Sprankelend onderweg: My Only Bottle

Sprankelend onderweg: My Only Bottle

Neem jij al een hervulbare fles mee onderweg? Nog niet? Denk eens aan al die plastic flesjes die je al in de PMD-zak hebt gegooid. Of in de vuilnisbak omdat er nergens een fatsoenlijke recycle vuilnisbak is?! Een kleine stap naar minder plastic is zeker die herbruikbare fles! En als je als excuus had dat je liever bruiswater drinkt, dan is bij deze dat excuus ook de wereld uit! Want SodaStream brengt My Only Bottle voor ‘on the go’ uit! Sprankelend water kan je dus vanaf nu gewoon meenemen met je stijlvolle My Only Bottle!

My Only Bottle turquoise

Wat zijn de voordelen van My Only Bottle?

Het mooie, stijlvolle flesje past op de meeste SodaStream toestellen. (De Spirit, the Spirit One Touch en Cool). Hij ziet er echt tof uit, met zijn metalen dop en zijn mooie kleurtjes. (Roze, turquoise en zwart!). Wat voor ons een super aangename verrassing was, is dat dit flesje wel in de vaatwasser mag. Bij de andere SodaStream flessen is dat namelijk niet toegelaten! Maar deze kleintjes mogen dat dus wel! Dat vind ik persoonlijk een grote plus, want nu kunnen de kinderen de flesjes wel mee naar school. Om de één of ander reden vind ik toch dat die af en toe eens in de vaatwasser moeten! 😉

Maar het allergrootste voordeel is natuurlijk dat er minder plastic flessen zullen worden weggegooid! Zo enorm belangrijk!

SodaStream steunt de Plastic Soup Foundation

Wil jij ook zo’n super toffe My Only Bottle? Registreer je dan op www.myonlybottle.be  Er gaat 1 Euro naar de Plastic Soup Foundation! Dus je helpt eigenlijk gewoon twee keer om minder plastic in de zee te krijgen! Jouw halve liter flesje staat al te wachten om mee op avontuur te gaan!

My Only Bottle

 

Kinderen leren over de plasticsoep!

Ik weet het, de zomervakantie is nog bezig! Maar ik weet ook héél zeker dat er al heel wat leerkrachten aan het nadenken zijn wat ze volgend schooljaar gaan doen.
Wist je dat de Plastic Soup Foundation ook gratis lespakketten ter beschikking heeft voor basis en middelbare school. Ga zeker eens kijken op hun website, want er zitten echt super toffe dingen bij!

Lees: leer onze kinderen alles over plasticsoep

Het is zo belangrijk om onze kinderen mee te geven dat ze zelf ook iets kunnen doen aan het milieu! Kleine dingen die, als we met velen zijn, iets groots kunnen worden! Mijn kinderen krijgen al mee dat ze zuinig moeten zijn met water, dat we recycleren en dat we ons afval in de vuilnisbak doen en nog zoveel meer! Het is ook zeker voor hen toekomst dat we met kleine stapjes de goede weg op wandelen!

Lees ook: Minder plastic gebruiken met deze tips.

Ben jij fan van SodaStream? Gebruik jij kraantjeswater of toch nog wel flessen? Laat het me weten in de reacties!

Take care en tot snel

Liefs Ilse

 

Wij kregen de My Only Bottle door middel van een samenwerking met SodaStream – Wij zijn grote fan van herbruikbare en ecologische dingen en vinden dit een top actie! Vandaar dat we graag wilden samenwerken! 

6 Replies to “Sprankelend onderweg: My Only Bottle”

  1. Ik heb een soda stream, vind het een super idee. Alleen het kraantjeswater in Kerkhoven is heel vies van smaak. Dus daar zit je dan

  2. Wij hebben al een paar jaar soda stream. Super content. In’t pelt is het kraantjeswater echt lekker. Zowel onze kids als wij nemen altijd hervulbare drinkbussen mee naar school, werk of waar we ook gaan. Blij om te horen dat soda stream nu ook een afwasmachine prof fles heeft. Onze dochter zal gelukkig zijn dat ze nu bruiswater mee naar school kan nemen! Waar kan ik deze krijgen?

  3. In Nederland lever je je petflessen weer in, dat scheelt enorm veel vervuiling. Het idee onderdelen voor zulke apparaten te moeten aanschaffen schrikt me af.

    1. Ja, dat vind ik écht top aan Nedereland!
      Wij wonen dicht bij de grens, dus er zijn er veel die gewoon de grens over rijden met hun flessen.
      De meeste supermarkten zijn er mee gestopt aan de grens omdat er zoveel Belgen flessen kwamen inleveren die ze in België hadden gekocht (want die werken ook!)
      Er is er één die het nog wel doet. Die zegt dat de klanten gewoon meer geld opmaken in de winkel als dat het terugbetalen van de flessen kost… Slim bekeken, want nu gaat iedereen naar die winkel! hahaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.