Gepersonaliseerd boek als ultieme cadeautje

Gepersonaliseerd boek als ultieme cadeautje

Ik weet het nog zo goed, toen mijn schoonbroer en zijn vrouw me kwamen vragen of ik meter wilde worden van hun kleintje, dat toen nog niet geboren was! Het was helemaal onverwacht omdat mijn man al peter was van hun oudste. Geweldig vond ik het en dat is nog steeds zo! Als geboortegeschenk haakte ik voor haar een “Call the midwife” dekentje! Grappig dat het net af was toen ze werd geboren, want de uitgerekende datum was eigenlijk iets later!
Tijdens het feestje van vorig weekend, haar allereerste verjaardag, kreeg ze van mij een gepersonaliseerd boek cadeau. Hoe ik daarbij kwam en waarom ik net voor dit boek heb gekozen vertel ik jullie vandaag.

Wat geef je aan een 1-jarige?

1 jaar is zo een moeilijke leeftijd om een cadeautje te kiezen. Of ligt dat nu aan mij? Het kind zelf heeft nog niet echt een voorkeur natuurlijk!
Bij mijn metekindje komt er dan nog bij dat ze al een grotere zus heeft! Dus heel veel spulletjes die vroeger van de zus zijn geweest, kunnen ook weer dienen voor haar.
De familie is ook niet echt ‘klein’, dus er komt al snel een overload aan cadeautjes aan te pas! Ik vond het dus echt wel een moeilijke beslissing!

Voor haar doopsel heb ik een gepersonaliseerd armbandje laten maken. Ik heb het dus duidelijk wel voor persoonlijke cadeautjes, zoals je merkt!

Het gepersonaliseerd boek van onze jongste.

Onze jongste dochter kreeg voor haar 1ste verjaardag (of was het nu haar doopsel?) ook een gepersonaliseerd boekje. De oudste twee vinden dan nog steeds jammer dat ze zo een boekje ook niet voor zichzelf hebben!

Dat bracht me dus al wel op het idee om misschien iets met zo een cadeautje te doen.

gepersonaliseerd boek

Uit de lucht

Toevallig contacteerde smartphoto.be me een dikke maand voor het feestje voor een eventuele samenwerking.
Op het eerste moment wist ik het niet goed, want ik had geen fotoboek nodig of fotokalender in de planning staan. Maar toen ik op hun site ging kijken werd ik blij verrast door de vele andere en nieuwe mogelijke cadeautjes die bij hen aangeboden worden!

Het gepersonaliseerd boek

Tussen die nieuwe producten stond ook het boekje dat ik voor mijn metekindje uiteindelijk heb gekozen! Smartphoto heeft dus ook nieuwe producten, waaronder super leuke gepersonaliseerde boekjes. Er zijn boekjes waar je echt een fotootje kan toevoegen en waarbij het kindje dus een hoofdrol speelt in het boek zelf.

Ik koos voor Nienke echter het gepersonaliseerde boek ‘MyNameBook’ uit! Op de voorkant kwam haar naam te staan. Aan de binnenzijde kon ik heel fijn een persoonlijke boodschap toevoegen. Dit vond ik vooral voor later heel leuk! Uiteraard heeft ze daar nu nog niet zoveel aan!

Het boek verzamelt alle letters van de naam van het kindje waarvoor je het boekje laat maken. Bij elke letter hoort een beroep, met een talent! Het verhaaltje stapelt dus de verschillende talenten van het kindje op per letter van de naam.
Ik vond dit een bijzonder mooie boodschap met zich meedragen. Elk kind heeft namelijk zijn talent en het is aan ons ouders (en leerkrachten 😉 ) om die talenten te helpen ontdekken en de kinderen erin te ondersteunen! Of je nu winkeljuffrouw gaat worden of advocate, als je maar gelukkig bent en je talenten gebruikt!

Op het einde van het boekje staat nog het liedje van vader/broeder Jacob uitgeschreven.
En dat leren ze nog steeds aan hoor, niks oubollig aan, want gisteren hoorde ik toevallig aan de kassa een meisje luidkeels ‘Bim Bam Bom’ zingen!

Het gepersonaliseerd boek samenstellen doe je zo:

Het maken van het boek is echt heel erg simpel. Je kiest gewoon jongen of meisje (sorry voor diegenen die niet genderspecifiek opvoeden 😉 )
Je vult dan de voornaam en de familienaam van het kindje en en je kiest een kaft! Hier kan je wel perfect kiezen om een blauwe kaft voor een meisje, trouwens!

Daarna vul je, als je dat graag wil, een gepersonaliseerde boodschap in voor het kindje waarvoor je het boek laat maken.

Je kan dan nog kiezen om een harde of een zachte kaft te nemen. Ik nam een harde, gewoon omdat ik weet dat boekjes soms bij kinderhandjes nogal eens wat te verduren krijgen! 😉

Je klikt dan nog op bevestigen en je kan jouw gegeven invullen en de betaling kiezen!

Een paar dagen later zit je boekje al in de brievenbus in een stevige doos!

Tevreden

Ik ben echt blij met het resultaat van het boekje. De oma van Nienke vond het ook een heel mooi boekje.
De mama en Nienke zelf hadden het uiteraard op het feestje veel te druk met voor de gasten te zorgen en cadeautjes uit te pakken om al echt goed te kijken waar het boekje over ging!

Ik vind dit dus zeker een goede tip als gepersonaliseerd cadeautje!

Take care en tot snel

liefs Ilse

–> Het boekje werd mij aangeboden door SmartPhoto.be ter review.

6 Replies to “Gepersonaliseerd boek als ultieme cadeautje”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.