L.O.L surprise winter disco editie

L.O.L surprise winter disco editie

De L.O.L verzamelwoede is nog niet meteen aan zijn einde! Zolang de makers nieuwe variaties en ideeën blijven toevoegen, kunnen we nog wel even verder met het sparen van de kleine popjes met hun grote ogen en glitterpakjes! Voor deze winter hebben ze een geweldige winter disco editie reeks gemaakt!

L.O.L. surprise winter disco Luxe poppenhuis

Om de nieuwe popjes ook een leuk dak boven hun hoofd te geven, werd er een heus luxe chalet gemaakt. En als ze zeggen luxe, dan bedoelen ze dat ook heus! Het winter disco chalet is volledig uit hout en heeft super toffe features die uren speelplezier zullen garanderen voor de L.O.L fans!
Er is onder meer een schoorsteen waar piepschuim sneeuw uit kan komen vallen, een schaatsbaan (eventueel met echt ijs!), een hot tub en een werkende skilift. Lampjes en een glijbaan, het chalet is echt helemaal af!
Het huis heeft zes kamers en drie verdiepingen.

L.O.L. surprise glitter globe

De glitterglobe is een prachtige ijsbal waar acht verrassingen in zitten. Het popje kan in de bal worden gezet en dan is het een display. In de bal kan je water doen. De glitters in de wand zorgen er dan voor dat de naam ‘glitter globe’ perfect past bij deze verrassing.

winter disco LOL
Wij hebben Tinsel (eerste op de tweede rij.) En Sleigh Babe (tweede rij de laatste, die met haar kerstvrouw pakje)

L.O.L. surprises fluffy pets

De diertjes zijn voor de winter disco editie extra warm! Ze hebben verschillende plak vacht voor als ze buiten moeten in de sneeuw.
De bol van de fluffy pets klikt op die van de glitter globe popjes!

L.O.L. Surprise Bal Lil Sisters and Lil Pets – Minipop

De favorietjes van de meisjes hier zijn wel de hele kleine popjes. De bal van deze mini zusjes klikt ook weer op die van de fluffy pets. Bij deze bal is het vooral spannend of het een popje of een diertje is!

Stapelen tot je een sneeuwman hebt

De glitterglobe, de bal van de fluffy pets en de bal van de lils klikken op elkaar tot je een sneeuwman hebt:

 

Met de stickertjes geef je de sneeuwman ook een gezichtje.

Glamper camper

Wil je dat je popjes ook op vakantie kunnen gaan? Dat doe je dat in stijl met de glamper camper!

Winter Disco Event

Om de lancering van de winter disco collectie te vieren, werden we uitgenodigd om kennis te komen maken met de nieuwe producten. We kregen er freaky shakes, mochten schaatsen en kregen unboxing speelgoedjes mee! Het was een prachtige setting om de nieuwe collectie te leren kennen!

winter disco chalet
Onder de indruk van het bubbelbad en de schaatsbaan. Het is hun droomhuis voor hun popjes thuis denk ik ! hahaha!

 

Wat vinden wij van de winter disco editie?

Dat mijn dames fan zijn van de popjes is echt geen geheim. Ook deze collectie kunnen ze dus wel smaken. Iets met de gedurfde outfits met ‘lots of glitter’ moet het doen denk ik! De chalet is hun droomhuis geworden geloof ik! 😉

Lees ook de L.O.L surprise hairgoals

Het event was geweldig. De prachtige locatie van het Leopoldpark in Oostende met de schaatsbaan op de kerstmarkt maakte het helemaal af. Het ontvangst was geweldig. Dikke duim voor de organisatie!

Ikzelf vind de creativiteit van de ontwerpers top! Wie bedenkt nu een “echte” ijsbaan bij een poppenhuis?

Het enige wat ik jammer blijf vinden, al vanaf het begin van de rage, is dat het zoveel afval over laat. Ja, het is een verrassing en ja de meisjes zijn er blij mee.
Maar dat plastic steekt mij dan wel tegen. Misschien dat ze daar ook nog iets op kunnen bedenken? Want met zoveel creativiteit, geloof ik vast dat daar ook een oplossing voor bestaat! 😉

 

Q: Heb jij L.O.L fans in huis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.