Kinderboerderij in Sneek! Aanrader in Friesland!

Kinderboerderij in Sneek! Aanrader in Friesland!

Een aantal weken geleden mocht Warre op zeilkamp in Goingarijp in Friesland. We reden er toen met het hele gezin naartoe, maar de zusjes en ook wij mochten natuurlijk niet mee! Gelukkig is Friesland een hele mooie streek in Nederland, ik vond het héérlijk om er van de natuur te genieten. Maar de kleine dames wilden natuurlijk ook echt iets te doen hebben. Mijn man vond de kinderboerderij in Sneek, op zo een 20 minuutjes rijden van Goingarijp. Het weer zat gelukkig mee om in een kinderboerderij te vertoeven.

Kinderboerderij in Sneek

Voor twee euro per persoon (kinderen tot 2 jaar zelfs gratis), konden we het maar proberen natuurlijk. We hadden geen idee of de meisjes zich er lang bezig zouden kunnen houden, maar dat viel gelukkig reuze mee. Want de Kinderboerderij in Sneek heeft vele troeven!

Dieren

Uiteraard waren er heel wat dieren en je kon er ook echt dicht bij komen. De koe, de pony en de ezel, de cavia’s en de kuikentjes, de pauwen en de geiten, ze hadden allemaal veel bekijks van alle kinderen die er waren!

Speeltuin

Maar ook de speeltuin was best uitgebreid, met een springkussen, trap tractoren en uiteraard ook de typische speeltuigen zoals een zandbak en een schommel!

Watertuin

Achteraan bij de kinderboerderij in Sneek is er een watertuin waar je kon waterfietsen of het meertje kon oversteken met een kleine trekpont. Hier is het natuurlijk aangeraden om de kleintjes niet ‘los’ te laten, maar ze in het oog te houden!

kinderboerderij in Sneek

Terras

Het héérlijke zonnige terras was super om te zitten, ik had spijt dat ik mijn haakwerk niet mee had gebracht! De prijzen van het restaurantje en de bar waren zeer democratisch.

kinderboerderij Sneek

Speelzolder

Er was ook een speelzolder en binnen was het erg gezellig, maar het was prachtig weer en dus hebben we de hele tijd buiten gezeten!

De uurtjes vlogen zo voorbij. De meisjes hebben zich super geamuseerd. En als de kinderen zich amuseren, dan hebben de ouders het ook goed, toch?

Als je dus in de buurt bent, ga dan zeker eens naar de gezellige kinderboerderij in Sneek.

Welke kinderboerderij is de leukste die jij al hebt bezocht als kind of met je kinderen? 

Take care en tot snel

Liefs Ilse

2 Replies to “Kinderboerderij in Sneek! Aanrader in Friesland!”

  1. Ik ben gek op dit soort adresjes. Mijn favoriet is De Landerij in Elst. Een hele fijne plek om te spelen, dieren te aaien en te lunchen. Perfecte combi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.