Sterrenstrand – het mooiste indoor strand in Nederland

Sterrenstrand – het mooiste indoor strand in Nederland

Het is al traditie hier in huis vanaf het moment dat de kinderen zelf konden zeggen wat ze graag doen! Als er iemand jarig is geweest, dan mag de jarige kiezen welk uitstapje we dan doen voor zijn verjaardag. Toen ik de vraag stelde waar de zoon naartoe wilde zei hij: “Het strand, ik wil in de zee spelen!”. Maar de periode waarin hij verjaart is natuurlijk niet ideaal om naar de zee en het strand te trekken! Toen viel me binnen dat een vriendin van me het een hele poos geleden had gehad over het Sterrenstrand. Het is een overdekt strand – zwembad en ze zei dat haar zoontje het toen geweldig had gevonden. Ik zei tegen ons zoontje dat we wel naar het strand zouden gaan, dat het vast tof zou worden, maar dat het niet echt de zee zou zijn!

sterrenstrand

Het sterrenstrand van TerSpegelt

Van bij ons, in het Noorden van Limburg in België, is het een half uurtje rijden naar het Sterrenstrand. Hele kleintjes tot 2 jaar mogen gratis binnen, anders betaal je € 8,50 voor een dagje plezier bij het indoor strand.

Onze indruk van het Sterrenstrand

We waren blij verrast! Er is een verwarmd overdekt zwembad. Er is een bubbelbad en er is een glijbaan waar een stukje compleet in het donker gaat! (Wat spannend!)
Het peuterbadje was lekker warm en ondiep. Ik kon echt gewoon op de rand gaan zitten en toekijken!

Het strand

Maar de kinderen kwamen vooral voor het strand en het zand, uiteraard! Je kan via een waad-bad van het indoor zwembad naar het deel met het strand. Onze zoon was niet weg te slaan van de piratenboot met emmertjeslift. Het water bij het strand was wel koud. Ik denk dat bij een graad of 20 buiten en een zonnetje op het glazen dak, het daar echt super gezellig is om te vertoeven. Je gaat er al vroeg op het seizoen (of laat in de herfst) echt al wel een zomervakantiegevoel op kunnen doen!

Doolhof

Onder het terras hebben ze een doolhof gebouwd! Ook dat kon de kinderen echt wel bekoren. Er waren een paar kijkgaten. Zo fijn om rustig een terrasje te doen terwijl de kinderen hun weg banen door dat doolhof waar jij bovenop zit.

Kamperen

Je kan bij Terspegelt ook accommodaties huren. Kamperen of glamping, in een tipi-tent of met uitzicht op het meer, het kan er allemaal! De vijfsterren die het recreatiepark heeft gekregen zijn echt wel terecht. De mooie Branbantse Kempen is ook een super mooie omgeving om te verkennen! En hier blijkt nog maar eens dat je niet eens ver weg moet gaan om prachtige en leuke dingen te ontdekken.

Het kabouterpad.

Voor de kleintjes is er een heus kabouterpad. Ze kunnen door het bos met een echte kaboutermuts op hun hoofd opdrachtjes uitvoeren. Dit laatste ontdekte ik op de website. Het lijkt me super om met de kinderen te doen!

Sterrenstrand een must-do

Voor ons is het Sterrenstrand een echte must-do! Het is echt geweldig leuk dat indoor strand.
Ik denk dat ook een kampeer tripje naar daar echt een aanrader is, maar dat hebben we zelf (nog) niet getest! Maar van het zwembad en vooral dat toffe indoor strand, daar zijn wij fan van!

Deze tip bewaren voor later? Pinnen maar!

Take care en tot snel
Liefs Ilse

17 Replies to “Sterrenstrand – het mooiste indoor strand in Nederland”

  1. Wat een geldige uitvinding! ziet er heel leuk uit! Dit soort speel en zwemparadijzen hadden ze echt niet toen ik klein was.
    Ik zou mij daar nu denk ik ook nog steeds kostelijk kunnen vermaken wahaha.

  2. Oh heerlijk zo kan je nog naar het strand als de zon buiten niet schijnt. Helaas weten we niet altijd of het lekker weer is in NL en zeker voor de kleintjes is dit nog wel is een dingetje. Goeie optie voor deze zomer.

  3. Bedankt voor deze tip! Ziet er leuk uit, zeg. Vrienden wonen in Eindhoven en ik heb ze er nog nooit over gehoord. Terwijl ze ook jonge kinderen hebben. Verbaast me dus eigenlijk.

  4. Wauw wat ziet dit er geweldig uit, echt wat voor ons dochtertje Nina! Het is voor ons echt veel te ver voor een dagje, dus misschien moeten we er meteen maar een vakantie van maken 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.