Gepersonaliseerde illustraties van Lieverdeliefste.

Gepersonaliseerde illustraties van Lieverdeliefste.

Toen ons eerste dochtertje werd geboren, heb ik helemaal zelf mijn geboortekaartje getekend met de hand. Mijn man heeft dat dan gedigitaliseerd. Bij de derde, koos ik een geboortekaartje, wegens gebrek aan tijd. Ik ben nog steeds erg blij met het gekozen kaartje, want het was echt wel helemaal wat we beiden mooi vonden. Toch, moest ik het opnieuw kunnen doen, dan ging ik waarschijnlijk op zoek naar een illustratrice om in samenspraak een mooi geboortekaartje te laten ontwerpen. Het is namelijk toch een stukje meer helemaal van jouw als je dat zo aanpakt. Ik ben helemaal voor personaliseren van belangrijke herinneringen. 

Lieverdeliefste

Als ik dan toen had moeten kiezen, dan zou ik gegaan zijn voor een illustratrice zoals Karien van Lieverdeliefste.nl.
Haar werkjes zijn altijd even vrolijk van  kleur. De simpele tekenstijl is ook super mooi. Simpele stijl wil trouwens niet zeggen dat het gemakkelijk is! Maar de tekeningen zijn allemaal vereenvoudigd met niet te veel details. 
De achtergronden lijken vaak te leven bij de tekeningen. 

En laat me zeker ook de bijzondere teksten vermelden. Karien is echt goed in mooie teksten die ook origineel zijn. Want quotes die je overal kan vinden, dat is natuurlijk niet zo geweldig bijzonder meer! 

gepersonaliseerde illustraties

Karien en ik chatte heen en weer. Welke kleuren vond ik mooi? Welke quote is mijn levensmotto? Een aangenaam ‘gesprek’ waarbij ze peilde wat ik leuk zou vinden. Ze wilde als voorbeeld een portret van mijn maken.
Dat vond ik echt wel reuze spannend. Want hoe ziet een vreemde mijn dan? 

Al snel kreeg ik van haar een voorbeeldje in de mail. Het was zo grappig om mezelf ook echt te herkennen. Ze had me van een foto vanaf facebook getekend. En ik moet echt zeggen dat ze dat prima had gedaan! 

Het pakketje

In een prachtige doos kwamen de kaartjes toe. Alles was even mooi verpakt en lekker vrolijk met al die confetti. (Dat is trouwens een optie, want je kan er ook voor kiezen om die confetti achterwege te laten en voor de ecologische manier te kiezen. Niet iedereen is gediend met extra papier in een doos! Maar je hebt dus de keuze!)

Het doosje zat vol prachtige kaartjes. Voor elke gelegenheid heeft lieverdeliefste wel een mooie illustratie op voorraad. 

Heb jij een gepersonaliseerde illustratie nodig?

Denk jij er wel eens over om voor je bedrijf, je blog, je gezin ergens een super creatieve oplossing te laten maken, Dan kan ik zeker aanraden om eens een gesprekje met Karien op te starten. 

Als je een klik voelt, zoals ik, weet ik zeker dat ze jouw opdracht ook tot een super goed einde zal brengen! 

 

Kaartjes en meer

Je kan uiteraard niet allen Karien in opdracht laten werken. Ze heeft ook een webshop waarbij ze een mooie collecties van kaartjes aanbiedt.
Wil je dus een originele wens of een mooie geïllustreerde tekst naar iemand sturen? Ga zeker eens in de webshop kijken van Lieverdeliefste.

Take care en tot snel

Liefs Ilse 

Pinnen voor later?:

gepersonaliseerde illustraties laten maken

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.