De gezinsfilms die je moet zien deze zomer

De gezinsfilms die je moet zien deze zomer

Als het weer een typisch Belgische zomer wordt, dan zit de kans erin dat er toch wel wat regendruppels zullen vallen. Of als het weer een zomer wordt zoals de vorige, dan is het gewoon té heet om iets anders te doen dan te zitten of te zwemmen! Dat zijn dan momenten dat we naar de cinema kunnen trekken voor de leukste gezinsfilms van deze zomer! Ik zet er even zes op een rij die wij écht niet willen missen!

Gezinsfilms op een rij:

Toy Story 4

Jawel, onze vriend de cowboy Woody is terug van weggeweest! Er wordt een nieuw stukje speelgoed met de naam ‘forky’ toegevoegd bij de vrienden. En daar komt dan weer een heel avontuur uit voort!

Deze is al vanaf 26 juni te zien!

Huisdiergeheimen 2

Aaaaaah, die eerste vond ik echt hilarisch! Ik kijk dus echt wel uit naar deze nummer twee. Het is natuurlijk wel de tweede, maar ik heb goede hoop dat hij net zo goed is als de eerste! De trailer laat al zien dat de huisdieren niet binnen gaan blijven. Er zaten best spannende stukjes in ook… En ook weer herkenbaarheid!

Vanaf 3 juli kunnen we de avonturen van onze bekende vrienden gaan bekijken.

The Lion King

Ik ben altijd een beetje sceptisch als Dinsey een ‘golden oldie’ gaat aanpassen naar een echte film. Maar tot nu toe hebben ze nog niet echt teleurgesteld. (Al moet ik Alladin nog wel gaan kijken). The lion king is zo’n klassieker en ik moet zelfs toegeven dat de kinderen de originele nog niet hebben gezien! Shame on us! Dat moeten we nog even rechtzetten voor we deze versie gaan kijken!

Vanaf 17 juli kunnen we Simba, Timon en Pumba met echte vacht gaan bekijken.

Ugly Dolls – de schattigste in de familiefilm!

Deze film brengt een super mooie boodschap dat het gaat om de binnenkant! Deze schattigaards kan je zien vanaf 31 juli.

Playmobil – The movie

Tja – Playmobile kon toch bijna niet anders dan ook een film maken? Ik ben er best benieuwd naar! Kunnen ze aan lego tippen? Want dat is toch wel een moeilijke opgave, denk ik.
Vanaf 7 augustus kunnen we de vergelijking zelf gaan maken in de bioscoop!

Spies in disguise

Een James Bond stijl kinderfilm? Ja, dat zien we wel zitten! Will Smith als tekenfilmfiguur in net pak en met coole gadgets! Yes! Wij willen gaan kijken!

 

Net als jullie hopen wij op een prachtige zomer, met veel quality time, zon en zee, maar ook met af en toe een heerlijk ontspannende familiefilm om samen te gaan bekijken. Wie trekt er deze zomer nog naar Kinepolis  en welke van deze gezinsfilms wil je zeker niet missen? Laat het zeker weten in de reacties!

Take care en tot snel

Liefs Ilse

ps – tegen de zomer kan je vast Missing Link  en Wonder parkop DVD of digitale TV huren/kopen

One Reply to “De gezinsfilms die je moet zien deze zomer”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.