My little Pony verjaardagsfeest inspiratie.

My little Pony verjaardagsfeest inspiratie.

De oudste dochter mocht voor het eerst kinderen voor haar kinderfeest uitnodigen. Voor de zoon zijn we al altijd uit huis geweest daarvoor. Maar omdat we tijdens dit schooljaar van zijn veranderd van school, kon ze héél moeilijk kiezen wie ze wilde uitnodigen. Ze wilde namelijk al haar vriendinnetjes van de vorige school en al haar nieuwe vriendinnen uitnodigen. “Want ze moeten elkaar maar leren kennen, zodat ze ook vrienden kunnen worden!”. Het compromis was dan een verjaardagsfeest thuis doen. Want dat kan veel budgetvriendelijker! Het werd dan een My little pony verjaardagsfeest!

Lees ook My little pony – de zeemeermin pony speelgoedtip

De uitnodigingen rondbrengen

Ik schreef de uitnodigingen en bracht ze rond. In totaal had ze acht vriendinnen uitgenodigd. Jammer genoeg was er één op vakantie naar Marokko en één op weekend. De tweeling van de vorige school bleek verhuisd en na contact met de mama bleek dat echt wel te ver om even op en neer naar Limburg te rijden! Er schoten nog vier vriendinnen over! Ik liet de zoon ook een vriend uitnodigen, zodat hij niet tussen al het vrouwelijk gekwebbel zou zitten!

My little pony verjaardagsfeest uitnodigingen

Benodigdheden voor een My little Pony verjaardagsfeest

Ik koos kartonnen borden, rietjes met pony versiering, kartonnen My little pony feest hoedjes en My Little Pony feestzakjes die ze dan op het einde van het feest gevuld zou kunnen uitdelen. Dat begin was dus al goed gemaakt! Gelukkig kan je bij Vegaoo.nl alle leuke spulletjes vinden om bijvoorbeeld een My little pony verjaardagsfeest te organiseren. Ze hebben ook andere thema’s en een heleboel verkleedpakken!

Wat gaan we doen?

Je moet die bende wel entertainen natuurlijk! Ik tekende een hinkel pad. Er werd een ballenkraam opgezet. De fietsjes en de stokpaarden werden klaargezet. Alle verkleedkleding werd ook uit de verkleedkoffer gehaald en opgehangen op de zijkant van de schommel. Zo konden de dames verkleden en wisselen zoveel ze wilde. (Was ik wel even blij dat ze maar met 4 waren en niet met acht, want dan had ik een acuut te kort aan prinsessenkleding gehad! 😉 )
De boomhut bij ons in de tuin heeft ook altijd grote aftrek als er kinderen komen spelen. Het is ook echt een fijn ding. We hebben het tweedehands gekocht voor een prijsje, maar het kostte toen nog 400 euro! Toch, als ik nu bekijk hoeveel ze daar al aan gehad hebben?!

Knutselen

Ik kocht ook kartonnen doosjes in hartjes vorm om dan met deco patch te bekleden. Dat vonden ze ook best leuk hoor!

Mooi weer en gezelligheid

fotoshoot met props

Oké, geen My little pony props, maar zomer props! Sommige meisjes wilde wel twintig foto’s! Daar zaten al instagram queens van de toekomst tussen denk ik! 😉 Gelukkig hadden we prachtig weer! Niet te warm, niet te koud en geen regen! Het was super gezellig om die dames bezig te zien.

De zoon wil nu ook thuis een feest

Onze zoon heeft ondertussen beslist dat zijn volgende verjaardagsfeest ook thuis zal doorgaan! Hij heeft ook alvast een zoektocht uitgedacht. Zijn feest zal geen My Little Pony Verjaardagsfeest zijn… dat zie ik eerder richting Star Wars gaan of zo! Of terug een astronauten feest! Wie weet!

Kinderfeestje thuis geven?

Ik ben in één keer helemaal fan van thuis een kinderfeest te geven! Vooral omdat het wel heel mooi weer was, uiteraard! Als het had geregend was het vast wat minder gezellig geweest!
De kinderen hebben zich goed geamuseerd en de bijna jarige heeft er enorm van genoten! 

Het eerste kinderfeest bij ons in de tuin zit erop!
Op naar het volgend!

Take care en tot snel

Ilse

My Little pony verjaardagfeest

5 Replies to “My little Pony verjaardagsfeest inspiratie.”

  1. Ik heb altijd feestjes thuis heel leuk gevonden. Zoveel persoonlijker, dan buiten de deur.
    Wat een leuke prinsesjes op de foto!

  2. Het aankomende star wars feest lijkt me ook leuk! (Ik ben nooit zo’n prinsessenmeisje geweest: ik was liever piraat. Met jurk, dat wel.) Je hebt er wel werk van gemaakt, en dat maakt een feest leuk.
    (Tuurlijk zit er in Star Wars ook een prinses, en zelfs een koningin, maar doe mij maar General Leia en Rey!)

  3. Ik ben juist genezen van het thuis kinderfeestjes geven. Was een eens maar nooit meer ervaring. En dan waren er maar 3 kindjes die uiteindelijk kwamen inplaats van alle genodigden. Nee wij kiezen er heeeeeel bewust voor het nooit meer thuis te doen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.