Squla puzzelboekjes voor de zomer + winactie

Squla puzzelboekjes voor de zomer + winactie

Als je Squla al kent, dan weet je dat zij erg goed zijn in leuke manieren bedenken om spelend te leren. Ze hebben een super leuk online platform en een app waar kinderen leerstof van de basisschool kunnen inoefenen. Er zijn ook Squla puzzelboekjes voor de zomer uitgekomen.

Oefenen in de zomer?

Moet dat nu? Oefenen in de zomer?
Wel ik ben daar wel grote voorstander van als het op een speelse manier kan en als er geen pushen bij te pas komt! Dit schooljaar was het dan ook wel een héél bijzonder jaar. En voor een aantal kinderen is er toch wel wat achterstand weg te werken. Het is dan wel heel fijn als dat kan zonder dat ze echt door hebben dat ze schoolwerk aan het doen zijn en als het behapbaar blijft. De Squla puzzelboekjes zijn zowel behapbaar als leuk! Ideaal dus om toch even rond te laten slingeren in de speelhoek of mee te nemen op vakantie.

Squla puzzelboekjes voor de zomer

Squla zomerboek

Het zomerboek is voor kinderen vanaf zes jaar. Het boek zit vol met puzzelpret: puzzels, weetjes, spelletjes, kleurplaten, quizzen en veel meer. Q van sQula neemt de kinderen mee door de zomer. Want de zomer dat is natuurlijk buiten spelen, uitstapjes maken en zo meer. Maar Q zegt dat het ook wel eens kan regenen en ja, daar heeft hij natuurlijk wel héél erg gelijk in! Dus als er dan eens een momentje is dat de kinderen zich vervelen of dat het slecht weer is, dan is hij er met het squla zomerboek om daarmee te helpen.

In het zomerboek vind je onder andere woordzoekers en invulteksten. Er zijn cijfers verstopt in tekstjes of er zijn rekenpuzzels waarbij met logisch denken de juiste getallen moeten worden ingevuld. Ook codes kraken of getallen verbinden staat erin.
De kleurenbingo voor in de auto is ook super leuk. Al denk ik dat een paarse hoed misschien niet zo gemakkelijk te spotten is vanuit de auto?!

Er zit een grote variatie in het zomerboek. Er zijn activiteiten die onze vijfjarige al kan en er zijn er ook die onze negenjarige nog leuk zal vinden. Voor elk wat wils dus!

Dit boek kost 6,95 Euro en is te koop in de tijdschriftenhandel die denksport in hun rekken hebben liggen. Online kopen kan natuurlijk ook in de webshop van denksport zelf.

squla zomerboek

Squla puzzelboek: Spelend lezen en rekenen

(van groep 3 tot en met vijf – van eerste tot 3de leerjaar)

Dit puzzelboekje is compact en bevat heel wat leuke activiteiten.
Het leuke is dat je ook gewoon blaadjes uit kan scheuren. Dat is fijn als je meerdere kinderen een puzzel wil laten doen bijvoorbeeld.
Ook in het scheurboekje zit een grote variatie aan puzzels: woordzoekers, anagrammen, maaltafels, rijmen, legpuzzels, woordslangen, tellen, rebussen, …

Ook hier een super leuke om mee te nemen op vakantie en om spelend bezig te zijn met de leerstof!

Spelend lezen en rekenen koop je voor 6,25 Euro ook in de webshop van denksport of bij de tijdschriften handel.

squla puzzelboekjes

 

 

Winactie

Wil jij graag deze twee Squla puzzelboekjes ontvangen? Doe dan mee aan deze winactie. Wat moet je doen?

 • Reageer met een geldig e-mail adres op dit artikel.
 • Een reactie op facebook is een extra kans.
 • Kreanimo volgen op instagram en reageren is ook een extra kans.
 • Op 20 juni 2020 krijgt de winnaar bericht van ons. Deze heeft 48 uur om te reageren voor we contact opnemen met iemand anders.

 

 

50 Replies to “Squla puzzelboekjes voor de zomer + winactie”

 1. Wat superleuk voor in de vakantie voor de jongste 2 hier. Fijn om dan toch spelenderwijs te kunnen oefenen!

 2. Oh, dat zou wel een goede manier zijn om mijn 7jarige zoon aan het werk te houden.
  En mijn 4 jarige zoon mee te laten kijken, want zo iets is wel enorm interessant!
  Hier zouden ze er blij mee zijn!

 3. Geweldig voor mijn zoon! Hij was erg fan van squla 😍; dat was echt onze redding tijdens de lock down. Dus dit zal hier zeker in de smaak vallen. Fantastisch voor op vakantie!

 4. Mijn 7-jarige heeft voor het begin van de grote vakantie haar vakantieboek altijd al volledig ingevuld. Nu ze zelf kan lezen wat ze moet doen, gazt het nog erger zijn, vrees ik. 😉 Dus dit is heel erg welkom!

 5. Mag ik meedoen vanuit noorwegen? Ik heb een skolestarter in augustus en het nederlandstalige boekjesaanbod is hier best beperkt xD

 6. Oh zou heel leuk zijn voor de 8 jarige zoon deze zomer. Heeft sowieso extra uitdaging nodig of hij verveelt zich snel. Vorige zomer ook zo boekje gekocht en dat was een succes!

 7. Mijn zoontje vindt doeboeken en puzzelboekjes sinds kort erg leuk. Met deze boekjes komen we de vakantie wel door! Kan hij net als mama puzzelen.

 8. Door alle corona ellende is onze kleindochter toch een stukje achter geraakt. Wat zou het leuk zijn als ze komt logeren dat ze ongemerkt leuk een puzzeltje kan doen en toch lekker haar achterstand bijwerken

 9. Squla op de tablet is leuk maar in de zomer niet zo handig buiten; dus deze puzzelboekjes zijn echt heel leuk voor tijdens de vakantie; lekker in het zonnetje.

 10. Heel erg leuk. Doe graag voor Daan (9 jaar) en Stijn (bijna 8 jaar) mee. We hebben Squla op de ipad, maar dit is zeker zo leuk! 🙂 (eens een keer geen ipad in de hand)

 11. Hele leuke prijs winactie. Ideaal voor op vakantie of voor onderweg in de auto, tenminste als we met de hele corona tijd wel op vakantie gaan. Maar ook superleuk als we thuis blijven om lekker thuis te maken, in het park of aan het strand. Ik weet zeker dat ons zoontje dit heel erg leuk zou vinden.

 12. Wat zien die boekjes er leuk uit! Ik maak graag kans voor de dochters van mijn beste vriend, die zijn dol op dit soort dingen!

 13. Dit is nog eens leuk, een doe boek. Heerlijk want je kunt er samen van genieten. Samen spelen, samen leren. Mooie ontspanning ook. Hier doen we graag voor mee.

 14. Het verjaardagsfeestje van kleuter kon door corona niet doorgaan, anders had ik zo’n boekje als tip gegeven aan het bezoek. Ze lijken me leuk en leerzaam. Ik maak dus graag kans!

 15. Ik zou het heel fijn vijven onze dochter gaat naar groep 3 en ze houdt heel erg van lezen schrijven rekenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.