De beste DIY 2017 volgens bloggers! Linkparty

De beste DIY 2017 volgens bloggers! Linkparty

Gelukkig nieuwjaar creatieve mensen en bloggers! Fijn dat jullie ook dit jaar komen kijken wat crea-cross te bieden heeft voor inspiratie. Of kom je al linken dezen week?! Vandaag is het een super simpele opdracht! Zoek jouw (maximaal 3) beste DIY 2017 artikelen en plaats ze via de blauwe knop in de linkparty onderaan.

Crea-cross 2017

Zoals jullie wellicht weten, kwam er in 2017 elke donderdag een creatief artikel online hier op mijn blog. Ik vroeg dan of er mensen waren die binnen hetzelfde weekthema ook iets hadden gemaakt en dat mocht dan via de linkparty worden toegevoegd.
Ik zag dat sommige thema’s heel goed draaiden, andere kwamen helemaal niet op gang. Vaak omdat ze gewoon te moeilijk waren.
Ook het werken met co-hosts liep niet altijd even vlotjes. Er waren heel plichtbewuste bloggers, er waren er die het gewoon vergaten en er waren er waarbij het gewoon even te druk was!
Het concept moest dus een klein beetje anders

Crea-cross 2018

Dit jaar komt er ook elke dag een artikel online op mijn blog binnen een bepaald thema:

Dat is dus gewoon hetzelfde gebleven. Ook de linkparty onderaan zal gewoon doorgaan!

Dit jaar zal Melanie van BMellow mij als vaste co-host bijstaan! Ik ben super blij dat ze dit wil doen! Melanie was voor mij dé ontdekking van 2017. Haar blog is enorm gegroeid en ik kwam haar artikelen overal tegen! Het brengt me enorm veel rust te weten dat ik niet alleen ben en dat er gewoon elke week een tweede blogger gaat meedoen.

Toch kunnen ook dit jaar andere creatieve bloggers die ook graag co-host zijn zich opgeven om dat een (aantal) keer in 2018 te zijn. Daarvoor heb ik een speciale facebookgroep voor bloggers opgezet. Daar kan je dus als creatieve blogger lid worden, de afbeeldingen en de code die je nodig hebt om de linkparty toe te voegen, komen halen.
Ik hoop dat dit systeem van co-host wat beter zal werken dan het vorige systeem! 😉

Creatieve bloggers kiezen hun eigen favorieten:

Ik vroeg aan andere bloggers wat volgens hen het ‘beste DIY 2017’- artikel was…. Dat resulteerde in dit:

Natasha Santes volg ik nog niet zo heel lang, maar ze heeft me al echt weten te verrassen in die korte tijd! Ze is een echte creatieveling! Van haar zal je vast in de loop van 2018 nog meer zien in Crea-cross! Natasha koos als beste DIY 2017 van haar eigen blog de Sluiting Kubus uit:

WP_20170914_11_00_34_Rich (2)

De mama van de blog Mama’s meisje is Karin en ook daar kan je heel wat leuke DIY artikelen terugvinden. Karin koos de taartslinger uit als haar beste DIY van 2017:

Een van de grootste (of is het gewoon DE grootste) mama bloggers van de lage landen is natuurlijk Linda. Zij is diegene waar je alle technische vragen aan kan stellen over bloggen en die altijd klaarstaat met wijze raad! De mama van de mamabloggers! 😉
Linda koos de luiertaart in de vorm van een wandelwagen uit als haar beste DIY 2017 artikel:

De Aquarel kaartjes van Ezra waren gewoon te schattig om niet in een best of 2017 artikel te zetten! Ik mocht zelf kiezen uit een reeks artikelen van Ezra! Ze maakte het me niet gemakkelijk!

Aquarelkaartjes4.jpg

Door mijn oproep ontdekte ik ook de blog Oh Cosy Craft van Henrieke! Wat zo’n oproepje al niet kan doen, ik begrijp niet dat ik haar blog nog niet eerder had ontdekt! Henrieke koos haar wollen popjes uit als haar favoriet van 2017 en dat begrijp ik echt wel. Ze zijn zo schattig! De stap voor stap instructie is trouwens heel mooi gefotografeerd! Top keuze!

Co-hosts van crea-cross 2017 kiezen hun favorieten:

Deze bloggers kennen jullie vast terug als co-hosts van de vorige editie! Ook hen stelde ik de vraag om hun favoriete DIY van vorig jaar te zoeken. Het moest geen crea-cross artikel zijn, maar wel hun beste DIY 2017!

Lodi koos haar papier om de klok tot 24 uur te leren! Ik herinner me die klok nog alsof het gisteren was! Hij is echt super handig om klok lezen te leren!

leren klok kijken

Els van de geweldige blog NobodyElse koos haar tutorial voor visjes in vilt uit! Ze is sowieso goed met vilt, onze Els! Ze leerde het voorbije jaar ook haken en dat bevalt haar super goed, dus ik ben benieuwd wat we in 2018 van haar allemaal mogen verwachten!

Mijn blogvriendinbuurvrouw (ja ik vind dat het een woord is geworden! 😉 ) Nicole van Cookies and Carrotsticks koos haar regenboog cupcakes uit!

Rainbow Cupcakes

Onze MizFlurry Fleur koos haar watermeloen slinger uit als beste DIY 2017! Fleur kennen we natuurlijk allemaal als host van de blogfeestjes van 2017! Ik ben blij dat MizFlurry ook in 2018 zal meedoen aan Crea-Cross!

En Crea-hop founder Anne van Simple Thoughts tenslotte, koos haar unicorn string art als beste van 2017. Die was dan ook meer dan geslaagd. (Maar ik heb een zwak voor eenhoorns, dus echt objectief is mijn mening niet!)

simple thoughts crea hop diy unicorn string-art winactie

Beste DIY 2017 pinnen voor later?:

Beste DIY 2017

Co-hosts van vandaag!

Zoals ik al vertelde zal Melanie van BMellow mijn vaste co-host worden ook zij heeft op haar blog een favorieten artikel klaarstaan. Ga zeker eens kijken wat haar beste DIY zijn van 2017!

Helemaal nieuw bij Crea-Cross is Maaike van 31 flowers als Co-host! Ook Maaike heeft een lijstje met top DIY van 2017 voor jullie klaarstaan! Klik dus ook eens door naar haar artikel.

Crea-cross 2018 linkparty 1: Beste DIY van 2017

Wat was nu volgens jou de beste DIY van vorig jaar? Welk project stak er met kop en schouders bovenuit? Welke DIY kreeg misschien veel te weinig aandacht en kan wel een boost gebruiken? Volg de instructies onderaan via de blauwe knop en voeg (maximaal) drie linkjes toe van DIY artikelen van 2017!

 Loading InLinkz ...

liefs Ilse

20 Replies to “De beste DIY 2017 volgens bloggers! Linkparty”

  1. Wat een super moi lijstje weer voor dit jaar, ik hoop zoveel mogelijk mee te doen en links te delen. Op naar een creatief jaar met zijn allen!

  2. Haha, blogvriendinbuurvrouw. Een heel mooi woord ;). Ik vond het afgelopen jaar zo leuk om te zien hoe divers een thema geïnterpreteerd en uitgewerkt wordt. Soms zaten de meest uiteenlopende dingen erbij. Ik kijk dan ook weer uit naar alle creaatieve uitspattingen hier en zal ook zeker proberen weer een aantal keer een culinaire bijdrage te leveren 🙂
    Nicole – Cookies & CarrotSticks onlangs geplaatst…Bloemkool-Kaas-BroodhapjesMy Profile

  3. Wat een mooie lijst met blogs. Die regenboog cupcakes zijn zo cute! Ik link graag mee en hoop ook een keer co-host te mogen zijn ( als ik het ga redden naast mijn full time job 🙂 )

  4. Wat lief dat ik in je lijst sta…en wat een vleiende woorden bij mijn foto (ik bloos er van☺). De creaties zijn allemaal zo onwijs leuk en inspirerend. We gaan een prachtig creatief jaar tegemoet zo. En net als het afgelopen jaar kom ik graag weer linken waar ik kan, want het is hier erg gezellig op je blog❤

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.