Waarop je Ugly Dolls moet gaan kijken met je kinderen

Waarop je Ugly Dolls moet gaan kijken met je kinderen

De titel Ugly Dolls heb ik nooit ‘echt’ gepast gevonden bij deze film, die vanaf vandaag in de cinema te zien is! Die poppetjes zijn toch zo schattig als wat zeg! Maar het zijn natuurlijk geen ‘perfecte’ speelgoedjes en daar gaat het hele verhaal dan ook over!

Moxy is top!

Het hoofpersonage van de film Ugly dolls is Moxy. Het roze, niet zo perfecte popje, droomt elke dag opnieuw dat ze haar kind zal ontmoeten. Ze woont met alle andere ‘niet perfecte’ poppen in Ugly ville. Moxy is ondernemend en is een echt volhouder met een groeimindset! Zeer mooi om te zien!

Ugly dolls op uitstap naar Perfection

Als Moxy het wachten op haar kind om meet te spelen beu is, gaat ze op onderzoek uit met haar beste vrienden. Zo komt ze terecht in ‘Perfection’. De plaats waar perfecte poppen moeten tonen hoe perfect ze zijn voor ze naar de mensenwereld mogen.
Als lelijke poppen in hun perfecte wereld komen, zijn de ‘mooie’ poppen eerst wat afhoudend. Uiteindelijk mogen de lelijke poppen van Lou, de leider, bewijzen dat ze het waard zijn. Maar ze worden op alle manieren tegengewerkt!

Die mooie pop is zo lelijk, mama!

Awel ja, de mooie blonde adonis die de leider is van Perfectie, is helemaal niet zo mooi aan de binnenkant! Het was wel erg fijn om te horen dat mijn kinderen dat echt wel door hadden.

Ugly dolls en muziek

De hele film is overgoten met super mooie liedjes met inhoud. Ik denk dat de soundtrack wel eens een echte hit zouden kunnen worden!

De boodschap

De boodschap is natuurlijk voorspelbaar. Het is de binnenkant die telt! Je kan nog zo mooi zijn, als je mensen slecht behandelt ben je lelijk!
En wat je voor anderen kan betekenen heeft ook niets te maken met je buitenkant. Die boodschap is echt wel duidelijk voor kinderen die Ugly Dolls zijn gaan kijken!

Traantjes

Mijn gevoelige kinderen en ik zaten met tranen in onze ogen op het einde. Ik ga niets verklappen, maar wat was het ontroerend! Vergeet dus je zakdoek niet!

Ugly Dolls Yay or Nay?

Deze film is een muzikale film met een mooie boodschap. De kinderen vonden hem geweldig en hij raakte zeker een gevoelige snaar. De poppen zijn super cute. De groeimindset en het doorzettingsvermogen van Moxy zijn ook top!
Deze mag je dus zeker op je lijstje zetten om eens te kijken!

Lees ook: gezinsfilms die je moet zien deze zomer. 

Stemmen voor Ugly Dolls – Vlaamse versie:

Tinne Oltmans neemt de stem van hoofdpersonage Moxy voor haar rekening. Rapper Zwangere Guy maakt als Ugly Dog zijn filmdebuut en daarnaast kruipen ook Maureen Vanherberghen (Mandy), Gio Kemper (Nolan), Michiel De Meyer (Lou), Elindo Avastia (Oliver), Sien Wynants(Wage), Jan Van Looveren (Ox), Sven De Ridder (Lucky), Céline Verbeeck (Tuesday) en David Dermez (Babbo) in de huid van een Ugly Doll.

In de originele versie zijn de stemmen van onder andere Kelly Clarkson, Pitbull, Ice-T, Nick Jonas, Janelle Monáe en Emma Roberts te horen.

 

Welke film zagen jullie de laatste tijd en is echt de moeite?

Take care en tot snel,

Liefs Ilse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.