My little Pony: de zeemeermin pony en de high-five pony!

My little Pony: de zeemeermin pony en de high-five pony!

Nostalgie is het hè, My little pony! Ik kan het liedje nog steeds meezingen: “My little pony, my little pony, altijd op zoek naar avontuur…”
Thuis, vroeger, had ik verschillende pony’s en een groot huis waar het dak van open kon. Dat huis, inclusief de bijbehorende pony’s zijn ook naar mijn nichtjes gegaan toen ik te groot werd. Het is een familiestuk geworden! 😉
Nooit had ik gedacht dat de figuurtjes de tijd zouden doorstaan en dat mijn dochters nu ook heel grote fans zijn!

Lees ook: My Little Pony verjaardagsfeest

Rainbow Dash en Pinky Pie

De twee favorieten hier in huis zijn Rainbow Dash en Pinky Pie. Voor diegenen die geen idee hebben wie dat zijn, wil ik even verduidelijken:

Rainbow Dash is de lichtblauwe pony die kan vliegen (Pegasus pony) en een regenboog kapsel heeft. Deze pony is best druk en zit vol energie. Hij kan ook een ‘regenboogknal’ maken en dan verschijnt er een prachtige regenboog in de lucht!

Pinkie Pie is de feestpony die houdt van lachen. En héél belangrijk – ze is Roze! 😉

High five pony en zeemeerpony’s

Ergens in oktober of november kreeg ik te horen van de oudste dochter dat ze een zeemeerpony wilde! Ik zei: “Een WAT?”
“Een zeemeerpony, mama, dat is Pinky Pie en ze kan in bad en die kan ECHT zwemmen!”

Toevallig hadden we een verjaardagsfeestje en in de speelgoedwinkel stond een hele display van het My little pony speelgoed dat bij de film zou horen.  Die film was toen nog niet uit, maar de hele lijn van bijbehorend speelgoed stond al wel te blinken in de winkel. Logisch, want 6 december was toch ook niet meer zo ver weg toen!

De jongste had ondertussen de ‘High five Rainbow Dash’ gevonden. ‘Ik wil die!’ – uiteraard als fan van de regenboog pony, kon dat niet anders. Ik noem die pony zo omdat als hij een high five geeft aan het kindje dat er mee speelt het lampje in zijn poot van kleur veranderd.

De film

We gingen dan een tijdje geleden naar de film, want de dames wilden natuurlijk weten hoe het kwam dat Pinky Pie in één keer ook een zeemeerpony was geworden. De zoon ging mee, een beetje tegen zijn zin, maar toen hij de piraten op het scherm zag verschijnen ging hij er toch wel in mee.
De hele film zat de oudste dochter te zeggen: “Wanneer zal Pinky Pie nu een zeemeerpony worden? Elke keer als ze nog maar in de buurt van water kwamen! Hahahahaha.
Uiteindelijk hebben ze erg genoten van de film.

Ondertussen is de film uit op DVD, dus als je de bioscoop niet hebt gehaald, dan is dat ook nog een optie!
Hou er wel rekening mee dat je misschien naar de speelgoedwinkel moet hollen… 😉

Sinterklaas bracht My Little Pony

De oudste dochter vroeg dan de zeemeerpony aan de Sint en heeft de hele dag gevraagd of ze al in bad mocht om samen met Pinky Pie te kunnen zwemmen.
De jonste kreeg Rainbow dash die een high five kan geven.

We zijn ondertussen toch een dikke maand verder en het speelgoed slaat nog steeds aan. Want vaak hebben wij ook speelgoed waar ze maar één keer naar omkijken en dat is dus wel zonde van het geld.
Als je dus fans hebt van My Little Pony en je hebt binnenkort een verjaardagsfeestje in het verschiet, dan zijn de ‘zeemeerpony’ of de ‘high five pony’ zeker een optie!

Take care en tot snel

liefs Ilse

My little pony
Het haar heeft ondertussen al een conditioner behandeling nodig! 😉

Dit artikel kwam tot

stand door een samenwerking en bevat ook affiliate links. Moest je overgaan tot aankoop via zo een link, kost je dat zeker niets extra. 

 

One Reply to “My little Pony: de zeemeermin pony en de high-five pony!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.