Mini winkelkar van flying Tiger. Wat doe je ermee?

Mini winkelkar van flying Tiger. Wat doe je ermee?

Hebben jullie dat ook ooit? Je koopt iets omdat het zo schattig, grappig, leuk is … en dan kom je thuis en dan denk je: “Wat moet ik daar nu mee doen?”
Dat had ik dus met de mini winkelkar van Flying Tiger. Ik vond hem nog steeds leuk, maar Marie Kondo zou boos op me zijn denk ik! Hahahahahaha

Wat zou jij er mee doen?

Ik vroeg op instagram en facebook aan mijn volgers wat zij met de mini winkelkar zouden doen of gedaan hadden en ik kreeg super veel reactie. Er waren super leuke voorstellen bij!
Omdat ze zo leuk waren besliste ik om de verschillende mogelijkheden te ‘testen’ en ze te fotograferen en dat werd deze mini winkelkar fotoreportage. Kijken jullie mee naar jullie eigen voorstellen?:

Mini winkelkar opties:

De pennenhouder

Zelf zei ik al dat ik het wel een leuk pennenbakje vond voor op de bureau. Ook omdat ik het in de winkel eigenlijk zo had zien staan. Maar ik heb al een pennenbakje… Dus ik moet de oude pennenbak op pensioen sturen en de mini winkelkar in de plaats zetten. Of ik zoek een andere manier om het ding te gebruiken.

Als houder voor sponsje en vaatdoek op het aanrecht

Op het aanrecht met een sponsje en een vaatdoek kreeg ik van Brigitte als voorstel! Super tof idee, echt waar!
Maar de plaats om de vaatdoek tussen te duwen is vrij smal. Ik ga me daar mateloos in ergeren, dat heb ik al gezien. Dus die gaat het ook niet worden!

Een tandenborstelhoudertje

Een tandenborstelwagentje! Yes, dat vond ik ook een super idee!

Een haakpen houder (mijn eigen idee)

De pennen kunnen natuurlijk ook vervangen worden door haaknaalden… je bent een haker of je bent het niet! Maar ik heb mijn haakspullen in een grote dekenkist zitten en daar zit ook een etui met mijn haaknaalden in. Dus nee, dit gaat het ook niet worden!

Een tandenstoker houder

Tandenstoker zouden door de gaatjes vallen, dus ik zetten het doosje met tandenstoker erin. Maar om de één of andere reden vond ik dat niet mooi! Ligt dat nu aan mij?

Een karretje vol lekkers!

Dik tegen de weegschaal in: M&Ms in het winkelkarretjes op mijn bureau. Pfff de verleiding! 😉

Op te tafel om dingen te ‘vervoeren’

Nog een geweldig voorstel was om een pepervaatje en een zoutvaatje in de mini winkelkar te zetten en ze op de tafel vooruit te duwen in de kar, indien nodig. Helaas zijn mijn peper-en zoutvat iets te groot om samen in de kar te passen. Ten minste ze zijn te groot om samen netjes in de kar te passen. Dus nee, deze gaat het ook niet worden.

Plantenhoudertje

Mijn kleine plantje lijkt wel een mega-plant op deze manier! Maar de originele plaats is toch leuker

Er was ook een lezer die zei dat ze de mini winkelkar als fruitmandje gebruikte. Mijn versie kan juist één peer of één citroen vervoeren… Maar het ziet er wel leuk uit!

Een sleutelkarretje

 

Paddington hangt al jaren aan mijn sleutelbos. Ik legde mijn sleutels in het karretje. Ziet er ook leuk uit en als ik mezelf niet eindelijk had aangeleerd om die sleutelbos netjes aan het haakje te hangen, zou ik dit misschien wel overwegen! Voor ik het vergeet, hang ik de bos dus even snel terug op ‘zijn plekje’!

Pinspiratie voor later:

mini winkelkar

Wat zou jij met de mini winkelkar doen? Staat je optie er al tussen of heb je nog een super aanvulling?

Of denk je misschien gewoon van ter voren langer na voor je een impuls aankoop doet zoals ik?! 😉
Hahahaha

Take care en tot morgen!
liefs Ilse

Dit is ook post 20/40 van 40 dagen bloggen. 

 

10 Replies to “Mini winkelkar van flying Tiger. Wat doe je ermee?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.