Het duiveneiland.

Het duiveneiland.

Turkije: duiveneiland

In 2004 ging ik voor de tweede keer met het vliegtuig op reis naar Turkije, samen met vriendlief (nu manlief).

We gingen naar Kusadasi, het duiveneiland en zaten er in een prachtig  hotel, gelegen in een hele mooie baai.

Ik durfde nog een mini-rokje dragen en zat volop in mijn lenzenperiode.

In het hotel hebben we menige dag in de hangmat doorgebracht, al lezend.
Zo vaak en zo lang dat ik ’s avonds in mijn bed nog heen en weer leek te wiegen.

Daar hebben we geleerd om niet alle centjes van je vakantie in het verblijf en de all-in formule te steken.
Er waren zoveel leuke excursies, maar helaas konden we die niet betalen.  (Na een jaartje werken was er niet zoveel overschot 😉 )
Ik vind dat de all-in formule je ook kluistert aan je hotel en wij zijn cultuurmensen.
We willen, waar we ook zijn, rond gaan kijken, tripjes doen,… en dan is het niet zo verstandig om een all-in te boeken.
Dat doen we dus ook niet meer.
Toen was dat wel de beste oplossing.  Zo wisten we precies wat onze vakantie ging kosten.

duiveneiland

Wil je meedoen met de reisfoto challenge van Thomas Pannenkoek? Neem eens een kijkje op zijn blog.

4 Replies to “Het duiveneiland.”

 1. In Kusadasi zijn we nog geweest, maar niet all-in. Deze formule heeft inderdaad zijn voordelen, maar naar ons idee heel veel nadelen. Je bent zo goed als gekluisterd aan je hotel, eet veel te veel, drinkt veel te veel. Wij hebben het twee keer geprobeerd, maar hebben het gehad…
  ‘Durven’ een minirok dragen? Je hoeft je nergens voor te schamen, lijkt me. Heel mooie foto! Precies een postkaart.

  1. Nee, wij doen ook geen all-in meer – Toen was dat de beste optie zodat we niet ‘over budget’ zouden gaan.

   Ik ben ondertussen ouder en heb drie kindjes op de wereld gezet 😉
   En ik ben bezig met een gezonder voedingspatroon en meer bewegen, dat heeft zo zijn redenen. Hahahaha – ik bedoel maar dat ik nu niet zo snel meer een mini-rok zou dragen 😀

   Ik vind het ook een mooie foto. Bedankt om langs te komen! 🙂

 2. Leuke foto! Wij hebben een paar jaar geleden 5 weken in Turkije doorgebracht, rondgereden. Van die vijf weken hebben we een week in een all inclusieve gezeten. Ik kan je zeggen het was echt genieten haha, juist door de afwisseling. We reisden met onze drie kinderen en zij vonden die week echt super omdat er bij zo’n all inclusieve veel meer kinderen zijn dan “buiten de gebaande paden”. Maar ja ik ben zo’n rare, ik houd van alles, van all inclusive, van een daktent op een Landrover, van een 5 sterren hotel en van slapen bij de boer 🙂 (ps leuk zo’n challenge. Elke reden om oude foto’s terug te kijken is goed, toch?!)

  1. Ja, voor een weekje zie ik het misschien ook nog wel eens zitten 🙂
   En ja, de challenge vind ik tof, heeft me al wat tijd gekost omdat ik altijd foto’s begin te kijken. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.