Het verhaal van Kevin – de vliegende pony

Het verhaal van Kevin – de vliegende pony

Kinderboeken over vriendschap zijn zo belangrijk om (voor) te lezen! Daarom vonden wij het verhaal Kevin geweldig leuk! We vertellen graag waarom het boek zo tof is!

De kaft met Kevin

Het boek is knalgeel en Kevin en Max staan centraal. Kevin glittert helemaal, dat is natuurlijk al een pluspunt tot en met voor kinderen. Op de achterkant staan een bende gekke aapjes! Die spelen een belangrijke rol in het verhaal!

Waarom Kevin ons hart stal

Op de kaft staat “Kevin, een pony als geen andere!” en dat is ook écht wel zo! Want Kevin stal ons hart. Kevin is niet perfect, want hij moet altijd horen dat zijn vleugels te klein zijn en dat hij te dik is. (Waarschijnlijk eet hij gewoon te veel crème koekjes!) Maar hij heeft het hard op de juiste plaats en is ook beste wel sterk, merken we tijdens het avontuur!
Kevin is gewoon een zalige vliegende pony en hij wordt een hele goede vriend voor Max!

Wat maakt het verhaal van Kevin leuk?

Het verhaal van Kevin zit vol spanning. Het begint allemaal met een grote storm in zijn thuisland en die zorgt ervoor dat Kevin bij Max terechtkomt. Max woont in een appartement in een stad die door de hevige storm helemaal onder water komt te staan.
Kevin en Max beleven allemaal spannende momenten samen. Want samen met Kevin zijn er nog een heleboel andere wezens mee naar de stad gekomen, die daar normaal gezien niet zitten. En de stad staat ook nog eens onder water!
Kevin en Max laten zien dat samenwerken belangrijk is!
Het hele boek bevat ook super grappige stukken. We kunnen de humor in het boek echt wel smaken! De kinderen hebben vaak gelachen tijdens het (voor)lezen van het boekje! Zalig als ze zo kunnen genieten van grappige scènes in een boek!

Tekenstijl

De Ilustraties zijn ook echt een toegevoegde waarde aan het boek! Die aapjes plaats je meteen in de categorie ‘ambetanteriken’ als je ze op de kaft ziet en daar kom je dan in het boek zeker ook achter!

het verhaal van Kevin

Specificaties over het boek ‘Het verhaal van Kevin’

  • ISBN-nummer: 9789403209456
  • Verschijningsdatum: 3/04/2019
  • Aantal bladzijden: 160
  • Uitgeverij: Ballon Kids
  • Reeks: Kevin, een pony als geen andere
  • Nummer in reeks: 1
  • Afmetingen: 150 mm x 190 mm
  • Gewicht: 387
  • Type: Boek
  • Het verhaal van Kevin kopen

We willen meer

Kevin krijgt een boekenreeks en we zijn echt benieuwd naar wat voor avonturen hij nog met Max zal beleven. En ook vragen we ons af hoeveel crèmekoekjes hij nog zal eten! 😉

Meer van Ballon media:

Wat Viktor voelt

Onze deelneming

Het droeve nieuws van het overlijden van de CEO van Ballon Media kwam ook ons ter oren. Natuurlijk kende we hem niet persoonlijk, maar we willen toch onze deelneming betuigen naar al diegenen die hem lief hadden of met hem hebben samengewerkt. Dat de boekenwereld een groot man verloor blijkt uit alle berichten op sociale media!

 

Wij kregen het boek van Kevin aangeboden ter review.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.