40 voor 40 bucketlist

40 voor 40 bucketlist

Hier kunnen jullie volgen hoe ver ik al zit met mijn 40 voor 40 bucketlist. Reizen, renovatieprojecten en meer dingen die ik graag gedaan wil hebben voor ik 40 ben.
Gewoon als droom, niet als ‘moetjes’…

40 voor 40 Bucketlist – reizen en tripjes

 1. Reizen naar Canada.
  Vorig jaar werden mijn man en ik uitgenodigd op een huwelijk in Canada. Helaas kon ik door mijn job er niet naar toe. Maar de droom om naar Canada te reizen is er wel heel groot door geworden. Graag zou ik dus naar Canada reizen (in de zomer 😉 )
 2. Met de kinderen naar Parijs.
  Vorige zomer waren wij met het hele gezin in Macau, het Las Vegas van China. Heel tof om eens te doen. Er stond ook een Parisien – met een mini Eiffeltoren aan de voorkant. Sinds onze zoon die toren heeft gezien en weet dat er een nog grotere ‘echte’ toren bestaan, wil hij absoluut naar Parijs. Graag wil ik dan ook samen met de kinderen een Citytrip naar Parijs maken.
 3. Italië-reis met school.
  Eén van de landen die echt mij hart heeft gestolen is Italië. Elk jaar reist onze school met de zesdejaars een tien dagen rond daar. Ze zoeken altijd begeleiders. Helaas vond ik de kinderen altijd net iets te klein, maar nu komt stilaan de tijd dat het wel zou kunnen. Ik heb altijd gezegd ‘ooit’. En misschien moet ik dat dus maar doen voor ik 40 ben geworden!
 4. Met het gezin naar ergens in Scandinavië, want het lijkt me daar zo vreselijk mooi!
 5. City-trip naar Barcelona.
 6. Het Noorderlicht zien.
 7. De Niagara watervallen zien.
 8. Met het hele gezin naar Rhodos gaan om onze huwelijksreis over te doen.
 9. Dublin bezoeken.
 10. Legoland bezoeken met de kinderen, vooral de zoon – want dat moet indruk maken op onze kleine lego fan!
 11. Terug naar Nantes, maar deze keer met de kinderen!

  40 voor 40 Bucketlist huis en tuin

 12. Genoeg geduld opbrengen om een Orchidee ook effectief terug bloemen te laten krijgen.
  Mensen die mij kennen weten dat ik absoluut geen groene vingers heb. Ik heb vooral plantjes die low maintenance zijn! Anders overleven ze het niet. Ik vind orchideeën prachtige bloemen, maar om de één of andere reden bloeien ze uit en krijgen ze nooit nog een bloem. Op den duur gooi in het ding gewoon in het compostvat! Ik doe iets fout of heb er echt geen geduld voor!
 13. Een huis dat enkel energie haalt uit hernieuwbare energiebronnen. Ons dak ligt al vol met zonnepanelen, maar we dromen van nog meer panelen en een zonneboiler.
 14. Een fatsoenlijke oprit zonder één enkele conifeer en zonder één enkele modderpoel of plas.
 15. De garage achter in de tuin omgebouwd hebben tot loungeruimte. (Mag met sauna en bubbelbad, maar hoeft niet! 😉 )
 16. Een groendak aangelegd hebben op ons dakterras boven.
 17. Het hele huis terug van boven tot onder geschilderd hebben, inclusief de deuren.
 18. Een nieuw werkblad voor mijn keuken.
 19. Een nieuwe zetel, want na drie kinderen heeft hij echt zijn beste dagen gehad.
 20. De gang helemaal afgewerkt hebben met eye-catcher lamp!
 21. De bureau helemaal herinrichten.
 22. Het ateliertje eindelijk helemaal afwerken en in gebruik nemen.
 23. Een buitenkeuken installeren bij de loungeruimte van punt 14.
 24. De planten in mijn Urban Jungle levend houden… en liefst ook die daarbuiten! 🙂

  40 voor 40 Bucketlist persoonlijk

 25. Mijn streefgewicht halen en houden.
 26. Terug beginnen hardlopen.
 27. De gezonde voedingsgewoonte blijven aanhouden.
 28. Inschrijven voor een cursus voor volwassenen schilderen. Gewoon omdat ik dat zo graag doe en er meer tijd in wil gaan steken.
 29. Leren naaien met de naaimachine
 30. Minstens drie grote haakprojecten die hier liggen afwerken!
 31. Een patroontje ontwerpen om te koop aan te bieden. (Tegen een héél lage prijs! Daar ga ik echt niet rijk van worden!)
 32. De tatoeage laten zetten die ik al zooooooo lang wil hebben!
 33. In een sterrenrestaurant gaan eten.
 34. Meer fotograferen – en dan liefst niet de kinderen of op reis, maar bewust een onderwerp gaan fotograferen.
 35. Minder kleding kopen. Want sinds onze reis naar Macau vorige zomer ben ik tot het besef gekomen dat met veel minder kleren je ook al een heel eind weg komt!
 36. Meer foto’s laten printen en/of gebruiken in de woning om herinneringen te herbeleven.40 voor 40

  40 voor 40 Bucketlist/doelen Blog

 37. De blog laten groeien tot 10 000 unieke bezoekers per maand. (Binnen drie jaar zou ik dat toch mogen halen, misschien kan ik het nog wel bijstellen, dat doel. – Naar boven hopen we dan hè)
 38. Mijn you-tube carrière starten. Nee, ik word geen Enzo Knol! Ik wil gewoon wat filmpjes maken over ‘how to’ – die ik dan ook in de klas kan gebruiken! Ik verwacht daar niet veel van, maar ze zullen mij wel enorm helpen in mijn lessen.
 39. De webshop die al zo lang in mijn hoofd zit eindelijk uitwerken/opzetten.
 40. Een tarievenlijst uitwerken, want ‘men’ vraagt ernaar en ik heb hem nog steeds niet!