Hubelino Pi knikkerbaan – review en winactie

Hubelino Pi knikkerbaan – review en winactie

Een knikkerbaan met metalen knikkers, compatibel met andere constructieblokjes die je al in huis hebt. Dat is Hubelino Pi!

Hubelino Pi

Het materiaal

Hubelino Pi heeft de kleuren zwart en geel, wat het speelgoed een zeer herkenbaar en stoer karakter geeft. De bouwblokjes zelf zijn uit degelijk plastic gemaakt en de knikkers die worden meegeleverd zijn uit metaal.
Dit constructiespeelgoed maakt gebruik van een soort van rekjes met gaten in. Dat maakt het super gemakkelijk om ontwerpen te maken in de hoogte. Dit soort blokjes hebben we bijvoorbeeld bij Lego nog niet gezien. De knikkerbanen kunnen ook als een ‘buis’ op elkaar worden geklikt, zo lijkt het een beetje op een glijbaan van een zwembad.
De Marble Run set M heeft 99 onderdelen. Er zitten 4 knikkers in de doos. Er zijn ook grotere sets beschikbaar van bijvoorbeeld 256 stukjes.
De doos zelf is van karton en er zitten een beperkt aantal plastic zakjes in.

Het stappenplan voor de knikkerbaan

Het instructieboekje is super duidelijk. Elke vorige stap in het constructieproces wordt in lichter transparant in het boekje gezet. Op die manier is het meteen zichtbaar wat er al moet staan en wat diegene die de knikkerbaan aan het bouwen is moet toevoegen in de volgende stap. Er staat één mogelijke baan in het boekje van de hubelino pi set die wij hebben getest. Voor onze kinderen is dat niet meteen een probleem, want zijn houden vooral van zelf dingen verzinnen en hun fantasie de vrije loop laten. Daarom was het ook meteen heel leuk om andere dingen uit te proberen door de blokjes anders te schikken en te zien wat er dan met de knikkers gebeurde in hun eigen verzonnen knikkerbaan. Plannetjes zijn voor woessies denken ze hier in huis! 😉 Hahaha!

Compatibel met andere bouwblokjes

Hubelino Pi past dus op onder ander constructieblokjes zoals bijvoorbeeld Lego, zoals Hubelino past op Duplo. Het kliksysteem met de nopjes werkt perfect en zo kan je dus heel makkelijk je andere blokjes in huis gebruiken om nog leukere ontwerpen te maken. Ik vind het ook wel geweldig dat dit kan, want zo zijn er meteen heel veel mogelijkheden op vlak van kleuren en hoogtes om toch een heel andere knikkerbaan te construeren door de hubelino pi blokjes te combineren met andere blokjes die je al in huis hebt. Met een minimale investering kan je ineens iets extra’s met de blokjes die je thuis al in je speelgoedkast hebt liggen.

Lees ook: knutsel je eigen lego-doos om mee te nemen op vakantie. 

Wat oefenen kinderen met Hubelino Pi?

Wij zijn sowieso erg fan van constructie speelgoed. Het oefent het visueel ruimtelijk denken. Stappenplannen leren volgen is ook iets wat erg nuttig kan zijn. Hier worden stappenplannen echter al snel aan de kant gezwierd om dat te gaan fantaseren. Creativiteit is zo enorm belangrijk voor kinderen om te blijven oefenen.

Wat vonden onze kinderen ervan?

Dat wij bouwers in huis hebben is geen geheim. Alle soorten constructiespeelgoed doen het hier in huis goed. Maar Lego blijft toch wel de favoriet. Als ze dan iets extra’s kunnen toevoegen aan die lego om er dan een knikkerbaan van te maken, dan kon dat  niet anders dan een hit zijn, toch?

De zoon is negen en bouwt heel erg vlot moeilijke sets boven zijn leeftijd. Deze Hubelino Pi set was dan ook een eitje. Hij vond het vooral leuk om dan daarna variaties te bedenken op de baan uit het plannetje en dan te zien of de metalen knikkers ook tot beneden geraakte. (Hij was zelfs een beetje lastig dat ik vroeg om éérst het plannetje even te volgen – hihi).

Toen de baan klaar was en daar wat stond te glimmen in de woonkamer, ging de jongere zus van vijf er mee spelen. Ze besloot ook wel snel datze een eigen baan kon maken en brak de constructie van haar broer af tot op de grondplaat. Ik vroeg haar of ze het plannetje wilde hebben, maar ik kreeg als antwoord dat ze lieve zélf iets wilde verzinnen! Ook zij ging snel extra Lego halen om er een kleurrijker geheel van te maken.

Voor wie is de Hubelino knikkerbaan geschikt?

Wij zien het als een super idee voor fans van constructiespeelgoed. Lego fans zullen meteen de extra mogelijkheden zien met de bijzondere rekjes in de doos.
Op de doos staat vanaf 8 jaar, maar dat kan volgens ons echt al iets eerder als je vlotte bouwers hebt of kinderen met interesse.
De kleine knikkers kunnen wel gevaarlijk zijn voor kinderen onder de drie jaar, die nog wel eens iets in hun mondje zouden steken. Daarvoor raden wij het dus af.

Hubelino Pi knikkerbaan kopen?

De prijzen schommelen allemaal net onder de 70 Euro per set voor deze set die wij hebben getest.
Zowel in de beter speelgoedzaken als online kan je ze gemakkelijk vinden.

Winactie – Hubelino Pi – afgelopen!

Wil jij ook graag een extraatje met de komende feesten? Waag dan jouw kans op een eigen doos Hubelino Pi Marble Run Set M van 99 onderdelen.
Reageer op deze blog dat je wil meedoen. Ook op instagram en facebook zullen we de actie laten zien!

De winnaar is Juf Sybille – Ze krijgt een mailtje en 48 uur de tijd om te reageren. 

Veel succes

Ilse

 

We kregen dit product gratis aangeboden ter review.

223 Replies to “Hubelino Pi knikkerbaan – review en winactie”

 1. Wauw deze is erg leuk! En ook goed voor de fijne motoriek. Daar mag onze zoon nog meer mee oefenen

  1. Ah superleuk! Mijn stoere vent wil zo graag een knikkerbaan. Hij houdt ook nog eens van lego en bouwen…..

 2. 🎉🎉 Hoeraaaaaaa 🎉 Wat een leuke actie!! Dit zouden Lucas en Dex helemaal geweldig vinden! Echt een bonus dat het nu met Lego te combineren is!!! Duimen🍀🍀🍀

 3. Deze lijkt me geweldig voor onze dochters. Wat zullen ze hier mooie banen mee kunnen bouwen en ideaal met duplo en lego te combineren.

 4. Leuk dat er nu ook eentje bestaat dat op Lego past, handig met grote Legofans in huis. Ik doe graag mee, mijn oudste zoon zou dit geweldig vinden!

 5. Heel graag doe ik mee met deze winactie. Momenteel verkoop ik oude material n om een potje vol te krijgen voor ‘wensen’ een knikkerbaan staat op nr 1 bij de kinderen.
  Ik ga heel hard duimen….. en met knikkers rollen🍀

  1. Zo gaaf, zag dat gister bij Kreadoe, ik weet zeker dat mijn zoon Sam hier heel blij mee zou zijn. Ik doe graag mee voor hem

 6. Wauw leuk voor onze meiden. Kende de variant met duplo al, maar met lego is ook erg leuk. Daarvan ook genoeg in huis. Ik maak graag een kans op deze leuke prijs

 7. O super! Mijn zoontje heeft een mini knikkerbaan, maar dit is wel voor kleine stoere jongens 😀. Geweldig dat je hier heel veel speelplezier kan uithalen! Ik doe graag mee ☘️

 8. Laurensje zou dit geweldig vinden voor zijn 8e verjaardag eind deze maand, hij heeft wat concentratie problemen maar als hij zich op iets kan focussen zoals dit, is hij compleet van de wereld 🙂 ik waag dus zeer graag mijn kans voor mijn jongste zoon

 9. Deze actie is op het lijf geschreven van mijn drie mannen hier in huis want eerlijk ook de papa die op 11 november jarig (40!) is , zou hier heel graag mee spelen! Wij duimen alvast dat het geluk aan onze kant staat bij deze leuke give away!

  1. Wauw! Ik heb hier thuis ook 2 lego fans zitten die niks liever doen als de sets elke dag opnieuw en opnieuw te bouwen. Dit zou helemaal iets voor mijn jongens zijn 🙂 handig om te onthouden deze! Winnen is natuurlijk extra mooi meegenomen dan 😉

 10. Oh deze kan direct in mijn bouwhoek, techniekhoek, durfeiland, begrijpend lezen …. een gans smurfenklasje kan je hier een plezier mee doen! 🥰 en de juf natuurlijk ook!

 11. Oh wat leuk, iets heel ânders als de knikkerbanen in “mijnen tijd”.
  Dit zouden mijn kids wel leuk vinden!

 12. Wauw!! Hier kan ik mijn oudste zoon erg blij mee maken. De jongste krijgt de duplo variant van de goedheilig man.

 13. Ik doe graag mee voor mijn dochter Nona! Wij zijn dol op lego en iedere maandag wordt er steevast met opa gebouwd, deze set zou dan een fantastische nieuwe aanvulling en uitdaging zijn!🍀

 14. Wauw wat een gaaf ding. Wij gaan nu net langzaam aan over van Duplo naar Lego. Vind dit echt wat voor ons zoontje dus doe graag mee.

 15. Wauw dit is zeker cool!!!! Hier 2 gigantische bouw en Lego fans in huis die helemaal uit hun dak zouden gaan als dit in hun schoen mocht zitten!!

 16. Wat supertof dat het nu ook op Lego past. Met de verjaardag van mijn bink voor de deur gaat dit zeker van pas komen. Dus doe ik heel graag mee!

 17. Prachtig mooi ! Begin weer als gastouder na een verdrietige tijd.
  Dit zullen de kindjes geweldig vinden👍🎉👍doe héél graag mee🤞

 18. wat een geweldig gebaar, verras mijn jarige kleinzoon maar met dit prachtige exemplaar, hij gaat vast helemaal uit zijn plaat als de naam van oma hier als winnaar staat #duimenmaar

 19. Super leuke actie. Wij doen graag mee met de winactie. Met 3 lego fanaten in huis, is dit zeker welkom!

  1. Wat super leuk, hier zou Lindsey super blij mee zijn. Lekker bouwen met lego en dan ook nog is een knikkerbaan erbij. Bij duplo is dat altijd een heel groot succes geweest. Nu hard duimen

 20. Wauw! Hoe leuk! Daar zouden mijn 2 jongens dolblij mee zijn. Kunnen ze ook volop hun fijne motoriek oefenen.

 21. Super tof voor de oudste die vraagt nu elke keer voor 5 december een knikkerbaan ik denk dat dit hem helemaal gelukkig maakt.

 22. Leuk, deze wil ik wel eens proberen met dochterlief. Ze heeft laatst mijn oude knikkers ontdekt, maar er hierbinnen op ons1 appartement echt mee spelen (zoals ik vroeger) is een beetje moeilijk, maar met deze knikkerbaan is dat vast geen probleem, kunnen we samen leuke constructies bedenken!

 23. Oh Ilse deze is zo leuk! Emiel en Vinke zijn ook echte bouwfans en zouden zich hier ook echt mee kunnen uitleven. Ook leuk dat je hem kan mengen met Lego. Wij willen hem dus heel graag winnen 😊 dank je wel voor de tip!

 24. Oh Ilse deze is zo leuk! Emiel en Vinke zijn ook echte bouwfans en zouden zich hier ook echt mee kunnen uitleven. Ook leuk dat je hem kan mengen met Lego. Wij willen hem dus heel graag winnen 😊 dank je wel voor de tip!

 25. Wow wat mooi speelgoed. Zo stoer vormgegeven . mijn zoon en dochter zouden zich hier echt creatief mee vermaken. Wat een cadeau zou dat zijn? Echt geweldig. Echt te gek dat Terreview en jij dit Hubelinopakket verloten! 🙌🏻

 26. Whaawh! Wat zouden wij deze graag winnen! Lijkt me zo leuk voor men 2 jongens! Ze bouwen zo graag eigen dingen. Zonder plannetjes. En als deze met lego kan gemaakt worden.. dan zijn de bouwsels eindeloos!
  Als we niet winnen moeten we hem toch eens bekijken om te kopen.

 27. Ohla, wat een leuke knikkerbaan. Dat zou wel iets zijn, voor onze 2 bouwers in huis. Ik wil graag hun gezichtjes zien, als het lukt en mislukt 🙂 Toffe actie!

 28. Ooh dit ziet er zo fijn uit! Meteen Hubelino opgezocht want dat kende ik nog niet, leuk idee voor Sep zijn verjaardag! Maar we proberen toch graag ook al kans te maken op de ‘Pi’ versie, wie weet lukt het hem ook al sneller dan verwacht? 🙂 🙂

 29. Heel graag waag ik een kansje omdat wij 3 lieve kleinzoons hebben in leeftijd variërend van 2 tot 12. Wat zou het leuk zijn om hen hiermee te kunnen verrassen.

 30. Wat gaaf! Lijkt me echt leuk om met onze zoon te kunnen bouwen! Tot nu toe gespeeld met de gewone Hubelino knikkerbaan, maar ik merk dat hij toch een nieuwe uitdaging kan gebruiken, daarom zou dit ideaal zijn! Fingers Crossed!

 31. Wow, wat een geweldig leuke wedstrijd. Lijkt me super leuk voor mijn zoontje. Hij heeft altijd wel veel interesse in dat soort speelgoed 😊

 32. Cool! Dit zouden de kids van onze ASS-werking van de Sint-Elisabethschool geweldig vinden als ze dat van de sint zouden krijgen!

 33. Oscar zou het geweldig vinden om samen met papa te bouwen. Leuke extra dat het combineerbaar is met Lego. Tof cadeau 😊❤🍀

 34. Oja hier doen we heel graag voor mee.. lijkt me super om te winnen..
  vinden mijn jongens leuk en mijn meisje ook 🙂
  de twee kleinste zijn nog wat klein mss.. maar om hun knikker er laten af te rollen… 🙂
  wish me luck

 35. ❤️ Wat een geweldige winactie 😍 Ik doe heel graag mee 😍 Mijn kinderen zullen dit echt geweldig vinden! En wij als ouders ook! Supergezellig om samen lekker te gaan bouwen!

 36. oohh, wij hebben hier een echte legofan in huis, hij vindt het echt helemaal geweldig en zegt zelf ook altijd dat lego het enige is wat hij nodig heeft, uren is hij er zoet mee! deze set zou een hele leuke aanvulling op zijn collectie zijn, dus ik doe heel graag mee!!

 37. Dit zouden mijn drie kinderen geweldig vinden. Kunnen ze weer op een andere creatieve manier met hun LEGO aan de slag!

 38. Heel graag voor zoontje van 6 die al zo lang een knikkerbaan wil… Deze lijkt ons geweldig en vooral veel knikkerplezier gegarandeerd

 39. Zo gaaf dit gister gezien op de kreadoe zo super leuk voor mijn kleinkinderen het zijn echte legomonsters

 40. Oh wauw, onze Legofan vraagt een knikkerbaan voor kerst.
  Dit is de ideale combinatie van zijn favoriete speelgoed!

 41. En of ik kans wil maken op deze set. Mijn meiden hebben urenlang plezier beleefd aan Hubelino en iets nieuws wat compatible is met hun Lego zullen ze zeker weten fantastisch vinden om van “Sinterklaas” te krijgen.

 42. Dat is een hele mooie set voor mijn zoon. Hij is vaak aan het bouwen met Lego en heeft de knikkerbaan helemaal ontdekt bij bij opa en oma. Met deze set kan hij allerlei variaties maken in combinatie met Lego. Dat gaat heel wat uren speelplezier opleveren, een heel mooi decembercadeau dacht ik zo! 😉

 43. Hoe supergaaf! Zeker omdat deze ook te gebruiken is bij ander speelgoed. Ik maak graag een kansje voor mijn lieve zoon.

 44. Dat ziet er gaaf uit! Ons stoere meisje is dol op bouwen en knikkers, dit zou ze helemaal te gek vinden🍀 superkado voor der verjaardag

 45. Hier zal er ook eentje heel gelukkig zijn daarmee. Quinn bouwt graag en ook al is hij klein, hij doet dat super goed al. Leuke duidelijke blog ook. Groetjes Vanessa

 46. Ziet er super leuk uit! Ons zoontje van 4,5 zou zich hier mee kunnen uitleven. Hij doet niets liever dan bouwen 🙂

 47. Dit vinden niet alleen onze meiden, maar stiekem papa ook nog leuk! Wat zouden we hier samen veel speelplezier aan beleven! 😃

 48. Te gek! Hoe leuk voor mijn bijna 6-jarige Lego en knikkerbanenfan. Een te gek cadeau voor zijn verjaardag 🥳

 49. Wat een leuke actie! Mijn kinderen van 6 en 8 zijn dol op het creëren van knikkerbanen. Hoe gaat zou het zijn als ze de zwart gele variant mogen proberen!

 50. Vorige week voor het eerst op social media voorbij zien komen, deze Hubelino knikkerbaan die met gewone Lego te combineren is. Ideaal voor ons gezin want de Duplo zijn ze al een tijdje ontgroeid maar gewone Lego blokjes daar hebben we kratjes van vol. Zowel zoon als dochter zouden samen leuk met die Hubelino Pi knikkerbaan kunnen spelen. Dus ik maak graag kans op een extra mooi cadeau voor de feestdagen!

 51. Hubelino is echt te gek, oude duplo wordt weer cool. (Ook voor papa’s) maar nu ze de fijne motoriek wat beter onder de knie hebben en de lego tevoorschijn komt kunnen we niet wachten om te experimenteren met de Pi. Oliver en joris(over een paar jaartjes) zouden hier uren zoet mee zijn( samen met papa)

 52. Bij mijn zoontje staat dit al op nummer 1 op zijn verlanglijstje ! Hij is gek op bouwen en nieuwe uitdagingen! Hoe leuk is dit als we hem hier mee
  Kunnen verrassen.

 53. Zou een super cadeautje zijn voor onze meid die volgende week jarig is, dit staat al lang op haar verlanglijstje 🥰

  1. Kreanimo, wat een prachtige actie, winnen van de Pi Hubelino. Hier een supertweeling vol bouwideeën, wat zullen zij hier heerlijk mee spelen.
   Ik loot graag mee, voor onze super twee.

 54. Wow gaaf! Dit zou een super toffe uitbreiding zijn voor de al aanwezige ” gewone” hubelino. Kunnen de bouwers weer even vooruit!

 55. Erg gaaf! Mn eigen kids zijn helaas te groot, maar mijn “bijna eigen” kids in mn klas zouden dit ge-wel-dig vinden! (en de juf dus ook)

 56. We wagen graag een kansje voor onze knikker-Lego-fans hier thuis. Hubelino kennen we al; pi nog niet. Leuk!! 🍀

 57. Ik zou graag kans willen maken op zo’n mooie set voor mijn zoontje die het dan tevens mooi kan gebruiken voor zijn oefeningen van de kinderfysio voor oa zijn fijne motoriek

 58. Dit lijkt me zo leuk en geschikt als uitdaging voor de slimme kleuters bij ons op school! Ik wil graag winnen☺️

 59. Mijn kleindochter Evi zou helemaal uit haar dak gaan als ik met de mooie knikkerbaan zou aankomen.

 60. Klinkt als een super sinterkerst cadeau! Ik wil graag kans maken op deze prachtige set. #fingerscrossed 🤞🏼

 61. Wat een leuke winactie! Zou super zijn om deze te winnen voor onze zoon om zo meteen z’n fijne motoriek te trainen, dus ik doe graag mee.

 62. Jaaaaaa mijn gezin en ik zouden heel graag kans maken op deze fantastische prijs. We hebben nog nooit een knikkerbaan gehad, maar ik schat in dat mijn zoontjes (6 jaar oud en 8 jaar oud) dit heel interessant zullen vinden.
  Dit lijkt me een perfect cadeau voor in de zak van Sinterklaas en dit zou super goed van pas komen want ik had hier nog geen goede ideeën voor.
  Bij deze dus mijn deelname…

 63. Dat is gaaf. leuk voor de fantasie en ook voor de motoriek en leuk dat je het kan gebruiken samen met de duplo!

 64. Ik was als kind zelf al dol op een knikkerbaan, ik ging alleen mee op visite opdat ik wist dat ze een knikkerbaan hadden. Deze is veel mooier hier kunnen de kids eerst zelf lekker aan knutselen en daarna lekker knikkereneen ding is zeker ik doe met ze mee

 65. Wat een leuk speelgoed! Fijn voor de fantasie,creativiteit en de fijne motoriek! Wat zou dat geweldig zijn voor onze kleinzoon met epilepsie! Hij kan niet vaak met anderen spelen -veel te moe door zijn zware medicijnen maar is regelmatig verdrietig omdat anderen hem dik vinden. (medicijnen) Alleen spelen is niet altijd leuk maar hiermee kan hij de leukste glijbanen maken en kunnen opa en oma fijn meespelen!

 66. Dit zou geweldig zijn voor mijn kleinkinderen.
  En ook fijn dat het gecombineerd kan worden met Duplo, daar ligt hier nog een bak vol van. Eerst bouwen en daarna er mee spelen, perfect.
  Ik denk dat ik ze hier erg blij mee maak.
  Ik volg Bloglovin en doe graag mee.

 67. Super gaaf. Ik spaar knikkers en mijn kleinkinderen spelen daar graag mee. Hoe gaaf is het dan om deze stoere knikkerbaan er bij te hebben. Ook nog eens mooi te combineren met de lego die wij hebben.

 68. Ik doe graag mee voor mijn zoontje en dochtertje. Geluid en beweging is voor hen op dit moment het mooiste wat er is

 69. Ik herken mijn zoon in jouw stukje: een vlotte bouwer met interesse voor al het constructiemateriaal wat er bestaat 🙂 Hij is (bijna) 6.

 70. Oh! Wat een super leuke actie! (en een superleuke blog!)
  Ik werd erop geattendeerd door een wederzijdse kennis toen we het hadden over leuk uitdagend speelgoed voor onze pientere kleuters. Mijn zoontje Niels zou dit hélemaal het einde vinden. Afgelopen weekend heeft hij zijn ogen uit staan kijken bij de Lego-beurs in Palethe waar een soort kettingreactie-knikkerbaan was gemaakt.

 71. Wat een gave actie🤤! Over een maand is het al weer sinterklaas en ik denk dat ik mijn broertje hier erg blij mee kan maken😋. Natuurlijk lijkt het mij stiekem ook nog wel leuk om hem te bouwen😉. Waarschijnlijk moet hij meteen de volgende ochtend in elkaar gezet worden en blijft hij daarna nog heel lang beneden staan. Mijn moeder is er nooit zo blij mee, maar het is twee tegen een😊. We hadden al een knikkerbaan, maar die ligt nu bij de kringloop. We hebben wel nog heeeeeeel veel knikkers, maar extra is natuurlijk nooit erg☺️. Ook kunnen we het combineren met de lego en duplo. Ik hoop dat ik een goede kans maak en succes met kiezen!😝😍

 72. Ik maak heel graag kans voor mijn zoontje Daley. We hebben het niet breed en kunnen helaas zo’n mooie knikkerbaan niet voor hem halen. Wat zouden jullie een klein jongetje hier blij mee maken 💙

 73. ziet er mooi en degelijk uit., zelf nooit gehad maar ik denk dat ik er mijn kleinzoon James van 3 jaar wel erg blij mee kan maken..of zijn grote zussen en dan als Familie lekekr bouwen & knikkeren >>>.

 74. Vake maakt graag kans om de kleinkinderen te verwennen.Dan hebben ze iets om te spelen als ze hier zijn.

 75. Heel graag doe ik mee aan deze actie, dit zou een heel mooi cadeau zijn voor mijn neefje voor Sinterklaas. Hij speelt graag met LEGO en knikkers vindt hij mooi. Knikkeren doet hij niet graag omdat hij bang is dat hij ze verliest met een potje knikkeren. Hiermee kan hij er gewoon mee spelen zonder bang te zijn dat hij ze kwijt raakt.

 76. Mijn kinderen zijn gek op Lego en deze Hubelino Pi knikkerbaan brengt weer een hele nieuwe dimensie met zich mee! Ik doe dus heel graag voor hen mee.

 77. Wauw! Hubelino ken ik wel, maar dit nog niet! Ik zou deze heel graag willen voor mijn zoon die in dec 8 wordt. Ik denk dat dit weer voor uuuuuuren speelplezier gaat zorgen 😊😊😊🍀🍀🍀

 78. de knikkerbaan

  een knikker.
  het is geen vierkant geen driehoek maar een cirkel.
  het rolt en rolt de hele tijd en door.
  hij wacht niet hij rolt weer.
  er is maar een weg die hij volgt.
  hij wacht niet van zelf tot dat jij het hem vraagt.
  het rolt weer maar op een baan.
  stopt niet bij het stoplicht.
  tot dat iets hem vast houdt.

  De knikkerbaan

 79. Ja uiteraard doen we hier graag aan mee. Mijn 2 jongste zijn dol op bouwen en wanneer hier dan nog een knikkerbaan doorheen kan lopen kan de lol helemaal niet meer op! Wij duimen!

 80. Wauw wat een te gekke prijs zeg,mijn zoontje met autisme en ontwikkelings achterstand is van jongs af aan al helemaal gek van linkerbaan,op medisch kinderdag verblijf hadden ze ook zo mooie als deze die bak koos hij altijd,wat zou hij blij zijn met zo gaaf kade als dit zeker uren lang plezier en het kan ook overal mee heen dus ideaal als hij bezig moet blijven,wij gaan hard duimen voor dit te gekke kado heel veel liefs van mikey en mama jesje

 81. Wauw wat een te gekke prijs zeg,mijn zoontje met autisme en ontwikkelings achterstand is van jongs af aan al helemaal gek van knikkerbaan,op medisch kinderdag verblijf hadden ze ook zo mooie als deze die bak koos hij altijd,wat zou hij blij zijn met zo gaaf kado als dit zeker uren lang plezier en het kan ook overal mee heen dus ideaal als hij bezig moet blijven,wij gaan hard duimen voor dit te gekke kado heel veel liefs van mikey en mama jesje

 82. Wat een toffe prijs. Ik hoop hem graag te winnen voor mijn kleine man. Hij heeft weinig speelgoed, en dat wat hij heeft speelt hij heel veel mee. Dus ik hoop voor hem te winnen.

 83. Ik doe heel graag mee voor mijn 7 en 4 jarige zoontjes. Allebei zijn ze gek op bouwen. Vooral met Lego, maar ook met simpele houte blokken, clics, ..dit kende ik nog niet. Dus dit zou wel leuk zijn om te ontdekken en eens mee af te wisselen.

 84. Super gaaf! ik doe graag mee voor mijn zoon. Hij heeft laatst een hele gave knikkerbaan gemaakt met lege keuken- en wcrollen, wat zou hij heeft gaaf vinden om.dit te combineren met al.zijn lego!!

 85. Jaaaaa super leuk voor onze kids. Ze hebben een eenvoudige knikkerbaan, die niet meer zo veel uitdaging bied. Deze ziet er uit alsof er wel uitdaging in zit:-)

 86. Wow hier zal zoonlief superblij van worden hij heeft hem ook op zijn verlanglijstje staan. Waag dan ook graag mijn kansje voor hem erop

 87. Heel erg leuk voor de jongens, doe erg graag voor ze mee, ziet er erg leuk uit 🙂 🙂
  Groetjes Anneliese

 88. Deze is he-le-maal vet. We hebben een klein plastic knikkerbaantje, maar dit zullen onze 2 jongen ge-wel-dig vinden.

 89. Oh super leuke actie! Wat zou mijn dochter blij zijn,zeker handig omdat ze bijna jarig is op 25/11

 90. Ziet er echt tof uit! Ik heb in de klas (3de leerjaar) een bak duplo staan. De kids gaan daar graag mee aan de slag… dus hoe cool zou dit zijn?

 91. Wat een super leuke actie, mijn zoontje is gek op bouwen en Lego we doen graag mee❤️🤞🍀

 92. Dit zou een heel leuk cadeautje zijn voor mijn zoontje Tijl. Hij is in juli grote broer geworden en is super lief voor zijn zusje! Als ze weent, gaat hij er onmiddellijk naartoe om haar te entertainen of om haar tutje te geven!
  Vorige week had hij zijn eerste weekje school en ook dat heeft hij erg flink gedaan. Ons lief kereltje mag daarom wel eens extra verwend worden met dit coole cadeau!

 93. Weer zo’n leuke actie waar ik onze meisjes vol enthousiasme op zie storten… met de buurjongens erbij 😊
  🍀

 94. Wat een leuke winactie! Onze jongens hebben geen enkel cadeau ideetje, maar dit lijkt echt voor hen gemaakt!

 95. Wow die is heel erg gaaf, ik heb hier drie kleine mannen (ok en één grote) die dit heel leuk gaan vinden. Ik doe dan ook graag mee voor hun!

  1. Ik dacht al te hebben gereageerd op deze actie, maar ik kan het niet terugvinden…
   Vandaar toch deze reactie😀 Mijn jongens zouden dit fantastisch vinden. Zoveel leuker dat een “normale” knikkerbaan. En wat mama ook leuk vindt, het is zoveel leerzamer! Ik ben elke keer op zoek naar speelgoed dat hun uitdaagt en aansluit bij hun interesses op dat moment
   Dit kende ik nog niet, dus bedankt voor de tip! En uiteraard mask ik graag kans op deze mooie prijs!

 96. Ik wil meedoen… Natuurlijk wil ik mee doen! Ik heb twee dochters die graag bouwen, graag experimenteren en graag met knikkers spelen… Dit is dus de ideale combinatie!!

 97. Supertof voor in mijn klasje. Daar zouden mijn 9 leerlingen met autisme heel veel plezier aan beleven. Een ideale ontspanning tijdens een moeilijk moment. 🤞🏻

 98. Dit zouden mijn 2 jongens geweldig vinden. We hebben al een hele verzameling knikkers maar nog geen knikkerbaan.

 99. Oh wat ontzettend gaaf!! Ook hier een echte bouwer in huis. Maar Lego blijft favoriet. Dit kan op Lego, daarom extra leuk! Want ook zijn knikkerbaan staat nu op. (Wel met gezucht en gekreun, want de onderdelen paste niet zo goed meer, dat zul je met deze coole nieuwe baan niet hebben!) ik doe dan ook heel graag mee voor cas ❤️

 100. Als kleuterjuf ben ik altijd op zoek naar nieuwe materialen om de kleuters van mijn klasje zoveel als mogelijk uit te dagen, grenzen te laten verleggen. Dit zou een hele mooi aanvulling zijn voor de bouwhoek. De jongens én meisjes weten hier wel weg mee. En deze zal zeker spontaan met wat rode blokjes door de kleuters aangevuld worden zodat ze kunnen zeggen “kijk juf, de kleuren van de Belgische vlag”. Zijn we meteen op vele vlakken bezig. Wij duimen alvast, mooie winactie trouwens !

 101. Wauw dit zou zeker een tof extraatje zijn!! Mijn kinderen zijn hier nog veel te jong voor (1&3jaar), maar ik begeleid kinderen met ontwikkelings en gedragsproblemen. Zij komen bij mij thuis en het aanbod aan speelgoed in hun leeftijdscategorie is niet heel groot en zij kunnen zeker wel wat uitdaging gebruiken. De jongste is 5 en de oudste is 8 en ik weet zeker dat zij dit heel gaaf gaan vinden!!

 102. Zo leuk , laatst stond hubolino op de kreadoe beurs, wat heeft onze zoon Tonnie (8) van dit speelgoed genoten! Eindelijk kon hij het uitproberen, hij had al zo vaak met de hubelino dozen (voor duplo) in zijn handen gestaan! Echter de duplo was al lang en breed de deur uit, hoe leuk dat er nu ook eindelijk een lego versie is welke eindeloos gecombineerd kan worden met lego! Tonnie heeft altijd veel met knikkerbanen gespeeld, maar dit is toch wel knikkerbaan 2.0, met heel veel leuke en leerzame elementen erin voor zijn leeftijd. Ik denk dat hij er uren mee kan experimenteren en kan spelen. Superleuk, wat een verassing zou het voor hem zijn!

 103. 😍
  dit vind mn meisje helemaal geweldig 😍😍😍😍 ze heeft er pas volop mee gespeeld bij haar vriendinnetje en staat nu natuurlijk op nr 1 op haar lijstje😍😍 zezou er dolblij mee zijn 🍀🍀🍀

 104. Heel leuk, en mijn zoon die legofan is zou er heel erg blij mee zijn. En het is nu dinsdag dus zijn verjaardag.

 105. Mijn oudste meisje is dol op constructiespeelgoed.
  Na een dag vol prikkels, kan ze hier heerlijk mee ontladen. Zo mooi om te zien hoe ze hier helemaal in op kan gaan! Dit zou ze echt geweldig vinden en zo blij mee zijn!

 106. Hi Ilse,
  Wat een geweldige winactie zo net voor de feestdagen.
  Mijn zoontje wordt aankomende week 4, net tussen alle hectiek van de Sint door ;).
  Ook gaat hij starten op de basisschool, dus er zijn veel ontwikkelingen die allemaal veel energie kosten. Daarom wil ik hem graag in het zonnetje zetten, of eigenlijk de Sint natuurlijk ;). Ik weet zeker dat dit iets voor hem is, hij bouwt graag en is ook altijd met ballen en knikkers in de weer. Ik vind ze zelfs in mijn wasmachine! Mocht ik kans maken dan maak je ons dolgelukkig, en mijn wasmachine ook 😉 dan vind ik hopelijk alleen nog maar knikkers in de knikkerbaan.
  Liefs, Carmen

 107. Wat was ik blij verrast toen ik mijn mail vandaag las !
  Dank je wel, de kleuters uit mijn kleuterklasje zullen hier zeker heel veel plezier aan beleven.
  Groetjes,
  juf Sybille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.