Geheime aanbidder: Sta op! Een OMG verrassing!

Geheime aanbidder: Sta op! Een OMG verrassing!

Ik moet jullie vast niet vertellen dat bloggers soms pakjes krijgen toegestuurd. Bij veel van mijn collega’s zie je ‘unboxing’ video’s waarbij de kinderen gretig de dozen openscheuren en met blije gezichtjes glunderend staan te kijken naar de inhoud! Zelf heb ik mijn kinderen dat nog maar één keer zo een uitpaksessie laten doen en dat was toen de jongste haar juweeltje voor haar verjaardag was aangekomen. Deze week was ik echter héél erg blij dat het pakje dat ik ging ophalen bij een afhaalpunt niet door de kinderen werd opengemaakt. Was dat pakje van een geheime aanbidder? Wat zat erin en wat vond ik daar dan van?
(Vriendinnen, familie en collega bloggers waar ik mee in contact sta beginnen nu al te grinniken!)

geheime aanbidder

Levering gemist!

Fijn is het niet dat je weer zo’n leveringsbriefje in de brievenbus vindt. Ik vind het leuker als ik gewoon thuis ben voor het te ontvangen. Als dat niet zo is moet je weer speciaal naar het postkantoor of het leveringspunt rijden. Deze keer vond ik op vrijdag een briefje dat mij naar het krantenwinkeltje in het dorp stuurde.
“Is het een groot pakje, madamme?”
“Geen idee!”
“Van waar komt het?”
“Geen idee!”
“Dan zullen we eens zoeken!”
Ik ging buiten met een klein, wit doosje. Het was niet zwaar. De kinderen hadden allemaal ook een tijdschrift gekozen. Toen ze in de auto gingen zitten zaten ze (gelukkig) alle drie met hun neus in hun gekozen boekjes.

Nieuwsgierige ik

Ik ben best wel nieuwsgierig, dat ben ik altijd al wel geweest! Ik stak met mijn sleutel door de verpakkingstape en maakte het doosje open.
Een héél mooi, stijlvol doosje keek me aan. “Mooi!”, dacht ik nog!
Ik schoof het dekseltje naar boven en ik zag er een heel mooi hartvormig dingetje in liggen. Nog steeds had ik nog helemaal niet door wat ik in mijn handen had. Maar toen viel mijn blik op iets anders op de bodem van het doosje! Een zwoele blik van een sexy dame staarde me van de bodem van de doos aan. Meteen besefte ik wat die zwoele dame met het schattige hartje te maken had… Daardoor nam ik het hartje wat steviger vast en begon het ding onmiddellijk te trillen!
“Sh*t -sh*t- sh*t” dacht ik en ik probeerde het ding terug uit te zetten. Dat duurde best een poosje, want het heeft 10 (!) verschillende tril-standen!
Zo snel als ik kon frommelde ik het roze doosje terug in de witte doos en reed ik met de kinderen naar mijn ouders, waar ik die dag ging eten!

Op onderzoek naar mijn geheime aanbidder

Terug thuis, na het avondeten, ging in het doosje nog eens goed onderzoeken. Een echte afzender kon ik er niet op terugvinden!
Ik had al in mijn bloggers WhatsApp groepje gevraagd of er iemand ooit ‘vreemde pakjes’ had gekregen van PR bureaus.
Toen er dan duidelijk was wat ik met ‘vreemde pakje’ bedoelde, spatten de lachende emoticons van het scherm! Hi-la-risch vonden ze het dat ik een erotisch magazine voor vrouwen en een bijbehorend trillend speeltje had gekregen.

Hoe komen ze in Godsnaam bij mij en mijn blog terecht?

Waarom sturen ze DAT nu naar mij? Het is toch niet dat ik erotische teksten op mijn blog gooi? Denken ze omdat mijn man zo vaak in het buitenland zit dat ik iets tekort kom of zo? Hebben ze mijn Do It Yourself niche een beetje TE letterlijk opgenomen? Komt dit wel van een PR bureau of bedrijf? Ik schrijf wel over kunstige onderwerpen en soms ook over fotografie en in het tijdschrift stonden wel mooie, kunstige foto’s. Het was zeker geen porno of plat! Ach, wie weet weet heb ik wel gewoon echt een geheime aanbidder! 😉

Wat moet ik ermee?

Wat moet ik nu met het ding doen? Ik heb er nooit naar gevraagd, ik heb het nooit besteld, maar wel gekregen. Er staat geen duidelijke afzender op, dus terugsturen (naar mijn geheime aanbidder?) is ook niet zo gemakkelijk. Daarenboven zou het me geld kosten en dat wil ik er eigenlijk helemaal niet aan geven!
Een review past in geen 100 jaar bij mijn blog! Die richting wil ik er ook helemaaaaaaal niet mee uit! Ik gooi best veel van mijn leven online, maar er is is zoiets als TE VEEL (of moet ik zeggen TE WEINIG? 😉 ).
Een win-actie dan maar? 😉 Langs de ene kant wil ik wel eens weten: “Wie durft?”
In het bloggers groepje werd door Sofie geopperd voor een prachtig lijstjes artikel: “69 x als een vrouw haar man vaak in het buitenland is.” Maar ik vond geen 69 dingen op het lijstje mee op te vullen! 😉

Wat vind ik nu van dit alles?

Alle gekheid op een stokje vond ik dit pakje nogal ongepast. Als ik als blogger een product ga krijgen, dan wil ik daar op voorhand communicatie over hebben met het bedrijf of hun persbureau. Ik blog namelijk helemaal niet voor de spulletjes en ben ook selectief in wat ik wel en niet aan wil nemen. Er is zoiets als integriteit, eerlijkheid en ook milieubewustheid bij het bloggen. Daarom dat er op Kreanimo nog helemaal niet zovele reviews en gesponsorde posts te zien zijn. Mijn blog is mijn hobby en mijn kindje en daar wil ik zorg voor dragen.
Ik ben echt blij dat ik zelf het doosje heb opengemaakt. Het hartje zouden de kinderen misschien nog niet zo vreemd hebben gevonden, ze hebben nog geen benul van trillende speeltjes die ook voor grote mensen kunnen zijn! Voor het tijdschrift zijn ze echt nog veel te jong! Die tijd komt nog wel!

Geheime aanbidder of grap?

Komt dat ding nu van mijn geheime aanbidder? Is het een grap? Komt het pakje van een bedrijf of een bureau? Ik weet het echt niet!
Ik hoop alleen wel dat dit de eerste en laatste keer is en euhm – collega bloggers: Als je niet weet van welk bedrijf het pakje komt, doe die unboxing ‘lekker’ zelf!

Take care en tot snel

Liefs Ilse

PS: Neen, het pakje werd ook niet door mijn man gekocht, die had ik ook al op de rooster gelegd en wist duidelijk van niets af!

45 Replies to “Geheime aanbidder: Sta op! Een OMG verrassing!”

 1. Ok, maar dan denk ik.. hoe komt een bedrijf dan aan je adres? Want dát zou ik nog vervelender vinden dan het pakketje zelf. De dingen die ik tot nu thuis heb gekregen kwamen nadat er eerst mail contact is geweest en ik mijn adres gaf. Maar misschien ben ik nog naïef op dit gebied, hoor :). Als het komt op dingen krijgen als blogger 🙂

  Maar goed, het levert je een leuk blogje op!

 2. Hahaha, sorry maar moet gewoon weer lachen.
  Overigens zit het wel in een heel mooi doosje!
  En ondanks dat je niet weet wie het gestuurd heeft, heb je toch een beetje reclame voor ze gemaakt. Hun missie is dus geslaagd 😉

 3. Belachelijke actie zeker omdat er geen afzender bij zit. Misschien het tijdschrift nog even benaderen? Dit sooort PR is onfatsoenlijk. Daarbij acht ik je prima is staat je eigen speelgoed te kopen.

  1. Ja, dat was de bedoeling om mensen ermee aan het lachen te maken.
   Maar het verandert niets aan het feit dat het gewoon iets ongepast is om ongevraagd bij iemand op de stoep te leggen! 😉

 4. Wat een verhaal zeg! Ik vroeg mij trouwens ook af hoe ze aan je adres komen, maar dat las ik hierboven al in een reactie. Je schrijft er wel heel leuk over trouwens!

 5. Wat bizar! Als ze je blog goed lezen weten ze ook dat je je kinderen er nauw bij betrekt. Inderdaad heel ongepast en ondoordacht. Geen goeie reclame…

 6. Hahaha!! Hilarisch!!!
  Maar ook een beetje eng… Ik moet er niet aan denken dat dit het eerste cadeau is van een stalker…. Brrr! En dat het vanaf nu alleen maar erger wordt… Of dat hij op een dag zelf voor je deur staat! Brrrrr!

 7. Whuhahahaaaaaa… te grappig! Ik lach me echt kapot! Ik moest ook direct denken aan je man trouwens. Misschien durfde hij het niet meer toe te geven 😉 lol!

 8. Omg..Zou me best ongemakkelijk voelen als ik zon pakketje kreeg. Ik hoop dat de afzender niet nog meer van dat soort dingen gaat sturen!

 9. Hahaha oooh geweldig dit! Ik kan me zo voorstellen dat je je opgelaten voelde bij het uitpakken – dit verwacht je toch ook echt niet!

 10. OOOh wat heerlijk hilarisch! Zo bestelde mijn toen minderjarige neefje eens een opblaaspop, waar zijn moeder ook nog eens voor moest tekenen en aan de deur betalen… Die heeft ze dus gelijk weer mee teruggestuurd met de postbode :O

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.