Glitterkaarten van SES – uitgetest

Glitterkaarten van SES – uitgetest

Waar die obsessie voor glitters (en slijm en en roze,….) vandaan gekomen is weet ik niet precies. Maar mijn dames hebben toch wel iets met glitters. Nu, als mama ben ik toch ‘net’ iets minder fan moet ik zeggen. Het is zo jammer dat je een half jaar nadat je iets met glitter hebt gemaakt, je nog soms met blinkende exemplaren in je haar rondloopt hè! 😉 Maar goed, de kinderen zijn wél fan. We mochten de glitterkaarten van SES uittesten. Het allergrootste voordeel ga ik nu al meegeven: het is knoei vrije glitter! Hoera!

glitterkaarten

Glitter kaarten van SES

Wat zit er in de doos?

In het doosjes zitten zes stickervellen met een afbeelding op glitterpapier en een klein pakje kleurpotloden.

Hoe ga je te werk?

Heel simpel! De kinderen kunnen de kleurplaten op de glitter stickers inkleuren met de bijgeleverde kleurpotloden. Doordat het papier al glittert, glittert de tekening natuurlijk ook! Maar de glitters vallen dus niet van het papier. De dames wilden op een gegeven moment beiden met dezelfde kleur inkleuren (hoe kan het ook anders) en toen ben ik andere kleurpotloden bij gaan halen. Dat was niet zo’n goed idee. De bijgeleverde kleurpotloden gaven veel beter kleur af op de glitterkaarten. Geen idee of onze kleurpotloden nu niet zo goed van kwaliteit waren of dat ze gewoon niet waren afgestemd om te kleuren op het glitterpapier. Maar het was dus wel duidelijk een verschil met de bijgeleverde kleurtjes!

Schattige afbeeldingen.

Op de stickers staan dus leuke kleurplaten met grappige, schattige afbeeldingen erop.

Wat kan je ermee als je afbeeldingen klaar zijn?

Omdat het stickervellen zijn zijn ze nadat ze klaar zijn nog veelzijdig in gebruik. Enkele stickers zijn op de dames hun slaapkamer deur belandt. Maar ze zijn ook super om er verjaardagskaarten meet te knutselen. Als je ze op een mooi dik kartonnetje plakt, ben je daar in een mum van tijd mee klaar! Als je ze in leuke kadertjes steekt, kunnen ze zeker ook als decoratie dienen op een slaapkamer of zo!

Leeftijdscategorie op de doos

Op de doos staat 3-6 jaar en dat lijkt me wel te kloppen. Onze zevenjarige dochter vond het ook nog leuk om te doen. Dat komt echt door dit glitters, geen twijfel mogelijk.

Dit leuke doosje is geschikt dus voor kinderen die houden van glitter, die graag kleurplaten inkleuren en die graag nog iets willen doen met hun werkje nadat het afgewerkt is.

glitterkaarten inkleuren

 

Andere producten van SES creative die we hebben getest?

 

Zelf zeepjuwelen maken

Filigraan met kinderen

Waarom mini strijkkralen zo leuk zijn

 

glitterkaarten kopen?

Bij de meeste grote speelgoedzaken hebben ze het merk SES creative wel in huis! Uiteraard kan je ze ook vinden bij bol:

 

Dit artikel bevat een gratis verkregen sample om te testen.

One Reply to “Glitterkaarten van SES – uitgetest”

  1. Ik heb dus echt een hekel aan dingen die overal achter blijven. Of de zandbak. Al die zandkorrels in het haar en zelfs tussen de luiers. Aaargh. Met glitter heb ik zelf niet zo veel en mijn kinderen ook niet echt. Dus dat scheelt. Al zou ik het niet erg vinden natuurlijk als het glitter is wat niet overal blijft plakken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.