Picture log – de wekelijkse afspraak met mijn foto’s!

Picture log – de wekelijkse afspraak met mijn foto’s!

Het is dinsdag, de dag waarop ik mijn voorbije week in fotootjes van instagram wat meer uit de doeken doe voor jou. Zo een reeks foto’s noemen ze op een blog een Plog of picture log. Een aantal jaren geleden was dat in, dus nu doe ik het ook, schromelijk te laat, maar ik vind het wel leuk om te doen en ik hoor van velen dat ze het tof vinden om alle foto’s even te zien, want met het algoritme van instagram, missen er sommigen toch wel hier en daar wat!

Het was weer een drukke week, het einde van het schooljaar is in zicht, dat brengt altijd wel wat stress mee. Persoonlijk zitten er ook wat veranderingen in de lucht op heel wat vlakken, onder andere de blog en op zo’n momenten ben ik dus echt een stress konijn. Ik ben gek op avontuur, zolang er ook maar een stuk basis standvastigheid bij is en dat zal de komende tijd een beetje gaan veranderen…

Het hele privacy gebeuren moest ook in orde gemaakt, daar hebben jullie normaal weinig tot niets van gemerkt bij mij, maar Jezus wat een “spam” en echt OVERAL! Op school en op de school van mijn kinderen, in mijn mailbox! Te gek voor woorden! 😉
Maar ik dwaal een beetje af geloof ik! Hier komen de foto’s… euhm

De picture log dus!

Ons zoontje mocht een nieuwe pet kiezen, want die van vorig jaar was echt wel helemaal te klein geworden. Hij ging voor deze flashy R2D2 pet! Opvallen doet hij wel!

Ik heb een hele mooie hangstoel gekregen voor mijn moederdag, maar ik had er nog maar weinig in kunnen zitten. Eerst was er een bout te kort geleverd, toen regende het de hele tijd en daarna was de stoel telkens bezet door de kinderen… tja! Who can blame them?! 😉

Deze foto maakte mijn collega op de open dag in het atelier waar ik lesgeef. En ik wilde hem even delen! 🙂

Vorig jaar op 25 mei deed Warre zijn eerste communie en zijn we met een Urbex fotografe op pad geweest naar een oude bus. Bij deze foto zie je een zwembad midden in een bus. Wat zijn ze trouwens weer groot geworden ten opzichte van een jaar geleden! Volgend jaar is het de beurt aan Inthe om haar communie te doen. Ze kijkt er nu al naar uit!

Lees ook: urbex communie shoot

Lees ook: Urbex fotografie

Deze foto heeft mijn man gemaakt bij de kinderboerderij van Sneek waar een mini pontje op het meer was. De kinderen konden het eigenlijk helemaal zelf!

 

Mijn oprit staat nu vol klaprozen. Nog even, want normaal heb ik dit weekend een aangelegde nieuwe oprit. We hebben onze coniferen haag laten weghalen en ik verschrok nogal van wat een ruimte die dingen in hadden genomen! De kinderen kunnen straks gewoon fietsen op de oprit, zoveel ruimte!

Ik ben nog steeds heel blij met mijn nieuwe smartphone en dan vooral ook de camera die erop zit! Deze foto van Leni maakte ik toen haar  haartjes weer helemaal in de war zaten. Ik kan haar kapsel twintig keer op orde brengen, het heeft totaal geen zin! hahaha!

De afspraak voor de oogarts voor Leni ligt ook vast ondertussen! Inthe, hier op de foto, zal dan de enige zijn zonder bril bij ons in het gezin! Gelukkig zin er appjes hè! ;

En dan hebben we de regenbooglamp van het artikel van gisteren nog… Tof toch, dat Leni nu haar eigen regenboog kan toveren!

Dat was de picture log van deze week! Hopelijk zie ik je volgende week weer terug!

Take care en tot snel

Ilse

One Reply to “Picture log – de wekelijkse afspraak met mijn foto’s!”

  1. Leuke fotos! Leuk om weer eens een dinstagram te kijken. Ik vind juist de foto van Leni erg mooi. het haar door de war staat best wel stoer, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.