Sweakers zwemsokken – veiligheid aan het zwembad

Sweakers zwemsokken – veiligheid aan het zwembad

Je kent het vast wel! Aan het zwembad moet je honderd keer zeggen: “Niet lopen, je kan uitglijden!” Want langs het zwembad kan het echt super glad zijn. Dat wil dus ook zeggen dat het héél gevaarlijk kan zijn, want een ongeluk is echt zo gebeurd! Want val maar eens op je hoofd op die manier! Gelukkig heeft Ockyz daar een geweldige oplossing voor gevonden: Sweakers!

Wat zijn Sweakers dan?

Als je wel eens in Center parcs gaat zwemmen, dan heb je ze vast en zeker al eens gezien. Flashy sokken waar je tenen uit komen piepen, met een anti-sliplaag aan de onderkant.
Deze zwemsokken zorgen ervoor dat je veilig langs het zwembad kan lopen en niet zal uitglijden over de natte plekken langs de rand van het zwembad.

Fashion of safety

Ik zag hier en daar een aantal reacties op de sweakers die niet zo positief waren in de trend van: “Zo iets belachelijk! Dat doet mijn kind niet aan!”
Nu, mijn kinderen zien dat zo dus niet en ik ook niet! De sokken hebben super toffe trendy kleurtjes en ze zijn oprecht fier op hun zwemschoenen! Dat bleek toen ik mijn dochter plezier zag maken in bad met haar zwemsokken aan! Hahahaha – oeps! Ik heb haar toch maar gevraagd van altijd eerst haar voetjes te wassen voor ze deze stunt nog eens zou uithalen!

Bovendien gaat veiligheid in mijn ogen echt wel boven fashion! Een fietshelm is ook niet zo geweldig hip volgens de meeste mensen, maar mijn kinderen fietsen NIET zonder helm!
Vorig jaar heeft een tante van een collega een val gemaakt met haar fiets, is op haar hoofd gevallen en lag in coma. Dan is die helm in één keer niet meer zo’n probleem! Van mij mogen ze die helm verplichten, geen gedoe meer! En er zijn super mooie helmen op de markt!

Zo zie ik de sweakers ook een beetje, zoals een fietshelm! Ze zorgen voor veiligheid en dat gaat echt boven alles!

Sweakers

Sweakers aantrekken

Er zit een duidelijke handlleiding bij de sokken. Ook voor kinderen is die super duidelijk.  Stap voor stap de fotootjes volgen en je hebt ze meteen goed aan!

Voordelen

  • Veiligheid – de zwemsokken met anti-slip zorgen ervoor dat je niet gaat uitglijden naast het zwembad.
  • Ze zijn in Europa gemaakt! Ze hebben dus geen super lange weg te volgen en dus ook minder vervuiling in de lucht.
  • Aangezien er in zwembaden ook wel wat voetschimmels op te doen zijn, zijn deze ook daar een hulpmiddel voor. De schimmels komen niet rechtstreeks tot aan de huid van diegene die de anti-slip sokken draagt!

Nadeel:

  • Ze worden ooit te klein! 😉 Uiteraard kan je ze echt wel een tijdje dragen, maar de voeten van kinderen groeien nu eenmaal. Op het onderstaande filmpje zie je de eerste test van onze sweakers in de douche een paar jaar geleden. Ondertussen zijn deze te klein en hebben we nieuwe in huis, voor alle kindervoetjes!

Het filmpje: ze mochten eens gek doen in de douche:

Overweeg je een aankoop:

Win

Wil jij ook zo een super leuk paar voor jouw kind? Doe dan mee met de win-actie!

  • reageer onder deze blogpost met een geldig e-mail adres
  • Volg Ockyz op instagram
  • Like Ockyz op facebook 
  • Tag onder de foto van de sweakers op instagram twee vrienden waarvan de kinderen deze zwemsokken ook kunnen gebruiken!
  • De winnaar maken we bekend op 18 mei en wordt gekozen uit deelnemers op de blog en op instagram. Reactie op instagram en op de blog geven dan ook een dubbele kans. – Lotte van Breukelen, stuur je me een mailtje? De winnaar via de nieuwsbrief is ook op de hoogte gebracht!

Succes

Ilse

Wij maken gebruik van affiliate links in dit artikel. Dat wil zeggen dat als jullie tot aankoop overgaan via deze link, dat wij dan een kleine commissie krijgen. Jullie betalen uiteraard niets extra, maar wij worden wel beloond om jullie te tonen waar je de aankoop kan doen.

14 Replies to “Sweakers zwemsokken – veiligheid aan het zwembad”

  1. Ik maak graag kans. Onze zoon is al eens hard op zn hoofd gevallen in het zwembad. Deze lijken me ideaal zeg. Dan kan ik ook eens rustig zwemmen of zitten in het zwembad 🙂

  2. Wat een leuke actie!! Met een zoontje die dol enthousiast is al we gaan zwemmen en alle kanten op rent is dit zeker een nodige accesoires!! Wat zou me dit een stuk geruster stellen zeg!

  3. Wauw wat zou die ideaal zijn voor die wildebras van mij❤️ Ik doe heel graag mee voor deze super prijs!

  4. Ik doe heel graag mee voor mijn zoon. Super handig en veilig! Dat komt goed uit voor een jongetje die het zwembad best wel spannend vind.

  5. Die zouden ideaal zijn voor Oz!! En inderdaad, lekker belangrijk hoe ze er uit zien. Ik ben altijd bang dat hij uitglijdt met rennen. Dus zou ze hem meteen aan trekken. Ik doe graag mee!

  6. Graag! Ik wilde ze eigenlijk aan gaan schaffen. Over een paar weken zitten wij op Ameland. Onze camping heeft een zwembad waar we veel gebruik van zullen maken. Uit enthousiasme wil ons zoontje nogal eens hard gaan rennen, we willen natuurlijk geen ongelukken. Deze sweakers winnen zou nog beter zijn, kunnen we de kinderen deze vakantie trakteren op een extra ijsje.

  7. Mijn zoontje is een echte brokkenpiloot 😉 uitglijden komt regelmatig voor. Dit kan hij bij het zwemmen dus goed gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.