Opvallende tas met veel kleur? Dat is De kunstboer!

Opvallende tas met veel kleur? Dat is De kunstboer!

Op instagram deelde ik vlak na het kennis event blogger by nature een foto van de inhoud van de goodiebag! De allermeeste reacties en vragen kreeg ik van die opvallende tas met de zwanen erop. Wat mooi! Wat bijzonder! Door zijn felle kleuren en prachtige print, viel de tas inderdaad ook op! De meisjes wilden het tasje beiden wel gebruiken ‘om bij oma te gaan logeren!’. Tja dat heb je, kinderen vinden een opvallende tas met veel kleur vaak ge-wel-dig! Ik had nog nooit van het merk de kunstboer gehoord. Best vreemd eigenlijk, want ik hou wel van ‘eens iets anders’ en ik ging dus op onderzoek uit!

De kunstboer is Nederlands

Love your designers zeggen ze ooit! Wel dit is dus van dichtbij. Oké, het is van over de grens! Maar ik woon zo dicht bij die grens dat ik ze bijna kan aanraken! 😉
Ik vind dat ik dus mag zeggen dat dit merk ‘van bij ons’ is! Altijd goed, toch?!
Ik surfte naar de website van de Kunstboer en werd er meteen vrolijk van! Zoveel leuke, kleurrijke spullen. Niet alleen een opvallende tas, maar ook super toffe kinderkleding is te vinden in hun webshop! Dit moesten de kinderen vast super leuk vinden!

Eerste leerjaar – opvallende tas voor sportkleding.

De middelste gaat hier naar het eerste leerjaar. Ik vind dat echt mega spannend, want daar is het voor onze zoon toen een beetje beginnen fout lopen. Maar ik geloof in haar en ik verwacht minder problemen!
Ze koos al een schooltas en ze had dus nog een turnzak (gymtas voor de Nederlandse lezers 😉 ) nodig. Wat ik zelf vroeger enorm vervelend vond is dat er soms wel tien dezelfde tassen aan de kapstokken in de gang van de klas hingen. ‘Welke is nu de mijne dan?’
Wel als je voor een opvallende tas kiest, dan heb je dat probleem dus niet! Dan vind je de jouwe gewoon als eerste!

Ik liet haar de tassen van De Kunstboer zien en de keuze was echt super snel gemaakt hoor! Er zat namelijk een eenhoorn tussen! Hahahaha
Nu moet ik ook wel zeggen dat het kleurtje van die tas mij ook heel erg aansprak.

Het doosje met de opvallende tas

Ah wat hou ik ervan als mensen eraan denken om de postbode te bedanken!
“Hey, mister postman, you made somebody very happy today” spreekt een grappige vos met grote ogen de postbode toe vanaf de doos!

En wat had die vos gelijk zeg!

Zie haar stralen! 🙂
De tas is onderaan trouwens goed verstevigd. Moest je er iets anders in willen doen dan een T-shirt, short en sportshoenen!

Iets anders dan de rest?

Wil je dus eens iets anders, iets kleurrijks, iets vrolijks? Ga dan zeker eens kijken bij het merk De Kunstboer. Ze hebben een eigen website, maar ik kwam hun producten ook al in andere webshops tegen!

Wij zijn in ieder geval helemaal fan! 🙂

Take care en tot snel

Liefs Ilse

 

Dit artikel mochten we kiezen uit de webshop van De Kunstboer in ruil voor onze eerlijke menig in een artikel. 

 

15 Replies to “Opvallende tas met veel kleur? Dat is De kunstboer!”

  1. Leuke vrolijke tassen, inderdaad! En die eenhoorn-tas is geweldig 🙂 Fijn dat hij niet zuurstokroze is (daar heb ik een beetje een hekel aan). 😛

  2. Ik kan zo voor dergelijke tassen vallen! Maar ik probeer het wat rustiger te houden tegenwoordig op tassengebied, omdat mijn kleding soms ook al best felgekleurd en bont is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.