Waarom jij mee wil doen aan Crea-Cross 2019

Waarom jij mee wil doen aan Crea-Cross 2019

Vanaf januari gaat Crea-Cross 2019 van start! Onze wekelijke linkparty (met eventuele challenge.) Het hele concept is dit jaar wat aangepast door Melanie, Natascha en mezelf om het aantrekkelijker te maken voor bloggers en creatieve mensen om mee te doen! Want er zitten echt wel voordelen aan verbonden! Ik zet ze even op een rijtje!

Lees meer over het totale concept, de lijst met thema’s en de hashtags voor social media op de pagina van Crea-cross 2019

De voordelen van Crea-Cross 2019

  1. Leer nieuwe blogs en andere creatieve mensen kennen.
    Als je zelf creatief bent of je hebt zelf een blog waar ook creatieve artikelen en DIY op staan, dan wil je jouw creaties vast delen. Als je dan een plekje hebt waar je elke week jouw nieuwe creaties kan laten zien, dan is dat een voordeel!
  2. Voor bloggers betekent een goed lopende linkparty ook meer bezoekers. Met een eenvoudige klik op de link in het lijstje vinden mensen jouw content terug. Yes!
  3. Crea-cross is gewoon super gezellige manier om elkaars creaties te bekijken! Je gaat sowieso bezoekjes krijgen van de gastvrouwen, beloofd!
  4. Als blogger kan je ook co-host worden. Dat betekent linkbuilding met mensen die bloggen binnen jouw niche! Scoooooooore voor Google! Scoooooooore nieuwe volgers!
    Oh ja, we vertellen op onze drie blogs ook even wat meer over jou en je blog! Altijd leuk, toch?! 😉
  5. Jouw bijdragen worden door ons en de co-host gepind op het Crea-Cross bord en op onze relevante borden! Pinterest is een mooie manier om traffic naar je blog te sturen! En ook hier zit je meteen in het juiste doelpubliek aangezien Melanie, Natascha en ik ook in de creatieve niche zitten! Nog eens: Scoooooooore traffic en scooooooore nieuwe volgers!
  6. Doe je mee op instagram, want dat is nieuw dit jaar, dan kiezen wij de leukste foto’s uit om te delen in onze stories! Zo zien ook onze volgers, binnen de creatieve niche, jouw foto’s. Hopelijk halen jullie daar ook nieuwe oprechte volgers uit en leren we weer nieuwe mensen kennen!
  7. De beste DIY zullen ook in een overzicht kunnen komen met link (hoera, weer linkbuilding)! Dat zetten we dan weer op Pinterest (hoera, nog meer traffic).
  8. Dit jaar is de linkparty open, dat wil dus zeggen dat je al jouw nieuwe, creatieve content op donderdag sowieso mag komen delen. Die hoeft dus niet in het thema te passen! Je hebt veel meer vrijheid dan tijdens de vorige edities!
  9. Je gaat beter plannen, want dat hebben wij echt proefondervindelijk gemerkt! En plannen is winnen als je blogt!
  10. Je krijgt van ons een super handige content planner van 2019! Gewoon omdat we je willen helpen plannen en omdat we willen dat je ons niet vergeet en je content komt droppen in de linkparty! 🙂

Wat vragen we van jou?

  • Kei veel enthousiasme om ons project te delen via social media als je jouw content komt linken! Want hoe beter de linkparty loopt, hoe beter we er allemaal van worden!
  • Op donderdag een linkje komen droppen naar een artikel of openbare foto via één van de blogs van onze gastvrouwen.
  • Als blogger kan je ook kandideren om co-host te worden. Lees daar meer over op de pagina van Crea-cross.
    Wie eerst kandideert op een thema, krijgt dat ook toegewezen. De link van jouw blog wordt dat toegevoegd op de pagina van Crea-Cross. (Hup je eerste linkje is een feit! 😉 
  • Doe gezellig mee op instagram! Volg de gastvrouwen en post op donderdag jouw foto met de juiste hashtag! 

Wij hopen op super veel enthousiasme, deelnemers en co-hosts! We hebben er kei veel werk in gestoken en hopen dat het ook gaat draaien! Daarvoor hebben we wel jullie hulp nodig!

Heel veel groetjes
Melanie, Natacha en Ilse 

15 Replies to “Waarom jij mee wil doen aan Crea-Cross 2019”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.