Washimal dierenartspraktijk van Crayola

Washimal dierenartspraktijk van Crayola

Diertjes die je vol kan tekenen en onder de kraan terug kan afwassen, dat zijn de washimals! Ze hebben nu ook een super toffe washimal dierenartspraktijk van Crayola en die hebben wij getest.

Washimals?

Er bestaan verschillende diertjes in de washimal familie. Er zijn katten en honden te verkrijgen. De diertjes zijn helemaal wit en hebben een viltachtig gevoel als je ze vast neemt. Bij de diertjes worden speciale stiften geleverd van Crayola. De stiften bevat ultra uitwasbare inkt en is speciaal voor de zachte vacht van de washimal diertjes gemaakt! Met de stiften kan je de diertjes naar hartenlust versieren en in kleuren. En het leuke is dat het telkens weer opnieuw kan. Je duwt de vol getekende diertjes gewoon onder de kraan en veegt ze onder het water weer helemaal wit. Ideaal dus voor creatievelingen die graag eens hun diertje omtoveren tot een stippelkat of een strepenhond!

met washimals spelen

De dierenartspraktijk set

De set van met een blauw meeneem doosje is de washimal dierenartspraktijk. Deze set bevat twee katjes en drie kleuren washimal stiften. De set is super gemakkelijk, want er zit een handvat aan dus je neemt hem overal mee naartoe. De dierenartspraktijk klap je helemaal open en dan kan je kind dierenarts beginnen spelen:

De diertjes kunnen onder de meetlat, die is schuifbaar. De onderzoekstafel kan worden uitgeklapt en koortsthermometer kan worden verzet.

Er is ook een badje meegeleverd waar dat de kinderen hun diertjes in kunnen zetten voor een welverdiend bad met de schrobborstel.

Extra handig vind ik persoonlijk dat de meegeleverde stiften mooi in het doosje worden geklikt. Ze liggen dus nergens te vallen en je bent de speciale stiften ook niet kwijt als je kind zijn washimal terug uit de speelgoedkast wil halen.

Er zit ook een waterspuitje bij de set die gevuld kan worden. Zo kan je kind de washimal van crayola in het badje ook gemakkelijk besproeien om terug zuiver te maken.

washimals dierenartspraktijk

Washimals dierenartspraktijk Yay or Nay?

Wij zeggen volmondig yay! Onze kinderen vinden het geweldig dat ze kunnen tekenen, inkleuren en het hele proces gewoon honderd keer opnieuw kunnen doen. Telkens iets anders bedenken om op je diertje te tekenen valt héél erg in de smaak.
Een dierenartsenpraktijk sluit mooi aan bij de katjes in de set. Het is leuk dat ze er ook echt een rollenspel mee kunnen doen.
Mama is dan weer super fan van de compactheid van deze set! Alles is netjes inklapbaar en de stiften hebben een eigen plekje. Dit maakt het speelgoed ook handig voor op verplaatsing te gaan!
De creativiteit vinden wij natuurlijk ook geweldig! Hoe kan het ook anders! 😉

washimals meenemen

De prijs valt ook reuze mee, dit is zowat het budget voor een kinderfeestje bij de meeste gezinnen schat ik in!

Lees ook: Globbles van Crayola

Lees ook: zelf stiften maken

 

 

 

 

9 Replies to “Washimal dierenartspraktijk van Crayola”

  1. haha wat grappig. Dit kende ik nog niet. Maar we zijn dan ook al even uit de “kinderspeelgoed’. Dit is trouwens echt iets wat ik als kind zou moeten hebben 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.