbij de dames hier in huis hun Doorables uit de doosjes gingen halen:

Zoals je in het filmpje kan zien, waren de dames echt wel enthousiast. En het is duidelijk dat de kinderen soms beter weten welke figuurtjes in welke film thuis horen!
Oeps!

Onze collectie begon met de theekop van Alice in Wonderland en de figuurtjes Alice, Maurice, Nana, Flash en Celia. Ik denk niet dat het daarbij zal blijven! Hahaha!

Net zoals bij de meeste verzamel speelgoedreeksen, zijn er figuurtjes die veel voorkomen en die zeldzamer zijn. Op de index die bij de Doorables zit, kan je perfect zien of je een veelvoorkomende Doorable figuur hebt gevonden achter je deur of dat het misschien wel een zeldzaam exemplaar is. Spannend!

Doorables openen

Disney Doorables Yay or Nay?

Voor Disney fans YAY!
Voor verzamelfans YAY!
Voor verrassingsfans YAY!
Voor fans van schattige kleine popjes: YAY

Wil jij ook een verzameling beginnen? Sla dan nu je slag met de lanceringskorting van 25%  bij bol.com

Wat vind jij van de Disney Doorables? Ben jij ook al fan? Welke wil jij? Laat het ons zeker weten in de reacties!

Take care en tot snel

Liefs Ilse

8 Replies to “Disney Doorables: Mini Disney figuurtjes om te verzamelen”

  1. Mijn meiden hadden dit vroeger zeker te gek gevonden. Ze waren en zijn eigenlijk nog steeds Disney fans. Ondanks dat ze nu (jong) volwassenen zijn!

  2. Wat een schattige poppetjes! Hier geen meid in huis en mijn zoon interesseert het niet, maar anders was het denk ik ook wel een verzameling voor ons geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.