Lentefavorieten- recepten

Lentefavorieten- recepten

Misschien hadden jullie al gemerkt dat ik sinds februari geen favorieten meer had gedeeld van crea-cross.  Dat had verschillende redenen. Eén daarvan was de tijd, maar die had ik nog wel kunnen vinden als ik echt mijn best had gedaan.  De andere was de soms weinige reacties!  Dat maakte dat ik tot het besluit kwam om seizoensfavorieten te kiezen.  Vandaag deel ik de lentefavorieten in de categorie recepten.  Ik deel de 5 recepten die me in alle verschillende uitdagingen van crea-cross zijn bijgebleven.

lentefavorieten

Lentefavorieten

Chocolade granola

Nicole van Cookies and Carrotsticks ken ik niet alleen via de blog en internet.  Ze is gewoon ook een buurvrouw van mij!  Het is een echte keuken prinses is is de hele tijd op zoek naar balans.  Links boven in de collage zie je haar foto van de chocolade granola.
Dit recept paste ze in het thema ’s ochtends in.  Dat lijkt me natuurlijk met granola logisch!  En als er chocolade in zit, dan ben ik al voor negentig procent gewonnen! Als je dus van een gezond en evenwichtig ontbijt met chocolade houdt, dan raad ik je aan om de granola van Nicole zeker even te proberen.

Limoen roomtaart

Elsa voegde het recept van de limoen roomtaart ook toe aan één van de uitdagingen.  De foto van haar recept zie je rechts boven in de collage. Mijn man is een man van extremen als het op voeding aankomt.  Héél zuur, heel bitter, heel pikant.  Alleen héél zoet, dat kan hij niet zo smaken!
Maar limoen, dat vind hij dus wel lekker.  Daarom bleef dit recept me bij.  De mooie foto’s die Elsa maak, zullen er vast en zeker ook wel voor iets hebben tussen gezeten!

Appelroosjes

Sophie voegt meestal super toffe haakpatroontjes toe aan de crea-cross uitdagingen.  Toen ze dus een receptje had toegevoegd, bleef ook dat me bij.  De appelroosjes die ze van Pinterest had geplukt. Ze zien er zo mooi uit en ze zijn vast heel lekker!  Ik heb nog niet de kans gehad om ze uit te proberen, maar dit is echt spek naar de bek van mezelf en mijn kleintjes in huis, dus dat gaat er zeker wel van komen!  De foto van Sophie haar appelroosjes vind je terug links onder in de collage.

De cake eieren

De meest flashy bijdrage op vlak van recepten is zonder twijfel die van Anne!  De knalgroene cakejes in de vorm van een ei spatten vast ook van jullie scherm af!
De cakjes staan in het midden onderaan!

Kwarktaart met hartjes

Als laatste receptje wil ik graag Fleur haar kwarktaart met hartjes, rechts onderaan in de collage een plaatsje geven in deze lentefavorieten van crea-cross.
Kwartaart, of kaastaart zoals wij dat noemen hier, is sowieso iets wat ik héél erg graag eet!  Met die hartjes erin ziet het extra leuk uit!

Bedankt iedereen om in de lente zo enthousiast mee te doen aan de uitdagingen.  Ik ga ook nog een lentefavoriet schrijven dan in de categorie recepten.  Hou dus zeker de blog in het oog!
Delen op social media vind ik trouwens héél erg fijn.  Op die manier ontdekken meer mensen binnen de creatieve niche crea-cross en daar worden we echt allemaal een beetje beter van.

Take care en tot snel

Welk recept is jouw favorietje?

 

 

 

21 Replies to “Lentefavorieten- recepten”

  1. Fijn zo’n overzichtje. En ook meteen leuk om te zien welke artikelen / recepten jouw favoriet waren. Laat je trouwens niet uit ’t veld slaan door weinig interactie op je blog. Het is heel jammer als mensen geen reactie achterlaten op een door jou geschreven blog waar je veel tijd in hebt gestoken maar reacties zeggen niet alles. Soms lezen mensen je artikelen wel maar zijn ze te lui om te reageren ;-). Delen op Social Media is inderdaad altijd een goed idee, daar trek je lezers mee 🙂

  2. Oh, leuk weer! Die appelroosjes zijn te gek, en ja, die limoentaart van Elsa is helemaal top, dus daar sluit ik me graag bij alle andere reacties aan!. Die ei-cakjes ook zo leuk met Pasen en de kwartaartjes gaan er altijd we in :).

  3. Wat leuk om zo anderen een podium te geven! Als creatieveling zeker enthousiast dus ?? En op eten ben ik gek, dus ik ga eens even een kijkje nemen of er iets lekkers bij zit om zelf te maken ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.