Waarom je Angry Birds 2 moet gaan kijken?

Waarom je Angry Birds 2 moet gaan kijken?

Vanaf vandaag kan je de sequel van Angry birds gaan kijken in de zalen in België. Wij waren aanwezig op de Première, vorige zaterdag in Kinepolis Antwerpen. We zaten in een grote zaal met heel wat bekende namen, want de stemmencast was ook aanwezig! We waren sowieso erg nieuwsgierig naar Angry Birds 2, want we hadden al een trailer gezien en die smaakte naar meer. Maar wat vonden we nu van de film en waarom zo je hem wel of niet moeten gaan bekijken?

De Vlaamse stemmencast van Angry Birds 2

Stijn Colle, Sven De Ridder, Britt van Der Borght, Sieg De Donker en Alex Agnew kregen de belangrijkste stemmetjes voor hun rekening. Alex speelt het varken met de baard, trouwens. Past het of past het niet? 😉

Angry birds 2 première

Het verhaal van Angry Birds 2

Vogel eiland en varkenseiland blijven nog steeds aanvallen op elkaar uitvoeren. Het is er zowat dagelijkse kost. Tot er opeens ijsballen uit de lucht vallen die van geen enkel van hun eilanden komt! Vogels en varkens besluiten (uiteindelijk) dat ze best moeten samenwerken. De varkens hebben al gezien dat de ijsballen van een eiland vol ijs worden afgeschoten. Samen met de vogels gaan ze in de aanval!

Een super grappige film!

Het is lang geleden dat ik zo hard gelachen heb met een film! De tranen stonden gewoon in mijn ogen van het lachen en ik moest mijn zoon ook vragen om een beetje stiller te lachen! 😉 Echt, als je nog eens goed wil lachen, moet je zeker gaan kijken!

Mooi verhaal

Naast grappig bevat het verhaal ook romantiek en actie. Red is in deze film trouwens ook enorm bang om zijn heldenstatus kwijt te raken en wil alles alleen doen. Maar is dat wel de juiste optie als je een heel team hebt waar je op kan rekenen? Er zit dus ook een boodschap in!

Het hoogbegaafde meisje

Eén van de hoofdrollen is weggelegd voor Silver. Ze is een super toffe meid en vooral ze is een hoogbegaafd meisje dat cool is. Ze heeft geen stereotype bril en je ziet haar denksprongen in beeld gebracht. We waren echt super blij met hoe deze slimme dame in beeld werd gebracht!

Angry Birds 2: YAY or NAY?

YAY! YAY! YAY!
Grappig, mooi in beeld gebracht en een sterke vrouwelijke rol voor een slimme meid! Wij zijn fan!

Lees ook onze andere film reviews.

 

Dus, waar wacht je nog op? Naar de bioscoop voor Angry Birds 2!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.