LED-lampje flamingo versieren als nachtlampje. Crea-cross

LED-lampje flamingo versieren als nachtlampje. Crea-cross

Ook vandaag is er weer een super leuke linkparty voor creatievelingen. Iedereen die iets heeft geknutseld dat binnen het thema ‘nacht’ past mag de link naar het blogartikel, de foto op instagram of flickr,… hieronder linken door op ‘add link’ onderaan de blogpost te linken.
Ik ging voor mijn dochter aan de slag met de DIY kit van de action om een LED-lampje te knutselen. De flamingo paste het best bij haar kamertje.

Lang leve de Action

In de knutselafdeling van de action is het altijd druk. Soms vind ik het zelfs vervelend dat in ons filiaal (of is dat overal?) net die afdeling in het begin staat, want als je er niet moet zijn, dan word je opgehouden door alle knutselfreaks! Hahahaha.
De DIY lampjes in de vorm van een flamingo, ananas of cactus kende ik al langer, maar ik had ze nog geen enkele keer meegenomen!
Maar voor deze uitdaging, die nacht heet, was een lampje natuurlijk ideaal. En voor 2,89 euro kan je natuurlijk niet echt veel misdoen! Ik nam dus het lampje mee naar huis om het zelf thuis te decoreren.

Het doosje met het LED-lampje

In het doosje zit een kartonnen sjabloonvorm die stevig genoeg is om te blijven staan. Ook een snoertje voor het kleine LED-lampje met de lampjes zit erbij en dan de bolletjes om eraan vast te maken.
Het lampje werkt op batterijtjes – die zijn uiteraard niet meegeleverd!

Ik heb mijn lieve echtgenoot al gevraagd of het mogelijk is om het lampje om te bouwen tot een LED-lampje dat kan ingestoken worden in het stopcontact. Dat vind ik net iets milieuvriendelijker dan de batterijtjes… 🙂

Het versieren

Op het doosje staat een heel felle flamingo met héél veel glitter! Ik heb hem een iets meer subtiele kleur gegeven door de skintone (48085) en vermillion (48010) van de action acrylverf van het merk Van Bleiswijck te mengen.

Toen de verf goed droog was heb ik het kopje met een stukje washitape versierd en toch ook wat glitter op zijn rug gesmeerd (gewoon omdat mijn kleine meid gek ik op glitter – welke kleine meid niet hè!)

Het monteren van de lampjes

Heel gemakkelijk steek je de lampjes door de gaatjes. De bolletjes passen perfect in de rondjes, dus zit het geheel snel en goed vast!
Dan kan je nog even wachten tot het donker is en het schakelaartje op ‘on’ zetten en je hebt een super gezellig lampje!

LED-lampje flamingo

Een Led-lampje knutselen op een verjaardagsfeestje.

Een dorpsgenootje en mede-creatieveling, Inge Croonen heeft deze lampjes zelfs gebruikt op het verjaardagsfeestje van haar schattige dochter.
De vriendinnetjes mochten elk een lampje versieren! Dit zijn de resultaten, ik mocht de foto van Inge aan jullie laten zien:

Ze zijn zo geweldig leuk met die veren en die hartjes!  I love it! 🙂

Nacht is het thema van deze week

Als jullie zelf ook leuke DIY artikelen hebben over nachtfoto’s, lampjes, uilen of andere nachtdieren, vergeet ze dan onder niet te linken door op de blauwe knop te klikken bij ‘add link’!

Mede blogger Nicole van Meisje Eigenwijsje  , want zei is mijn co-host en heeft dus ook een leuke creatieve post voor jullie geschreven!

Volgende week mogen jullie je favoriete creatieve project dat je ooit hebt gemaakt komen linken (of je drie meest favoriete dan toch! 😉
Voor vandaag wens ik jullie nog een heel fijne creatieve week…

Take care en tot snel

Ilse

Volgen kan op Facebook – TwitterInstagram –Pinterest –Youtube

 Loading InLinkz ...

 

16 Replies to “LED-lampje flamingo versieren als nachtlampje. Crea-cross”

  1. Ze blijven leuk hè die flamingo’s.
    Je link-party spreekt me aan. Ik ben nu nog met vakantie, maar als ik thuis ben ga ik het eens beter lezen. Ik heb namelijk zin om weer te handwerken.

  2. O’ zo mooi!
    Deze week loop ik een keer langs Action, want het lijkt me leuk voor mijn kleinkindjes. Dankjewel voor de tip 🙂

  3. Wat ontzettend schattig! Vind flamingo’s stiekem heel erg leuk, maar vrees dat niet alle mannen hier in huis een flamingo-lampje zouden kunnen waarderen 😉

  4. Wat een super leuk idee voor op een feestje inderdaad! De knutselafdeling is bij mijn twee dichtstbijzijnde Actions ook vooraan. Krijg het altijd een beetje op mijn heupen als ik daar rustig wil rondkijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.