Bierviltjes om je feest een tikje meer te geven.

Bierviltjes om je feest een tikje meer te geven.

In een lang, lang verleden heb ik nog een tijdje bierviltjes verzameld. Net zoals postzegels en stickers bewaarde ik ze in een doos. Toch was deze verzameling niet zo groot als die coca-cola. Mijn hele kamer zag rood met wit! Hahahaha. Toen ik ontdekte dat je tegenwoordig je eigen bierviltjes kan ontwerpen was ik best wel nieuwsgierig geworden. Hoe kan dat dan? Kan je er je eigen persoonlijkheid insteken en hoe zit het met de kwaliteit?! Ik zocht het uit op de website van studentendrukwerk.

Online editor voor bierviltjes

In de online editor krijg je meteen vier mogelijke opties om jouw bierkaartjes te maken:

Er is dus verschillende keuzes. Je kan gaan voor een vierkant modelletje of een rond en je kan kiezen voor één zijde of twee zijden te bedrukken! Dat zag er al leuk uit!

Ik koos voor een rond bierviltje, enkelzijdig bedrukt, de tweede in de rij van de editor.

Thema kiezen voor je bierviltje

Je kan er voor opteren om je bierkaartje in een thema te maken. Je klikt dan gewoon aan de linkerzijde op thema’s en je krijgt tal van mogelijkheden om je bierviltje in een bepaald thema aan te passen. Mij viel meteen dit leuke exemplaar op waarbij het de bedoeling is dat gasten een boodschap op het kaartje schrijven voor de bruid en de bruidegom:

Deze is natuurlijk niet voor mij of mijn gezin van toepassing, dus ik ging op zoek naar een ander thema.

Foto op je bierviltje

Ik koos het mintgroene thema met ‘enjoy today’ omdat ik niet specifiek voor een feestje of zo aan het plannen was. Deze kan altijd wel dienen, naar mijn gevoel.

Ik wilde graag een foto toevoegen. Met een simpele klik ging ik naar de tab foto’s. Door op het plusje te klikken zet je zo de foto of foto’s die je wil gebruiken in de kader. Je hebt nog meer opties zoals de foto bovenaan leggen of inzoomen of uitzoomen. De standaard dingen om een foto online in te passen vind je dus terug.

Clipart en tekst.

Er is ook nog een optie clipart, daar zitten wel niet zo heel veel mogelijkheden in naar mijn gevoel, maar je kan al zoveel andere leuke dingen dat dit voor mij persoonlijk ook niet echt nodig is. Je kan uiteraard ook tekst bijvoegen.

Bestellen

Is je ontwerp helemaal zoals jij wil? Dan klik je rechts bovenaan op bestellen.
Ik bestelde 50 van deze kaartjes. Ze waren echt super snel hier! Ik heb ze zondag gemaakt en dinsdag waren ze al in België aangekomen! Dat is pas service!

Benieuwd

Ik was natuurlijk super benieuwd naar hoe ze eruit zouden zien! Ik ben echt onder de indruk van de kwaliteit van het kaartje en vooral ook de foto! Ze zijn echt super leuk! Een leuk extraatje voor een feestje zijn ze dus zeker!

Mogelijkheden

Er zijn zoveel mogelijkheden waarbij deze bierviltjes van pas zouden kunnen komen. Op een communiefeestje bijvoorbeeld, of inderdaad bij een huwelijk. Ik was al aan het denken dat ze ook leuk waren als uitnodiging… Er zitten weer ideetjes genoeg in mijn hoofd!

Waarvoor zouden jullie ook wel bierviltjes laten maken?

Take care en tot morgen

liefs Ilse
Dit artikel is 43/40 van 40 dagen bloggen, ik heb nog geen enkele skipdag ingezet.
Dit product werd mij aangeboden ter review. Mijn mening is daardoor niet anders dan dat ik ze zelf zou hebben gekocht.

2 Replies to “Bierviltjes om je feest een tikje meer te geven.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.