Knikkerzak haken – Nederlands patroon

Knikkerzak haken – Nederlands patroon

Zo af en toe komen de knikkers weer naar boven op de speelplaats en dan is er ook een knikkerzakje nodig, natuurlijk. Aangezien ik nog niet zo handig was met een naaimachine, ging ik op zoek naar een leuk patroontje om een knikkerzakje te haken. Ik vond er één waar je touwtjes door kan rijgen. Ik begon dus met een knikkerzakje haken.

Ben je nog een beginnende haker, dan raad ik je aan om het artikel voor beginnende hakers ook even te lezen.

Garen

Ik gebruikte verloopgaren, altijd leuk als je niet moet nadenken en toch een mooi kleurverloop kan krijgen!
Het patroontje dat ik heb getest, komt van Connie op haar blog Connie schrijft op.

Knikkerzak kwijt!

Ondertussen is mijn zoontje zijn knikkerzak kwijt, ik denk echt dat er een kindje zoiets had van: “Hé dat is een mooie!”
Ik had er zijn naam (nog niet) opgezet!
Volgende keer dus eerst de naam, dan pas mee naar school geven!

Take care en tot snel

Liefs Ilse

6 Replies to “Knikkerzak haken – Nederlands patroon”

  1. Ik heb ook nog heel veel knikkers van vroeger, maar geen knikkerzakje… ooit eens met Deon geknikkerd, maar is hij nog een beetje klein voor. Heb voor nood de knikkers in een plastic zakje gedaan… Je knikkerzakje is leuk geworden trouwens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.