Hemd, Polo of T-shirt? Wat draagt een man het liefst?

Hemd, Polo of T-shirt? Wat draagt een man het liefst?

Er zijn mannen die elke dag in een hemd moeten lopen voor hun job. Anderen kiezen er zelf voor om dat te doen. Er zijn ook mannen die liever alle dagen in een T-shirt lopen met zo een gekke tekst erop, zoals die van mij! Maar eerlijk is eerlijk, een man strak in het pak… dames dat doet je toch wel wat! Wat draagt een man het liefst? Wat draagt jouw man het liefst? Ik dacht daar lang zelf een antwoord op te kunnen geven voor die van mij in ieder geval! Maar de ontmoeting met Hemdvoorhem vorige week op het event dat ik bezocht, zorgde ervoor dat ik mijn mening moest bijschaven!

Blogger by nature

Vorige week ging ik naar het kennis event Blogger by Nature. We kregen daar heel veel leerrijke informatie over technische kantjes van bloggen. Er was echter ook een netwerkplein met een heel aantal bedrijven die vaker met bloggers samenwerken. Ook hemdvoorhem stond er. Ik zei meteen tegen Sylvia van A lovely adventure, die met me mee liep, dat het echt niet bij mijn blog paste. Mijn man is geen hemden drager.
We kregen echter wel een prachtige doos mee. De vertegenwoordiger zei: “Het is een cadeautje voor jou!”.

hemd voor hem

Hoe tof! Een hemd voor mij? Nieuwsgierig als ik ben opende ik tijdens de pauze de doos. Ohhhh, geen hemd! Maar wel een paar heel leuke verrassingen! En als die mooie cadeautjes dan nog zo mooi verpakt zitten, dan gaat je hartje wel sneller slaan, natuurlijk!

hemdvoorhem goodiebox

Draagt een man liever een hemd of een T-shirt?

Mijn man is er zo één die met een T-shirt en sandalen naar een board-meeting durft te vertrekken. Meestal staat er dan nog een ‘geeky’ tekst op zoals “Programmer: someone who solves a problem you didn’t even know excisted”.

Een hemd had hij wel aan op onze trouw! En naar een feest gaat hij tegenwoordig ook ik hemd.
Eigenlijk draagt hij veel vaker een hemd dan dat ik eigenlijk besefte.
Een mooie tussenweg is een polo! Netjes, maar toch ook iets meer casual dan een hemd.  Ook die hangen er verschillende in zijn kast.

Ergens zat er nog steeds een beeld van mijn vriendje van 22 in mijn hoofd geloof ik, want hoewel ik meteen de conclusie trok dat hemden niets voor mijn man zijn, is dat helemaal niet zo. Zijn kast is nu, als volwassen man en papa, toch wel wat gevarieerder.  Meteen schoot me ook te binnen dat hij op beurzen telkens netjes in hemd of polo is verschenen. Ik denk dat ik mijn beeld over mijn eigen man moet gaan bijstellen! Hahahaha

Mijn man draagt dus echt wel graag gewone T-shirts en gekke opschriften. Maar met feestjes, bij klanten of op beurzen draagt  hij echt wel hemden en polo’s. Laten we zeggen dat hij heeft bijgeleerd! 😉

Hemdvoorhem webshop

Na het openen van de goodiebox besefte ik ook dat de webshop hemdvoorhem.nl ook veel meer verkoopt dan hemden. De Calvin Klein Parfum in de doos vertelde me dat er ook geurtjes worden verkocht! De happy socks, die ik trouwens geweldig vind met die bliksemschichten erop, worden ook daar verkocht. En hoewel het dan misschien heren sokken zijn volgens de omschrijving, durf ik er daar ook van dragen hoor! Ik word er nu al happy van! 😉

Ook ondergoed is er in de webshop te vinden en ze hebben een mooie collectie basics T-shirts en sweaters ook!

De webwinkel is dus een pak uitgebreider dan ik in mijn hoofd had! Net zoals de kleding in de kast van mijn man ook veel meer gevarieerd is, dan dat ik dacht!

Soms is het toch echt eens goed om op verkenning te gaan VOOR je conclusies trekt!

Weer een les geleerd!

Wat draagt jouw man het liefst? 

Take care en tot snel

Liefs Ilse

9 Replies to “Hemd, Polo of T-shirt? Wat draagt een man het liefst?”

  1. Tja, denk dat je ’t al weet… die twee van ons kunnen handen schudden. Maar in de loop der jaren is hij wel gewend geraakt aan hemden en zelfs pakken. Soms vind hij het ook echt fijn om ergens sjiek naartoe te gaan, maar dan moet zijn mindset ook zo zijn. Hij heeft ondertussen echt wel veel meer nette hemden en t-shirts dan ik, want stiekem vind hij dat toch ook wel leuk ;). Favoriet blijven toch wel t-shirts met opdruk (of fantasy, of een geeky tekst) voor in de vrije tijd. Hij heeft ook al bij HemdVoorHem gekeken en we hebben al heel wat leuke dingen gezien!
    Nicole onlangs geplaatst…Blogger By Nature – hét bloggersevent van het jaarMy Profile

  2. Mijn gozer draagt het liefst iets wat hij in de winkel past 🙂 In de zomer vaak t-shirts in huis en overhemden naar zijn werk, in de winter lekkere truien en pullovers. Ik zeg het maar eerlijk: webshops voor kleding hebben een beetje afgedaan voor mij. Of ze leveren niet op tijd, ook niet als dat persoonlijk is afgesproken, of het materiaal is toch iets anders, of de maat is niet goed… nope, fysieke winkels, man!
    Maar leuk dat ze ook aan jou gedacht hadden met dat pakketje 🙂 (Ik draag ook rustig kelding van mijn gozer: we delen vaak t-shirts en ik heb een broek van hem die hij niet meer leuk vond. Die moet ik alleen nog korter maken!)

  3. Als man zijnde zal ik ook even reageren, haha. Ik draag het liefste een blouse of een polo. Van dat laatste heb ik besloten dat ik er een paar bij ga halen.

  4. Mijn vriend draagt het liefst t-shirts. Ik zie hem graag in t-shirts met een V-hals. Maar alles staat hem wel, zelfs een vuilniszak 🤣 Verder ben ik geen fan van drukke prints. Hij zit onder de tattoos dus dan wordt het heel erg druk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.